1:32 Ücretsiz Kargo F12 Alaşımlı Döküm Araç Modeli Arka ışık&ses Çocuklar Oyuncak Hediye Oyuncak Araba model Elektronik Araç Çekme

v1931

Yeni ürün

102.81TL

Etiketler: oyuncak araba modeli, döküm araba modelleri, Araba Modeli, Ucuz oyuncak araba modeli, Yüksek Kaliteli araba modelleri döküm, Çin araba modeli Tedarikçiler.

Özellikler: Döküm,Müzik,Elektronik,Yanıp sönen,Arka,Model Malzeme: *Metal Ürün boyutu:19*8 7 cm Ürün ağırlığı:0,35 kg Ölçek: 1:32 Uyarı: Pil gönderilecek cannot

Ürün Açıklaması:

7 + mükemmel işçilik boyama Kalıp + hassas özellikleri özelliği, azaltılmış rafine orijinal oranı, mobilyalar ve birincil model meraklıları koleksiyonu için uygun göre, tabii ki, aynı zamanda çocuk oyun verebilir.

1 900 Ürün Özellikleri Bulunmalıdır. Sol ve sağ kapılar açılabilir ön kaput açılabilir Bagaj açılabilir.2. Arka çekiş ile arka tekerlek.

7. kuvvet işlevini geri Alaşım araba kullanım bulunmalıdır. Kullanın, yavaşça arka yönüne biraz Çek model araba basın, arabayı sonra otomatik olarak ileri hareket edecek gidelim.

Yapısal bir bakım özelliği kuru bir bez lekeleri ile yüzeyi Silin.

Dikkat:

Lojistik taşımacılık nedenle, bu ürün pil içermiyor(AG9) 3 LR936 Düğme piller neeed,teşekkür ederim!

Nakliye Hakkında:

. Öğeler ödeme temizledi sonra taahhütlü bir posta ile 48 saat içerisinde gönderilecektir.

. Madde kargo takip numarası size bildirilecektir. Lütfen takip numarasını aldıktan sonra yerel posta ile temas tutmak.

. Öğeler Çin Post Hava Posta veya İsveç posta yoluyla gönderilen ve yaklaşık 15-60 iş günü öğeyi alabilirsiniz. Eğer 50 günden fazla öğe almak istemiyorsanız ilk lütfen bize ulaşın. Anlayışınız için teşekkürler.

Hakkında İade Politikası:

. Tüm ürünlerimizi kontrol ve iyi durumda paketlenmiş.

. Eğer öğe aldığınızda memnun değilseniz, 30 gün içinde geri değiştirme veya para için geri gönderin.

. Lütfen yeniden hasarsız tüm orijinal öğeleri iade öğeler için durum satılabilir tutmak. İade gönderi bedeli alıcıya aittir.

. İade önce bizimle irtibata geçiniz.

Hakkındaki Görüşleriniz:

. Geri bildirim almak Hoş bir deneyim için çok önemlidir. Bizimle iyi alıcı deneyimi yaşayabilir inanıyoruz. Eğer satın alma ve toplam hizmetimizden memnun kaldıysanız, 5-Yıldız(GENEL), genel bir Ayrıntılı Satış değerlendirmesi ile bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen.

. Eğer bir şey hakkında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, bize soruşturma göndermek için çekinmeyin, ve elimizden sorunu çözmenize yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

. Eğer herhangi bir insatisfaction da bize herhangi bir nötr veya negatif geribildirim terk etmeye karar vermeden önce düzeltmek için ikinci bir şans vermek için bize bildirmekten çekinmeyin.

Ödeme Hakkında:

. Sadece Hoş web sitesinde kayıtlı adresin doğru olduğunu teyit Hoş teyit olduğunuz teslimat adresine öğeleri gemi, çok memnun edeceğiz.

. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bize Ulaşın:

. Yardım ve her zaman sorunlarını çözmek, cevap 48 saat içinde yapılacaktır yapıyoruz. Eğer bir cevap almazsanız, lütfen Mesajınızı yeniden gönderin.

. Hoş mesaj yoluyla bizimle irtibata geçiniz.

  • Yaş Aralığı: > 3 yaşında
  • renk: Siyah, Kırmızı, Sarı
  • Yazın: Araba
  • Özellikleri: Elektronik, Model, Yanıp Sönen, Müzik, Mini, Geri Çekin
  • Ölçek: 1
  • Malzeme: metal
  • Paket Ağırlık: 0.35kg (0.77lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.