Honda CBR250R 2011-2016 için KT Far Angel Eye Kırmızı Şeytan Göz Motosiklet Projektör Montaj 2012 2013 SAKLADI LED

v17561

Yeni ürün

1 707.82TL

Etiketler: için farlar, farlar far, motosiklet için far, Ucuz farlar, Yüksek Kalite farlar far, Çin motosiklet Tedarikçiler için farlar.

Melek Şeytan Gözünü AÇTI

% 300 kat daha parlak Bi-xenon ışık kaynağı

Kolay kurulum

1. SAKLADI ampul parametreleri

Başlangıç Gerilimi: 23 KV

Anma Gücü:55W

2 . Melek Göz parametreleri

Giriş Voltajı: 12 V

Anma Gücü: OKUYUN

25000H ömrü:

Renk: Beyaz

3 . Şeytan Göz parametreleri

Giriş Voltajı: 12 V

Anma Gücü: OKUYUN

25000H ömrü:

Renk: Kırmızı

PS:

Herhangi bir Gümrük vergisi alıcı tarafından,alıcı tarafından izni reddetmesi nedeniyle herhangi bir zarar veremedi biz de sorumlu olmalıdır alma.

Honda CBR250R için 1 X Far 2011-2016

1 X Röle Koşum

1 X ekstra gidon düşük ışın kapatın

(sadece gerektiğinde gidon konumuna değiştir)

1 X Kullanım Kılavuzu

Uluslararası nakliye her zaman sağlam ve güvenli ambalaj gerektirir biliyoruz. Yani muhtemelen daha fazla yer kaplıyor olsa toplayıp securest bu arada öğeyi korumak dunnage hava yastığı kullanıyoruz. KT mallar iyi durumda olmasını sağlamak için muhtemeldir.

KT ürün ve hizmet için her türlü çabayı göstermektedir. Herhangi bir soru, alıcı sormak, far, teknik verileri, sorun giderme ve çözümleri, Küresel Satış Planlama, vb teknolojisi de dahil olmak üzere özgür hissedebilirsiniz. KT-satış sonrası için satış öncesi bir ekip oluşturur, profesyonel ve cevap alıcı soruyu sorar.

KT büyümeye, müşteri memnuniyetine bağlı. Bu nedenle, olumlu görüşleriniz bizim için son derece önemlidir, elbette memnuniyetini öncül altında olmalı. KT desteği 48 saat içinde (normalde 12 saat içinde hafta sonu hariç) herhangi bir soruya cevap verecektir.

Kingtech Otomobil Parçaları Co., Ltd. araştırma konusunda uzmanlaşmış bir şirket, üretimi ve dağıtımı, Otomotiv ve motosiklet aydınlatma ekipmanları ve aksesuarları geliştirilmesi.

Far yükseltme için ayrıldığı; angel eye Projektör, özel far derleme yanı sıra LED ışıkları SAKLADI. Satış sonrası motosiklet üreticisi Projektör Far Derlemeler LED SAKLADI ediyoruz.

Kingtech mükemmel kalite kontrol ve müşteri desteği sağlamak için kendi ürünleri üzerinde çaba sarfetmek, ve Amerika Birleşik Devletleri, KT marka tescilli markasıdır. Her KT Far Montaj sıkı test ve kalite kontrol geçer. Hiç nem sağlamak için silikon yüksek kaliteli far gövdesi içine düştü olacak ile kapalı olduğunu. Tüm kablo göndermeden önce varış noktasına geldiğinde iyi durumda çalışmak çok ürünün test edilmiştir. Ürünlerimizin tüm olası securest şekilde paketlenir. Bubble wrap sarılmış durumdalar. Kutudan alınır ve iyice muayene; maddenin %100 sağlam olduğunu temin ediyorlar sevk edilmeden önce.

Küresel Satış Planlama

Son yıllarda, KT bütün dünya işlerini büyütür ve son derece bol müşteriler tarafından takdir edilir. KT motosiklet aydınlatma sistemi güncellemek için daha fazla müşteri ile birlikte olmak istiyor. Eğer herhangi bir müşteri KT far distribütörü olmak istiyorsa, daha fazla işbirliği için bize hoş gelir.

Angel (halo) göz nedir?

(Ayrıca Haleler, koro olarak bilinen ve Angel Eyes gibi dairesel bir düzende yerleştirilmiş ışıklar farklı düzenleme yüzünden anılacaktır) Angel eye far derleme içinde ışık halkaları ile otomotiv ön aydınlatma üniteleri bulunmaktadır. 2000 yılında BMW tarafından tanıtılan, angel (halos) göz aslında bu otomobil araba normal olduğunu ama yakında herhangi bir aracın ön görünümünü geliştirmek için popüler bir özelleştirme seçeneği oldu.KT far gövdesi içine inşa edilmiş önceden olan projektör, ekli angel (halo) göz farları üretmek.

Ne İblis (şeytan) gözü? Nasıl çalışır?

İblis (şeytan) göz projektörün lensinin içine inşa edilmiş LED ışık (ateşleyici) inverter aydınlanmış olacak, angel (halo) göz farklıdır, şeytan gözü ışığı projektör lens yayarlar olacaktır. Çoğu durumda, İblis (şeytan) göz angel (halo) göz ile aynı anda yanar. İblis (şeytan) göz ana SAKLADI ışıklar ana SAKLADI ışıkları kapalı iken açık, sonra kaybolur, İblis (şeytan) göz tekrar iki saniye görünür. Normalde, birkaç farklı renkler (şeytan) gözü gibi Mavi, Kırmızı, Yeşil veya Turuncu (Ambler) şeytan için kullanılabilir. Alıcı kişiler arasında istediğiniz rengi seçebilirsiniz.

Buna ek olarak, müşteri (şeytan) İblis kontrol etmek için ekstra bir anahtar eklemek için (bazı renkler federal standartlarını karşılamak için başarısız ve sokak yasal değildir) ihtiyacı olduğunu göz/ayrı olarak, bu özel isteği için onun yaptığında BİZE MESAJ verebilir off var.

AYRICA ne ve neden vardır?

AYRICA angel (halo) göz serin, ortadan noktaları ve renk değişikliği, yanık benzin dolu tüpler Aydınlatma küçük Soğuk Katot Floresan kullanır. Bu halkalar akkor ampul kullanan geleneksel hale yüzük daha parlak ve beyazdır. Ama her zaman halka bazı karanlık nokta var.

LED angel (halo) göz diyot yayan parlak ışık kullanır. Yarı iletken malzeme katmanları yapılmış ve bu malzeme kimyasal olarak gruplandırılır nasıl bağlı olarak çeşitli renklerde ışık yayan LED ışıklar eşsiz bir tabiatı gereği, LED angel (halo) göz talebi üzerine ışık rengini değiştirebilirsiniz. Bazı renkler federal standartlarını karşılamak için başarısız ve sokak yasal değil, sadece off-road kullanım için tasarlanmıştır.

  • Araç üzerinde yerleştirme : ÖN
  • Şerit Işık: No
  • Watt: 55W
  • Melek Göz Rengi: Beyaz
  • Şeytan Göz Rengi: Kırmızı
  • Marka Adı: KT
  • Öğe Türü: Far Montaj
  • Madde: motosiklet far derleme
  • Yüzey: krom
  • Durumu: YENİ
  • Güç tüketimi: 55 Watt
  • Garanti: 1 yıl
  • Malzeme Türü: Plastik Ve Metal
  • Paket Boyutu: 43cm x 32cm x 23cm (16.93in x 12.60in x 9.06in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 4.5kg (9.92lb.)

İlgili ürünler

Trending.