CHİMDOU Sıcak Satış Kolyesi Siyah 316 Paslanmaz Çelik Kolye metal damgalama boşlukları Kaya KJP13 askeri Askerler etiketleri

v20804

Yeni ürün

17.08TL 14.54TL

Etiketler: Paslanmaz Çelik Kolye, Kolye, Çelik Kolye, Ucuz paslanmaz çelik kolye, Yüksek Kaliteli kolye, Çin çelik kolye Tedarikçiler.

5 cm*2.7 cm/3.8 cm*2.3 cm , Chian Uzunluğu: 60cm Ağırlık: 30 gr/pc, Malzeme: 316 L Paslanmaz Çelik Renk: resim gösterisi Olarak Fırsat: nişan /yıldönümü /parti/ hediye kalem Ayrıntıları: N ew Tarzı: Moda Kolye Takı Kolye Boyutu:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------ÖDEME------------------------------------------------ -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tüm Escrow ile ödeme kabul ediyoruz,Kredi kartı,T/T,Western Union, vb OK

----------------------------------------------------------------------------------------------------NAKLİYE--------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İşlem Süresi:

Belirli bir sipariş için işlem süresi, ürün tipi ve stok durumuna göre değişir. Normalde, işlem süresi(tatil dahil) 1-3 iş günü olabilir. Birkaç sipariş işlem süresi 4 ila 5 iş günü olacak.

Nakliye Zaman:

Sizin gibi farklı geçiş yöntemleri seçebilirsiniz:

Çin'in ABD'YE Transit Yöntemi -------( Tahmini Süre:)

--- 15~35 iş günü China Post -Hong Kong Post - 15 35~iş günü

--- 3~5 iş günü DHL-UPS - 3~5 iş günü

15~25 iş günü vergi Alma Epacket EMS--- 5~10 iş günü.

Vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- Değişim Ve İade Politikası --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Erkekler kusurları garanti edilmez ,bu kullanımdan sonra hasar olarak yapılan ,su hasarı ve benzeri . Eğer öğeleri memnun değilseniz ,öğeyi alışverişi yapabilirsiniz,ama alıcı diğer tüm nakliye ücretleri sorumludur.Hasarlı veya yanlış sevk ürün değişimi yapmak isterseniz.Bu paketi aldıktan sonra 1. Adım : Doğrudan Ticaret Yöneticisi aracılığıyla bize ulaşın veya 7 GÜN içinde bize e-Posta kullanmayın. Bize ürün veya başka bir şey detayları sorunları hakkında fotoğraf Gönderin 2. adım:. Adım 3:bizi takip numarası ile İade,sonra hemen size doğru öğeyi teslim edeceğiz .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Boyutu veya Uyum Sorunları ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Boyutlarda ayrıntılı özellikleri özel ölçüler ile gösterilmiştir---------------------------------------------------------- . Eğer bir sipariş önce özellikleri kontrol edin. Boyutu normal olarak kabul edilebilir farklılıklar ölçümü yaklaşık 0.5 inç vardır. Eğer ürün boyutuna uygun bulursanız, doğrudan bizimle irtibata geçebilirsiniz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- Renk Uyumsuzluğu ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Renk farklılıkları monitör, aydınlatma, arka plan vb renk yansıması olarak başka nedenleri olabilir------------------------------------------------------- . Ancak, alınan öğe, yanlış renk olduğunu düşünüyorsanız, lütfen eğer bir iade veya iade mümkün olup olmadığını görmek için bize ulaşın.

----------------------------------------------------------------------------------------------------Geri bildirim------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1--------------------------------------------------------------- .Tatmin edici sadece takibini bizim. Görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. 2.Pls lütfen bir kez bizim olumlu geribildirim satın alma ile tatmin olmuyorsun. 3.Eğer satın memnun değilseniz bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin LÜTFEN, tüm sorunları çözeceğiz.

  • Zincir Tipi: Bağlantı Zinciri
  • Malzeme: metal
  • İnce veya Moda: moda
  • Model Numarası: AJP13
  • Kolye Boyutu: 3cm*3cm
  • Metal Renk: 50mm mm, 38 mm 23mm
  • Öğe Türü: Kolye
  • Stil: Moda
  • uzunluğu: 60cm
  • Cinsiyet: Unisex
  • Metal Türü: Paslanmaz Çelik
  • Kolye Türü: Kolye
  • Marka Adı: CHİMDOU
  • Şekil\desen: Geometrik
  • Paket Boyutu: 7cm x 8cm x 9cm (2.76in x 3.15in x 3.54in)
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.