Kask bisiklet kaskı aksesuarları sürme CAİRBULL 2017 Yeni dağ bisikleti kask yol bisiklet kaskı dağ

v20615

Yeni ürün

321.67TL 302.40TL

Etiketler: kask dağ, kask road, bisiklet kask road, Ucuz kask dağ, Yüksek Kaliteli kask road, Çin bisiklet kaskı yol Tedarikçileri.

2006 yılında, tamamen orman yolda giderken pazar değiştirdik, dağ kask yeni bir tasarım yayınladı. Yeni yol, bütün dağ orman yolda giderken koruma gelişme bu. Kapsayan daha geniş, Daha fazla nefes alabilen, ultra-hafif, bu özellikleri kask mükemmel, Binicilik, herhangi bir orman yolu her zaman koruma sağlayabilir olun. PC + EPS Renk: 10 renk kask Malzeme marka: CAİRBULL Adı: 2017 bahar yeni dağ: gösterildiği gibi Boyutu: M (54-58CM) 14 mm kalınlığında astar, L (58-62CM) 10mm kalınlıkta astar ile (not M ve L kodu baş çevresi büyük, ama astar kalınlığı küçük baş için uygun elde etmek için değiştirildi ) Ağırlık: 345g Havalandırma: genişlik İçinde 15: 17.8 hakkında-18cm Özellikleri: 1. Multi ile birlikte KALIP yapısı: süper güç yoğunluklu EPS köpük konik, en iyi tampon emme koruma sağlamak için. 2. Sürükleyici cihaz sistemi: tek-parmak kavrama sistemi, ayarlamak kolay, kayma kolay, rahat uyum. 3. Havalandırma delikleri büyük: üç büyük emme delikleri saçak altında, kask üst baş ısı sağlamak için U-tipi havalandırma delikleri var. Kask yan ve arka ayrıca hava akışını artırmak için 7 büyük havalandırma delikleri ekleyin, ağırlığı azaltmak ve mükemmel koruma sağlamak için kask kapsama artırın. 4. Sızdırmazlık contası: çıkarılabilir yüksek kaliteli conta, kenar mühür, artış konfor, nem terleme. 5. Koruyucu kask tam kapağın arkasında artan kapsam: ilk tasarım, orman yol sürme koruma meydan artırın. Güvenlik, performans, tasarım her yerde gizli. 6. Y - 15 Büyük Delik delikleri - daha fazla konfor ve nem yönetimi için mühürlü kenarları ile Kaliteli astar - Tek el kadranı tahrik tutma sistemi kolay ayarlama sağlar Sabit kanca Y-Kayış sistemi kapalı teklif basit ve uygun geliştirilmiş üstün koruma sağlar gelişmiş hava akışı ve düşük ağırlık - Çok yoğunluk etkisini azaltma sistemi bulunur askısı Y ayarlamak için tutturma sistemi: sabit askı sistemi kask için kolay, gerek yok, konfor artırmak için Tüm Dağ ek koruma için başın arka alt kaplama ile kask askısı S

Ödeme

1 .

2.Sipariş 3 gün içinde ödeyin . Durum 1 Ve Geribildirim. 100% müşteri memnuniyeti için kararlıyız. 2. Herhangi bir sorun, lütfen ilk anda AÇIK DURUMDA önce bizimle temasa geçiniz veya en az 4 yıldızlı derecelendirme ile Nötr Negatif Geribildirim, her zaman 1 Dönmek için bunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Alınan arızalı veya yanlış öğeler için: Alıcılar, Alıcılar Satıcı tarafından kabul edilmesi kusurları ve durumu gösteren fotoğrafların e-posta ile göndermek gerekir, öğe, bunların 7 GÜN içinde iade.. olmalı, ayıplı madde İçin mal aldıktan sonra 7 GÜN içinde bildirmek zorundadır. Yedek kalem gönderme yeniden döndürmek için gerçek posta ücreti gibi masrafları Satıcı tarafından karşılanacaktır. 2.Boyutlarda değişim için: stok durumu tabi Eğer kabul edilirse, Alıcı kendi imkanlarıyla Alıcılar yeniden Listeleme bizim yeni öğe göndermek.. reklamı olarak nakliye ve taşıma ücreti ödemek zorunda öğeyi iade etmelidir. boyutlarda değişim kabul edebiliriz Ücretsiz nakliye öğeleri için, Satıcı yeniden gönderme için gerçek nakliye tarife şarj edecektir. 3.Mal sağlam yıpranmış veya olmadan kullanılabilir, ve orijinal etiketleri ve ambalajı ile iade edilmelidir. 4.Hiçbir değişim veya iade dışında herhangi bir sebep için kabul edilecektir. 5.Öncelikle eylem önce bizimle ilgili ayrıntıları lütfen! 1 gönderi.ABD, her ikisi de izlenebilir standart Servisi: dünya çapında Çin Post Hava Posta, ePacket. 2.Hızlandırılmış Hizmet: Çin post EMS, China Post EMS web üzerinde izlenebilir. 3. Lütfen telefon numaranızı, özellikle Rusya alıcı, teslimat adresinizi tam lütfen tam adınızı onaylayın . 4.Teslim süresi: Tatil Sezonunda nakliye süresi normalden daha uzun olacaktır.

  • Boyutu: M (54-58cm) / L(58-62cm)
  • Ağırlık (g) : 345G
  • Yazın: Yekpare-Kask kalıp
  • Hava Delikleri: 8 - 15
  • Model Numarası: CAİRBULL-19
  • Sertifika: CE
  • Yaş Grubu: (Yetişkin) Erkek
  • Malzeme: PC+EPS
  • Paket Boyutu: 45cm x 25cm x 15cm (17.72in x 9.84in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.45kg (0.99lb.)

İlgili ürünler

Trending.