Çocuklar için çizgi film Sevimli Şekil 6 Delik Ocarina Flüt Rüzgar Müzik Aletleri Flüt Zelda Ocarina Seramik kesinlikle kocaman İnstrumento Oyuncak

v2098

Yeni ürün

60.36TL 27.16TL

Etiketler: ocarina Flüt, müzik aletleri Flüt, 6 Delik Ocarina, Ucuz ocarina Flüt, Yüksek Kaliteli müzik aletleri Flüt, Çin 6 delik ocarina Tedarikçiler.

6 Delik Karikatür Sevimli şekli İnstrumento Ocarina Ocarina Flüt Müzik Aletleri 6 Zelda delik Seramik kesinlikle kocaman Flüt Rüzgar

Sadece rekabetçi ürünler satıyoruz. Sizin için ne ödeme diğer düşük fiyatlı ürünler ürünler ile kıyaslamayın lütfen, her ürün ses 4 kat üstünde profesyonel müzisyen tarafından depo önce kontrol edilecek,alıcılar için niteliksiz ürünler göndermek, satın almak için çekinmeyin olmaz olsun!

Ocarina "beş dakika", eğer müzik bilgisi anlamıyorsan, ocarina of 6 delik öğrenebilirsiniz enstrüman öğrenmek için sözde basit nefesli sazlar nispeten bir tür.

6 delikli ve 12 delik ocarina var. Şekilleri farklı, ama en büyük fark farklı vokal aralığı, 6 delik ocarina 10 derece ses darbe, çapraz parmak kullanarak, bazı basit melodileri çalabiliyor. Ocarina 13 derece ses darbe, uygun parmak kullanarak 12 delik, şarkıların çoğunu çalabilir.

soprano ocarina, ocarina alto, bass ocarina ayrılmıştır vokal aralığı:. soprano ocarina, şarkı gibi kuşlar, alto ocarina yumuşak ve tam, bass ocarina yuvarlak ve derin. Kişisel tercihlerine göre seçim, genel konuşma, C tuşuna ocarina sık, sonra G ve F tuşu kullanılır.

Ocarina fiyatı üretim ve zorluk göre yapılır, ocarina çömlek kil, elle yoğurmak tarafından yakıp kavurma yaptı ve sonra ayar yapmak zordur. Yanık kavurma sürecinde, sıcaklık kontrollü değil çünkü değiştirmek için bazı kolay olmayan bir başarı yol maliyetini yükseltecektir. Ayrıca ocarina yavaş hız ile el yapımı, bu yüzden manuel ocarina fiyatı çok ucuz olacaktır.

Fiyatı sadece bir ocarina değil, elin sahibi de dahil olmak üzere, eğer el tutucu talep ediyorsanız, hat üzerinde bana ulaşın pls veya mesaj göndermek.

Kalite Garantisi:

Her sevkiyat, yüksek kaliteli ürünler ve doğru ambalaj sağlamak için profesyonel QC ekibimiz var.Müzik aletleri bizim doğru tonu, çekici ses, akıcı bir performans ve zarif bir görünüme sahip eminiz. Her ürün kontrol ve test göndermeden önce, yani kaliteli ürün iyi ama düşük sunacağız olacak, bizden memnun bir ürün alırsınız düşünüyorum.

Mallar İçin gümrük Serbest(daha Az veya hiç Gümrük Vergileri!)

Öğe gemi ve 5 USD ile 10 mal değeri rapor edeceğiz.Gümrük vergisi ödemek zorunda kalabilirsiniz.Ama gümrük paketi açın ve bazen ürünler yeniden gözden olur,güvenle ürün almak yardımcı olmak için yeterli deneyime sahibiz.

Verir:

Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.

Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Geribildirim:

Büyük alıcı olarak görüş ve önerilerinize değer veriyoruz,en iyi, en olumlu geri bildirim almak için yapacağız.eğer herhangi bir nedenle ürünlerimiz gibi,bize görüşlerinizi göndermek için çekinmeyin lütfen,çok memnun olacağız!Doğrudan nötr veya olumsuz yorum ayrılmadan önce bana ulaşın lütfen!

Bizim işimizde tanışabilirsiniz Herhangi bir Meseleyi çözeceğiz!

Tanrı'ya İnanıyorum ve her Şeyi Yapmak için Kalp Kullanın.

Son isteği de güzel bir alışveriş.

Legend of Zelda 12 Delik Ocarina Alto C tuşuna Flüt Ocarina Ocarina el Yapımı Müzik Aleti Zelda Ocarina 12 Seramik kesinlikle kocaman

  • Delik Tasarımı: açın
  • E Mekanizması: No
  • Vokal aralığı: 10 derece
  • Gövde Malzemesi: Seramik
  • Sesi: C
  • Yüzey Malzemesi: Seramik
  • Boyutu: 9*6 cm
  • Delik sayısı : 6 Delik
  • Teknoloji: el yapımı
  • renk: pembe, mavi, turuncu, kahve, siyah, yeşil
  • Marka Adı: SevenAngel
  • Model Numarası: 0021 Ocarina
  • Anahtar Malzemesi: Seramik
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)

İlgili ürünler

Trending.