25.4 mm 30mm Çift Yüzük Cantilever Kapsam Monte Picatinny Weaver Rail Mount Kapsamında Ağır Kapsam Mount

v20610

Yeni ürün

155.35TL 147.60TL

Etiketler: Demiryolu, demiryolu sonu, montaj simit, Ucuz raylı, Yüksek Kaliteli demiryolu uç, Çin montaj simit Tedarikçiler.

startİsvModuleWrap6604

endİsvModuleWrap6604

Malzeme: uçak sınıf alüminyum. Siyah Mat Tüfek ağır geri tepme ile tasarlanmış ve akılda yangın sürekli Bitirmek ve çok ekstrem durumlarda geçerli olmaz. Mount yüzük yüzeylerde ek aksesuarlar montaj için izin vermek için picatinny/weaver demiryolu bölümleri içermektedir. Picatinny rail Kapsam için uygun olan 20 mm genişliğinde. (1.18" yaklaşık) (Ekle) olmadan 30mm yüzük İç Çap. (1" yaklaşık) (Ekle) yüzük İç Çapı: 25.4 mm. (5.3" yaklaşık) toplam uzunluğu: kit.

1 x kapsam mount 2 x 25,4 mm Adaptör Ring 1 x anahtarı

Tüm öğeleri 3 iş günü içinde Tüm Öğeleri tek resmi adresi alipay gönderilecek ödeme onayından sonra gönderilecektir. Rus Alıcılar için: bize (genellikle 3 Kelime) tam adınızı verin lütfen.Eğer tam adı paket üzerinde yazılı, paketler yanlış kişiye gönderilmiş veya bize geri bereturned olabilir. Tüm öğeleri hava yoluyla gönderilmesi 2kg üzeri siparişler için geçerli olacak, o EMS, DHL, FeDex gibi hızlı bir şekilde teklif edebiliriz. Nakliye zaman aşağıdaki gibi tahmini:

Eğer ithalat üzerine ÜCRETSİZ için vergi almak sağlamak için, daha düşük bir değer ile ilan edeceğiz. Eğer değilse, lütfen gümrük net paketleri için işbirliği yaparız, ama görev dayanamıyorum Gümrük vergisi: bize bildirin. Eğer ihtiyacınız varsa Eğer tahmini süre sonra paketi almazsanız ilki yerine açılış anlaşmazlık mesaj ile bize ulaşın bize ulaşın Diğerleri: Lütfen lütfen. Teslimat süresi olarak ülke ve lojistik moduna bağlıdır. Teşekkürler.

Alipay kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. En iyi yolu, doğrudan online ödeme, kendiniz seçebilirsiniz. Eğer diğer ödeme koşulları isterseniz, lütfen sipariş vermeden önce bize bildirin.

Öğe kusur veya yanlış sevk, değiştirme ya da para için geri aldıktan sonra çözme veya 14 gün içinde iade için bizimle irtibata geçiniz. Eğer öğeleri memnun değilseniz, öğeyi alışverişi yapabilirsiniz, ama alıcı diğer tüm nakliye ücreti sorumludur. Teşekkürler!

Herhangi bir nedenden dolayı tatminsiz misiniz, lütfen DÜŞÜK bir özel araştırma bürosu (AZ BEŞ YILDIZ) veya Nötr/Olumsuz Geribildirim için acele etmeyin eğer. Elimizden geleni en kısa zamanda Mesajınızı sonra en iyi çözümleri sunmaya çalışacağız. İyi iletişim kibarca iyi sonuç için en İyi indirimli ulaşacak inanıyoruz. Memnuniyetiniz her zaman bizim hedefimiz. Tüm mesajlar 24 saat içinde hafta sonu ve tatiller hariç cevap olacak. Bizimle herhangi bir zamanda dükkanına hoş geldiniz.

startİsvModuleWrap6587

endİsvModuleWrap6587

  • uzunluğu: 135mm
  • Kılavuz Tipi: Çift Kapsam Yüzük mount
  • Malzeme: Alüminyum Alaşımlı
  • Model Numarası: Çift Kapsam Yüzük
  • renk: Siyah
  • Marka Adı: Aimfiree
  • Paket Boyutu: 17cm x 12cm x 5cm (6.69in x 4.72in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.26kg (0.57lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.