Çocuklar için 2PC orman Poster Doğa Bitki Sticker Kelebek Ev Ara Komik Yatak Odası Duvar Sticker Çıkartma Poster Ev Dekorasyonu Sevinç

v17707

Yeni ürün

59.40TL 56.45TL

Etiketler: sticker kelebek, Ev Dekorasyonu, poster doğa, Ucuz sticker kelebek, Yüksek Kaliteli ev dekorasyonu, Çin poster doğa Tedarikçiler.

1 Eğer Tam izleme hizmeti ısrar ederseniz, siparişlerin toplam tutarı aktarım modunu seçiniz Zaman: Çin Post Hava posta lütfen not: minimum sipariş miktarı:. Siparişlerin toplam miktarı $ 7≥, reklam Yüzünden tam sevkıyat bilgilerini, çekim, aydınlatma ve diğer nedenler, ürün renk renk olabilir. Fiziksel renk ile tutarlı göstermek için çalışacağız. Eğer bir iş varsa, bırak nakliye için elimizden

Ahşap çerçeve ıslak bir kanıt değil ve şekli duvar çıkartması bu tür daha az

İpucu:boyutu ve şekli örnek için yaklaşık,istediğiniz gibi kendiniz dec yapabilirsiniz.

Duvar emin olun veya sopa her yerin temiz ve kuru.

Çin hava posta ile Çin posta yoluyla dünya çapında gemi . Öğeyi hoş listelenen adresinize gönderilecektir. Lütfen emin olun teslimat adresi ve posta kodu doğru. Sevkiyat yapıldıktan sonra takip numarası ile bildirilir.

Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz alıcıların Bilgi:. Ama bazen uluslararası teslimat çok kurye şirketi ve yerel gümrük/görevleri bağlıdır. Özel için herhangi bir sorumluluk kabul edemiyoruz

gecikme ya da vergi. Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ürün tam ödeme çözümlendiğinde 5 iş günü içinde sevk edilir.Eğer zamanında öğe olsun,bize ilk irtibata geçiniz, size,kontrol ve kısa sürede çözmek isteriz biz.24 saat içinde normal posta cevap verecektir. bazen hafta sonu nedeniyle küçük bir gecikme olması ya da

tatil.Eğer 48 saat sonra mail bizim ulaşırsan,bize başka mail adresi spam veya temas kontrol edin.

1) Alipay, Batı Birliği, TT kabul Ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme emri 15 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer hemen ihale kapattıktan sonra ödeme yapabilirsiniz, birkaç dakika sonra yeniden deneyin Ödemeler için lütfen bekleyin 15 gün içinde tamamlanır.

İlgili Madde:

Bize tarafından satılan tüm ürünler yeteneklerimizi en iyi şekilde anlatıldığı, mümkün olduğunca doğru, ve bizim

büyük bir kısmı bizim sorumluluk.

Ancak, herhangi bir potansiyel karşılaştıklarını önlemek için, saygıyla İYİCE öğesi açıklaması ve fotoğrafları gözden geçirme ve SATIN alma ÖNCESİNDE tüm sorular sorarak bu karşılıklı tatmin edici bir işlem yapmak için bize yardımcı olarak yardımınızı istiyorum.

Bize herhangi bir sorunu çözmek için fırsat verin. Olabilir endişelerinizi ve sıkıntılarınızı anlıyoruz ve elimizden geleni sorunları çözmek için çalışacağız. Herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan önce ifade ali üzerinde herhangi bir anlaşmazlık yazmak ya da açın lütfen

Dönüş:

Eğer Varış öğe DOA(Ölü ise),Alıcı 14 Gün içinde iade edebilirim,DOA madde aldıktan sonra Yeni bir madde ile değiştirilir.Geri öğe göndermeden Önce lütfen bizimle İrtibata geçin

Garanti:

Tüm maddenin Temel 3 Ay Satıcı Garantisi vardır,Eğer madde 3 Ay içinde kusurlu olursa,Kusurlu madde aldıktan Sonra kargo ücreti dahil olmak üzere yedek withour ekstra Şarj Cihazı () sunacak.

Eğer madde 3 Ay sonra Kusurlu ise,Alıcılar hala geri gönderebiliriz,Garanti için tedarikçiler veya Fabrikada irtibata geçeceğiz.Alıcılar yerine öğeyi göndermek İçin Nakliye ücreti ödemeniz Gerekebilir.

Müşteri Memnuniyeti:

Satın alma öncesi ve sonrası her zaman herhangi bir sorunuz veya endişeniz bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. 100% müşteri memnuniyeti için kararlıyız. Amacımız bizimle mutlu müşteri ve keyifli bir satın emin olun.

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir.

Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir

  • Stil: kelebek,bitki,kelebek
  • Sınıflandırma: Duvar,Döşeme,Pencere Çıkartmaları,Mobilya Çıkartmaları İçin
  • Senaryolar: Duvar
  • Tema: Peyzaj
  • Yer: Ev,Otel,düğün,parti
  • Malzeme: Kağıt
  • Model Numarası: 1 fotoğraf etiket
  • Desen: Uçak Duvar Sticker
  • Belirtimi: Multi-piece Package
  • Kullanın: Ev Ara
  • Paket Ağırlık: 0.25kg (0.55lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 60cm x 6cm x 6cm (23.62in x 2.36in x 2.36in)

İlgili ürünler

Trending.