SEİKO seyretmek otomatik mekanik izle çelik su geçirmez dalış izlemek portakal suyu hayalet erkek SRP315K2 SRP737J1 SNZB33J2 formu

v2029

Yeni ürün

884.77TL

Etiketler: Forme, Ucuz forme, SEİKO seyretmek otomatik mekanik izle çelik su geçirmez dalış izlemek portakal suyu hayalet erkek SRP315K2 SRP737J1 SNZB33J2 formu.

[45249] [özel] [xlmodel] -

Satın almadan önce kupon almak daha fazla indirim uygulanacaktır

[44994] [özel] [xlmodel] -

[0000] [fotoğraf] [xlmodel] -

[45001] [özel] [xlmodel] -

Müşteri Merhaba saygı:

Doğrudan bu dükkanı satın almak stok tüm öğeleri tüm özel kurumlarının tespiti, bu tür yanlış fiyat olarak hoş geldiniz marka, yepyeni özgün otantik, kayışı ne olursa olsun, hareketi, toka, %100 orijinal fabrika vardır.süre demek. Uzun yıllar izle, Alibaba yaptığımız, Express kategori saatler ve aynı zamanda önde gelen bir satıcı, çok sayıda üyesi var, orijinal marka uluslararası grup kartı ile ürünlerimizi, uluslararası grup bir yıllık hizmet keyfini çıkarın, evde sorun senin, seç rahat olabilirsiniz ve satın alma riskini en aza indirir. Mutlu bir yaşam çalışmalar dilerim, teşekkür ederim!

Değerli müşterilerimiz,sizin için hizmet yapmak benim için bir zevktir.Alışveriş önce içeriği okuyun lütfen,çok önemli.

1.Sipariş paketiniz çok kritik bir bilgi sağlamak için posta kodu, doğru adres yazılmalıdır. Eğer doğru posta codeit paketi teslim edilemez açacaktır girerseniz,herhangi bir sorumluluk kabul etmez miyiz.

2. Sipariş bilgileri doğru alıcının tam adı yazılmalıdır, adresi, adresini, anahtar bağlantılar teslimat doğruluğunu sağlamak için doğru bir bina ya da ev numarası yazılı olmalıdır. Alıcının adı için bir kısaltma yazmak için değil emin olun. Eğer satın almak doğru bilgi bilgilendirmek için dükkan uygulayın,herhangi bir sorumluluk kabul etmez miyiz.

3. Biz gönderenin ve gümrük politikası gereksinimleri kanunlarına uygun, parsel değeri gereksinimleri herhangi bir şekilde bildirmek için açılış tarihi herhangi bir ülkeden paketi göndermek BİZİM, hiç mal bedellerinin beyan reddetti. Malların değerine sahip, müşteriler dikkatle satın lütfen.

4. Sayfamızda mal bedelini göstereceğiz ve ayrıca kupon kullanın ve platform faaliyetleri ve diğer tanıtım yöntemleri katılacağız. Premium herhangi bir biçimde kabul, düşük maliyetli imtiyazlar için geçerli değildir, dükkan fiyat konusu malları satın almak için depo her müşteri keyfi olarak işlem fiyatı değiştirmek ve alıcılar fiyat davranış elde etmek için ihtiyacı karşılamak değil, adil ve dürüst bir tedavi olacaktır .Lütfen dükkan fiyatına müşteriler, satış imtiyazlar ve diğer formlar için geçerli değildir. Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.Sizin için en iyi dileklerimle.

Rus Sipariş Bildirimi:

Sevgili Rus müşteriler:

Rus posta politika ayarlaması nedeniyle, alıcı, alıcının tam adı normal almaya doldurmak gerekir, satıcı önce alıcı mesaj mağaza Müşteri Hizmetleri personeli gönderilen veya alıcı, Rusya'da satın express posta alamazlar kaynaklanan hataları tam adı tam adı onaylamak için bilgi notu, satıcı ilgili herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır. Desteğiniz için teşekkür Ederim anlayış!

Rus Post geçtiğimiz günlerde yeni bir politika yayınladı:

( Vergi numarası), alıcının TENEKE Internet Rusya'da belirtilmesi gereken 7 Aralık 2017 itibaren, Rus gümrük talepleri.Eğer TENEKE posta öğeyi listede yoksa, posta gönderene iade edilecektir. Rus alıcı Rusya'da (TENEKE) bireysel vergi numarası verin postanede gerektirir. Bu nedenle, bir şey yapmak için, (TENEKE) bireysel vergi numarası ayrıntılarını doldurmak için ya da not emin olmalısınız. Böylece paket gümrük Postanesi boyunca boşluk ve dağıtım başarılı olabilir 5012 (örneğin: KALAY**8237* *!

Alipay, Western Union, TT kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

- Ödeme emri 3 gün içinde en kısa sürede kaliteli saatlerimizi aldığınızdan emin olmak için tamamlanması gerekir.

- Eğer hemen ihale sonrası kontrol edemez, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin ödeme 3 gün içinde tamamlanır.

- Özelleştirilmiş / İthalat Vergisi: alıcı ülkedeki (varsa) vergi veya KDV ödemekle yükümlüdür. Ödediğiniz miktar herhangi bir özel vergiler dahil değildir. Hedef ülkede herhangi bir pozisyonda olmayacağız. Teslimat genellikle Olası ithalat vergisi / KDV / Tüketim Vergisi en aza indirmek için "izle (hediye)" olarak ifade edilir. Ama ülkenizin politikasına bağlı olduğundan muaf olamayız.

- uluslararası teslim. (Bazı ülkeler hariç ve APO / FPO)

- Maddenin ödeme olarak sevk edilecektir (hariç hafta sonları ve resmi tatil günleri)

- Hoş Nakliye ve Çin posta paket gönderim Koli Nakliye kuruluşu tarafından dünya çapında gemi, post ofis sezon ve mevsime bağlı olarak. Şu andan itibaren, platform Teslimat ile nakliye Express Alibaba hızlı satmak kullanıyoruz. Hoş Nakliye dünyanın geri kalanı için çinden paketleri sağlar ve Singapur Post, OMNİVA-Estonya Post, Correos, Posti Finlandiya, SPSR, DHL gibi büyük lojistik hizmet sağlayıcıları ile çalışıyoruz.

- ne Hoş Nakliye nedir?

- normalde 7 ile 45 iş günü dünya çapında, hedefinize bağlı. Beklenen teslim süresi:

  • Su Direnci Derinlik: 20Bar
  • Band Malzeme Türü: Paslanmaz Çelik
  • Bant Uzunluğu: 24cm
  • Öğe Türü: Mekanik Kol
  • Cinsiyet: Erkekler
  • Bant Genişliği: 18mm
  • Dial Pencere Malzeme Türü: Hardlex
  • Marka Adı: SEİKO
  • Dava Şekli: Yuvarlak
  • Durumda Kalınlığı: On bir
  • Özellik: Tam Bir Takvim
  • Çevirme Çapı: Beş yüz yirmi
  • Kutu Malzemesi: Paslanmaz Çelik
  • Model Numarası: SRP315K2
  • Stil: Moda & Rahat
  • Hareket: Otomatik Self-Rüzgar,Mekanik El Rüzgar
  • Toka Türü: Bilezik Toka
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paket Boyutu: 19cm x 14cm x 15cm (7.48in x 5.51in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.