Mantar Şekli Boy 15cm Buzdolabı Mıknatısı /Kuru Esnek Manyetik beyaz Tahta/bloknot/Mesaj Panosu/İletişim Kutusu Mıknatıs Sil

v18682

Yeni ürün

94.65TL 55.83TL

Etiketler: buzdolabı mıknatısı, manyetik buzdolabı mıknatısı, kuru silmek mıknatıs, Ucuz buzdolabı mıknatısı, Yüksek Kaliteli manyetik buzdolabı mıknatısı, Çin kuru silme mıknatısı Tedarikçiler.

Mantar Şekli Boy 15cm Buzdolabı Mıknatısı /Kuru Esnek Manyetik beyaz Tahta/bloknot/Mesaj Panosu/İletişim Kutusu Mıknatıs Sil

Eski yeşil ahşap malzemeleri sayfası + akrilik + güçlü mıknatıs serbestçe / yazma silebilir boyutu:Yükseklik 15cm Malzemeler:

Belki.sizin gibi .................................................................................................. ..

1.Alipay,Batı Birliği,TT kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

2.Nakliye giderleri yakıt ücreti vardır. İthalat masrafları, gümrük vergileri ve diğer ilgili masraflar dahil değildir. Alıcılar(varsa) yapılan tüm ödemeler için tüm sorumluluğu.

3.Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

4.Eğer açık artırma kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız,birkaç dakika sonra yeniden deneyin Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır lütfen bekleyiniz.

1.DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE.(Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

2.Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.

3.Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

4.Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.

5.SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç.Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6.Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız,lütfen bize ulaşın.Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız.Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

7.Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle,hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir.

Nakliye Bizim:

Emirlerin çoğu Çin Post Air Mail ile ücretsiz nakliye. Ama bazen pls diğer Kuryeler için fiili duruma göre değiştirmemizi sağlar. Eğer EMS,DHL,UPS,Fedex,TNT veya diğerleri kullanmak istiyorsanız, sizin için kargo ücreti kontrol edeceğiz.

Garanti:

7 gün verir herhangi bir sebep olmaksızın-satış hizmeti:15 gün ücretsiz değiştirme sonra özel sunuyoruz. Eğer ürün memnun değilseniz,ürünün makbuz veya ürünü aldıktan itibaren 15 gün içerisinde ücretsiz değiştirme 7 GÜN içinde iade için talep edebilirsiniz. Bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir.Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.

Boyutu veya Uyum Sorunları:

Boyutlarda ayrıntılı özellikleri belirli ölçümleri ile gösterilmiştir. Eğer bir sipariş önce özellikleri kontrol edin. Boyutu normal olarak kabul edilebilir farklılıklar ölçüm 2cm yaklaşık 8 cm vardır.

Renk Uyumsuzluğu:

Renk farklılıkları monitör, aydınlatma, arka plan vb renk yansıması olarak başka nedenleri olabilir. Ancak,maddenin yanlış renk aldığını düşünüyorsanız,iyi iletişim son derece takdir edilmektedir.

Geribildirim:

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Eğer herhangi bir sorun varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. İletişim olmadan negatif geri bildirim ilk satış sonrası hizmet askıya alınmasına yol açacaktır. Biz en iyi müşteri hizmetleri sağlamak için elimizden geleni yapacağız.

Yakında geri gel ve bizi tekrar ziyaret edin!

  • Yaş: > 6 yaşında
  • Manyetik Sticker Tarzı: Şekil
  • Levha Boyutu: büyük
  • Desen: Natürmort
  • Model Numarası: Z087
  • Etiket Türü: Manyetik Etiket
  • Belirtimi: Single-piece Package
  • Tasarım:
  • Yazın: Buzdolabı Mıknatısları
  • Paket Ağırlık: 0.12kg (0.26lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 16cm x 6cm x 3cm (6.30in x 2.36in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.