Sony Kablosuz Klavye Tuş takımı Bluetooth PS4 Oyun Playstation için kablosuz Kumanda için PS 4 Denetleyicisi

v20210

Yeni ürün

95.95TL 89.23TL

Etiketler: tuş takımı kablosuz, Tuş Takımı Klavye, tuş takımı denetleyici, Ucuz tuş takımı kablosuz, Yüksek Kaliteli tuş takımı klavye, Çin takımını denetleyicisi Tedarikçiler.

Promosyon

Bizim mağaza ziyaret hoş geldiniz, dili seçin lütfen, eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın! Toplu sipariş karşılama, kalite garanti, fiyat avantajları vardır.

İlgili Ürünler

Ürün Resmi

Sony Kablosuz Klavye Tuş takımı Bluetooth PS4 Oyun Playstation için kablosuz Kumanda için PS 4 Denetleyicisi

Resim satın almak için tıklayın

Ürün Açıklaması

Bu cihaz, kolayca Kablosuz denetleyicisi PS4 bağlanabilir ve bir kolay-için-cihaz tutun oyun işlevselliği koruyarak sohbet özelliklerini kullanmak için kolay sağlar. PS4 üzerindeki harf ve karakterler için özel tuşlar sunan kolaylıkla sohbet mesafe: Bluetooth kullanımı Kolay 8-10 metre, klavye tuşları ile işlemek için çok kolay, ama kolu operasyon ve görünümünü etkilemez. Kolayca çok PS4 metin sohbet, İnternet üzerinden ve özel anahtar girişi çeşitli harf ve bir karakter kullanarak. Denetleyicisi sohbet takımını PS4 denetleyicisi, mükemmel bir kombinasyon için mükemmel olacak. Not: toplu sipariş ücretsiz Tasarım ve şartname için DHL ile göndermek değiştirilebilir haber vermeden

Ambalaj İçeriği

1 adet Kablosuz Klavye ( denetleyicisi dahil değildir ) 1 adet x USB kablosu ×

Ödeme

Hoş bankalar ile Visa, MasterCard, Maestro Banka Kartı, Western Union ve banka havalesi destekler. Va-srhp.org ödeme yöntemleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için "Yardım Merkezine başvurun"

Gönderi

Bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 7 GÜN içinde öğeleri göndereceğiz. SADECE teslimat adresi sipariş gemi. Ödeme yapmadan önce emin adresinizin doğru olduğundan emin olun lütfen. Hafta sonu ya da resmi tatillerde gemi yok. Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

Döner

Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız. Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Garanti Ve Bakım

1 ay ücretsiz değiştirme sunuyoruz. Alıcı ürünü aldıktan itibaren 15 gün içinde değiştirilmesi için isteyebilir. Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır. Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlamak. Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır. Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı da değiştirilecek parçaların masrafları ödemek gerekir. Öğeleri dönmeden önce, bizim dönüş adresi ve lojistik yöntemi onaylamak lütfen. Sonra lojistik şirket için öğeleri ver, bize takip numarası gönderin. Öğeler elimize ulaştığında, en kısa zamanda onları tamir veya değişim olacaktır.

Geri bildirim

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

Bize

Doğrudan fabrikadan yeni öğeleri satıyoruz. Eğer herhangi bir sorunuz lütfen TradeManager "veya" teklif mesaj "yoluyla bizimle iletişim kurun. Az 1 iş günü içinde yanıt vereceğiz. Lütfen tüm iletişim sipariş numaranızı ekleyin.

  • destek: Bluetooth
  • Toplu Sipariş: mevcut, Toplu sipariş için Lütfen bizimle irtibata geçiniz.
  • SONY Modeli: PlayStation4
  • renk: Siyah
  • Uyumlu Marka/Model: SONY
  • Uyumlu: PS4 kablosuz denetleyicisi için
  • Marka Adı: xunbeifang
  • Bağlantı: Kablosuz Bluetooth
  • Paket Ağırlık: 0.14kg (0.31lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.