Sabit Vites Bisiklet koltuk 3.5 27.2 sonrası alüminyum alaşımlı Yatay bisiklet Boş dışarı seatpost bisiklet eyer tüp

v2040

Yeni ürün

123.39TL 111.04TL

Etiketler: bisiklet eyer tüp, eyer tüp, bisiklet koltuk sonrası, Ucuz bisiklet sele borusu, Yüksek Kaliteli eyer tüp, Çin bisiklet koltuk sonrası Tedarikçiler.

Tüp Çapı: 27.2 mm *3.5

3.5 25.4 mm *

Ağırlık:335g

El sanatları:CNC

Dikkat: edilmemi güvenlik nedenle, başka bir çanta ya da nakliye sırasında hasarı önlemek için kutuya mal toplayıp olacağız, bu yüzden dahil değil orijinal kutusu vardır. bir sipariş yaparken u gerçekten orijinal kutusu ihtiyacınız olursa, lütfen bir mesaj bırakın.

Edilmemi eğer ücretsiz nakliye Çin post seçin ,daha fazla 30 iş günü ,eğer beklemeyi tercih ederseniz ,lütfen seçmeyin olabilir.

Araya iyi-satış hizmetleri, pls bana anlaşmazlığı açık ya da kolayca kötü değerlendirme vermeyin sonra isterseniz. İlk bizimle irtibata geçin! Teşekkürler!

Alipay burada kabul ediyoruz.

1.Şu anda,Moneybookers,Visa,MasterCard,Western Union,Qıwı ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz.

2.Maestro ,solo,Carte Bleue,A.,tabi tutma,4B ve Euro6000 dahil) banka kartı ile Ödeme aslo edebilirsiniz.

3.Daha fazla ödeme seçeneği Hoş gelecekte mevcut olacak.Hoş aracılığıyla ödeme yapmak sürece,para Escrow tarafından otomatik olarak protectd olacak.

Sadece teyit adresinize sevk ediyoruz. Emin teslimat adresi, satın almadan önce doğru olduğundan emin olun lütfen.

En siparişler 1-2 iş günü içerisinde ödeme onayı ile sevk edilecektir.

"Ücretsiz Kargo" madde "Çin Post hava posta kayıtlı ilan edilecektir, maddeyi ve online izlenebilir.

Kargo normalde 7 ile 45 iş günü sürüyor. Öğelerin çoğu (örneğin, kötü hava gibi) kontrol edemez bir şey için bir gecikme olacak ise 1 ay içinde teslim edilecektir. Bu olursa, sadece müşteri hizmetleri ile iletişim, kontrol ve herhangi bir sorunu gidermek yardımcı olacağız.

Garanti 30 Gün. Güven ile satın!

Bir ay içinde tüm öğeleri exchange için garanti. Ve tüm iade öğeler orijinal ambalajında, eğer mümkün olmalıdır.·T veya onarım süresi garanti ile eşyalar değiştir yok. Pls..anladın

Tüm Öğeleri dikkatle size göndermeden önce kontrol edilir.Eğer satın memnun değilseniz, bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin .Müşteriler herhangi bir iade öğeler üzerinde nakliye ücretleri sorumludur. Ürününüzü aldıktan sonra iade işlemi için 7 iş günü sürebilir kadar sürebilir.Tüm iade parsel geçerli bir takip numarası desteklemelidir .

  • Malzeme: Alaşım
  • Çapı: 27.2 mm/25.4 mm
  • renk: Gümüş / Siyah
  • Marka Adı: uyanmak
  • Uzunluğu (mm): 3.5
  • Paket Boyutu: 50cm x 25cm x 20cm (19.69in x 9.84in x 7.87in)
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.