Av Silahı Görme kapsam elektro Refleks Kırmızı Yeşil Nokta Görüş 20 mm 1 x 22 x 33

v18141

Yeni ürün

157.68TL

Etiketler: nokta görüş, Yeşil nokta görüş, Kırmızı Yeşil Nokta, Ucuz nokta görüş, Yüksek Kaliteli yeşil nokta görüş, Çin kırmızı yeşil nokta Tedarikçiler.

Av Silahı Görme kapsam elektro Refleks Kırmızı Yeşil Nokta Görüş 20 mm 1 x 22 x 33

Anotlanmış Mat Siyah işleme ile alüminyum alaşımlı tarafından İnşa edilen ana özellikleri:.

- Hafif ve kompakt tasarım, su geçirmez ve darbeye dayanıklı.

- Anti-Parlama yansıtıcı kaplamalı lens veriyor iyi optik netlik.

22 x 33 mm diyafram refleks lens ile tüpsüz tasarım, görüş geniş bir alan sağlar.

- 3-reosta aydınlatma(Kırmızı ve Yeşil) konumunda.

- Optimum için (Daire, Nokta, Çapraz, 10 ve 3 MOA MOA) yüklü 4 farklı retiküller çok yönlülük.

- Kafa tipi rüzgar ve mesafe tıklama ayarlamaları vida, kilit vidası ile.

Entegre montaj 20 mm demiryolu ile.

Normal çekim yanı sıra hedef hareketli - hızlı için uygun-ateş veya ateş.

(Dahil değildir) 1 x CR2032 lityum pil ile çalışır. Özellikler: Genel Objektif Boyutlar 33 mm Ürün Rengi Siyah Uzunluk 8,5 cm Boyutlar ve Ağırlık Ürün ağırlığı 0.111 kg Paket ağırlığı 0.222 kg Ürün boyutu (L x G x Y) 216 x 4 x 5.5 cm / 1.47 1.57 x x 2.16 inç Paket boyutu (L x G x Y) 10.8 x 9 x 6 cm / 4.64 x 3.54 x 2.36 inç Paket 1 x Av Taktik Holografik Refleks Kırmızı Yeşil Nokta Görüş Kapsamı 1 x 20 mm 22 33 x, 2 x Lens Kapağı 1 x İngiliz Anahtarı Paket İçeriği, Müşteriler bu ürün ithal olup olmadığını kontrol etmelisiniz 1 x Temizleme Bezi, 1 x Kullanım Kılavuzu (İngilizce) Not:. Gümrük istimlakı veya toplam siparişler İçin Nakliye Konuda gideceğiniz ülkenin yerel yasalar veya yönetmelikler ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nedeniyle ceza sorumlu değiliz , Çin(zaman Çin'de izleme bilgileri var) git o zaman Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, Hiçbir İzleme Bilgi ile siparişleriniz teslim edeceğiz .Sürece Çin Post Hava Posta Kayıt Seçin.Eğer kabul edilebilir değilse, lütfen başka bir nakliye yöntemi seçin lütfen. teşekkürler. Toplam siparişler $6 > için Ücretsiz Nakliye Çin Sonrası Hava Posta ile Kayıt siparişlerinizi teslim edeceğiz. ABD müşteri için, E tarafından paket gemi, Geçerli bir Takip Numarası ile yapacağız, takip bilgileri vardır.

Ödeme hakkında

Alipay kabul,Batı Birliği,TT, tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla aceepted vardır.

1. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE .(Hariç bazı ülkelerde ve APO / FPO)

2.Normalde, siparişiniz 48 saat içinde başarılı ödeme sonra gerçekleştirilecektir. senin için Hoş söyle,eğer Adres değiştirmek istiyorsan, en kısa sürede fark olmalı bu adrese göre mal gemi olacak. 3.Normalde ,Çin post air mail tercih ederiz ,ama bazı ürünleri tarafından gemi değil ,bu yüzden doğru nakliye yöntemini değiştirmek zorunda. böylece PostNL ,Hongkong post ,Malezya post ,Singapur post ,DHLGlobal posta seçin ve kullanabiliriz .ayrıca DHL,EMS ile gönderi yapabiliriz.

4. Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi alıcıya aittir .Ben gümrük vergisi ödemezsiniz .gümrük ile vergi ücretsiz veya düşük vergi ile paketi almaya yardım etmek için,daha düşük bir değer ile "hediye" olarak ilan edeceğiz.

1.Görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. Eğer ürün ve hizmet gibi,teşekkürler lütfen geri bildirim 5 yıldız tıklatın.

2.herhangi bir neagtive geribildirim bırakarak ya da hoş herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bizimle irtibata geçiniz. Eğer işler ters giderse,ama seni en iyi şekilde tatmin edici sonuçlar vermeye çalışacağız olabilir mutsuzluğu anlıyoruz.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Desteğiniz için teşekkür ederiz !

  • Yazın: Tüfek
  • Fonksiyon: Kırmızı Nokta
  • Model Numarası: Kırmızı Yeşil Nokta Görüş
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 12cm x 9cm x 6cm (4.72in x 3.54in x 2.36in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.