Yiiya 2017 Kırmızı Beyaz Tekne Boyun Dantel Payetler Düğün Ucuz Prenses gelinlik Vestidos De Novia XXN143R Elbiseler var

v1777

Yeni ürün

267.49TL 254.11TL

Etiketler: vestidos de novia, gelinlik ucuz, gelinlikler, Ucuz vestidos de novia, Yüksek Kaliteli düğün ucuz elbise, Çin düğün önlük Tedarikçiler.

Ölçüm teknikleri nedeniyle, 3cm 1 hata var

14W boyutu özelleştirilmiş. Sadece 14W boyutu seçin, ve bize Tamam olacak göğüs, bel, boy ve topuklu yükseklik, söyle mesaj bırakın gerekir. Elbise 5-7 gün içinde sevk edilecektir.Eğer boyutu 14W seçilebilir değilse, bu madde özelleştirilebilir anlamına gelir.

Biz sadece kabul özel boyut, renk ve tasarım özelleştirilemez

Bu madde sadece düğün elbise, etek ya da diğer şeyler dahil değil.

Size gösterdiğimiz tüm resimler gerçek resimlerdir, elbiselerin tam olarak resimde gösterildiği gibi aynı.

Sipariş sizin önce çok dikkatli kelimeler aşağıda okuyun lütfen. U serbestçe u aşağıda politikası hakkında herhangi bir sorunuz varsa bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Nakliye Hakkında:

*Rusya 15 gün sevk sonra, satıcının yöntemi SPRS tarafından genellikle gemi mal olduğunu, mal genellikle teslimat için. Eğer u 60 gün sevk sonra mal almıyorsunuz, ot iadesi u bağlıdır yeniden u için tam bir geri ödeme yapmak veya u yeniden ayarlayacağız. İzleme sitesi www.yw56.com.cn/english/index.aspx olur.

*Sevk 15 gün sonra ABD, satıcının yöntemi ücretsiz kargo ve genellikle ABD GÖNDEREN genellikle mal gemi, malların genellikle teslimat, u malların nakliye çıktık sonra 30 gün içinde mal almazsanız lütfen bize ulaşın, ve u 60 gün sevk sonra mal almıyorsunuz, ot iadesi u bağlıdır yeniden u için tam bir geri ödeme yapmak veya u yeniden ayarlayacağız için. İzleme sitesi www.usps.com olur

*Brezilya sevk 45-60 gün sonra, yöntemi ücretsiz kargo, genellikle Swenden Gönderen genellikle mal gemi, malların genellikle teslimat için 60 gün sevk sonra, malları almak, ve u 90 gün sevk sonra mal almıyorsunuz, ot iadesi u bağlıdır yeniden u için tam bir geri ödeme yapmak veya u yeniden düzenleyecek olursak bizimle irtibata geçiniz. Eğer u bu nakliye yöntemi sevmiyorum, u ne seçebilir, u u seçin sonra fiyat alacak. İzleme sitesi www.17track.net/en/var.

*Belçika, sevk 15 gün sonra Çek Cumhuriyeti, Letonya, Litvanya, Polonya, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya, Avusturya, Finlandiya, Portgal, Kanada, satıcının yöntem genellikle Hollanda Post, malların genellikle teslimat, u malların nakliye çıktık sonra 30 gün içinde mal almıyorsunuz, ve u 60 gün sevk sonra mal almıyorsunuz, ot iadesi u bağlıdır yeniden u için tam bir geri ödeme yapmak veya u yeniden ayarlayacağız lütfen bizimle irtibata geçiniz. İzleme sitesi www.17track.net/en/var

Başka bir ülke için bazı Çin post tarafından ücretsiz kargo ücretsiz kargo değil, u web sitesi nakliye yöntemi seçebilirsiniz. mallar genellikle 15-30 gün içinde teslimat, u malları sevk ettik sonra 45 gün içinde mal almazsanız lütfen bize ulaşın, ve u 60 gün sevk sonra mal almıyorsunuz, ot iadesi u bağlıdır yeniden u için tam bir geri ödeme yapmak veya u yeniden ayarlayacağız. İzleme sitesi www.17track.net/en/var

PS: satıcının yöntemi yük değiştiğinde değişecektir.

Kırmızı daire içinde bölümünü tıklayın, ülke ve nakliye yöntemi seçebilirsiniz.

!!! Eğer u izni gümrük yardımcı olmazsa iade edecek reddettik. Lütfen aşağıdaki BOŞLUK dikkatli politikasını okumak yani. Teşekkürler.

Tarife Hakkında

Bizim düğün fiyatları 30USD için 200USD biçimidir elbiseler, hediye ve değeri 150usd için 20USD gibi elbiseyi ilan edeceğiz. Umut u tarife önlemek yapabilir. Ama farklı ülkeler farklı standartlar var, tarife hakkında il politikanız yurt dışından mal satın almak öğrenmeye çalışın lütfen.Eğer ihtiyacınız, teşekkürler ve yardım izni lütfen. Hoş politikası olarak, boşluk alıcının görevidir. Eğer bizim mal satın u bu kabul göreceğiz. Teşekkürler.

Kalite

Fiyat 30USD, 40USD civarında olan birçok gelinlik var. Birçok ülke için çok ucuz fiyat ve ücretsiz kargo olduğunu. 1kg elbiseler genellikle ağırlık, yük ucuz değil. Ve bu elbiseler hepsi el yapımı. Eğer u bu ucuz fiyat düşünüyorsan, u ben bu gelinliği hayal kırıklığına uğratmayacak. Eğer u zarif,porselen gelinlik istiyorsanız, 50USD fiyat gelinlik bizim seçiniz. Teşekkürler.

Hakkında işlem süresi

Biz fabrika, birçok müşteri için Üretim yapıyoruz, ödeme aldıktan sonra 3-5 dasy içinde mal gemi için söz veriyoruz. Eğer ur boyutu özelleştirilmiş ise, elbise 5-7 gün içinde sevk edilecektir. Lütfen çok yakında mal gemi sorma. genellikle 3-5 gün. Lütfen anlayın, teşekkürler.

Hakkında iade & anlaşmazlığı

1. Yukarıdaki kelimeler gibi, Eğer ( Brezilya 90 gün), bu yüzden lütfen shiped 60 gün anlaşmazlık afer 1-40 gün shiped dışarı açmayın sonra malı teslim etmezse u için tam bir geri ödeme yapacak. Malların dikkat ediniz, açık anlaşmazlık önce bize, elimizden sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

2. Özel boyut için, iade kabul dont olacağız.

Renkler hakkında

Eğer beyaz Saf beyaz ise bazı müşteriler, her zaman zor cevap vereceğiz, elbise, beyaz ya da kar beyaz Saf olmayabilir, Fildişi Fildişi değil yakın ama beyaz bir tür sorun. Lütfen satın almadan önce bilmeniz.

  • Arka Tasarım: Dantel
  • Yaka: Tekne Boyun
  • Model Numarası: XXN143R
  • Gelinlik Kumaş: İşlemeli Organze ve Tül
  • Öğe Türü: Gelinlik
  • Siluet: Top Elbise
  • Hamile Kadınlar İçin : No
  • (Cm)kol Uzunluğu: Kısa
  • ABD Boyutu : 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, Özel Boyut
  • Gerçek Görüntüler: Evet
  • Marka Adı: yiiya var
  • Kol Stili: Omuz Off
  • Moda Öğesi: basit
  • Tren: Yok
  • -Sutyen dahili: No
  • Dekorasyon: Nakış,Kristal,Aplike
  • Uzunluğu Elbiseler : Kat-Uzunluğu
  • Bel: Doğal
  • Paket Boyutu: 40cm x 30cm x 6cm (15.75in x 11.81in x 2.36in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)

İlgili ürünler

Trending.