MRHUANG 100pcs Göz Boncuk 8mm Taş Doğal Yuvarlak yassı sırtlı deniz kedi gözü Taş cabochon takı DİY Takı Malzemesi

v21040

Yeni ürün

35.67TL

Etiketler: taş cabochon, 8mm boncuk, Taş Boncuklar, Ucuz taş cabochon, Yüksek Kalite boncuk 8mm, Çin taş boncuk Tedarikçileri.

AÇIKLAMA

100pcs / pack Yaklaşık Boyutu alırsınız miktarı:

8MM Temel Renk:

resim Dönüştürme gösterildiği gibi:

1 inç=25,4 mm=2.54 cm 1mm=0,1 cm=0.0393 inç Malzeme:

cam

Zirkon, aynı zamanda Sovyetler Birliği olarak bilinen, değerli taşlar özel doğa türüdür. Yüksek kırılma Endeksi, 2'ye yakın, dağılım ve güçlü renksiz veya soluk mavi işleme, elmas gibi güçlü yangın olayları sonrası çeşitleri. Görünüm ve mücevher elmas karşılaştırılabilir olarak kabul edilen elmas, benzer çünkü. Zirkon bir Arapça Zhu Zhiyi ve altın geliyor ve eski Hindistan taş Zirkon "eclipse" olarak nitelendirdi. Eski Arap, İran ve Hint içinde Zirkon çok popüler olduğunu göstermektedir. İle Zirkon taşlar bağlı Aralık zafer, turkuaz ve lapis lazuli taşı, sembol olarak listelenmiştir, iyi şanslar, başarı garantisi yoktur. Yüzük, saat, kolye ve diğer takı kakma ve dekorasyon için kullanılabilir, takan sonsuz cazibe eklemek;

Zirkon yüzük gömülü, elmas cila kıyaslanabilir ve fiyat elmas malzeme çok yararı olur. Sayesinde güçlü parlaklık bu Zirkon, yüksek dağılım ve sertlik daha büyük, genellikle elmas yerine yapmak için kullanılır. Gem üstün insan mükemmellik haline gelmiştir. Zirkon yüzük moda, yakalı giymek, kadın benzersiz cazibesi göstermek modern kadın beyaz için uygundur. Zirkon, aynı zamanda Sovyetler Birliği olarak bilinen, değerli taşlar özel doğa türüdür. Yüksek kırılma Endeksi, 2'ye yakın, dağılım ve güçlü renksiz veya soluk mavi işleme, elmas gibi güçlü yangın olayları sonrası çeşitleri. Görünüm ve mücevher elmas karşılaştırılabilir olarak kabul edilen elmas, benzer çünkü. Zirkon bir Arapça Zhu Zhiyi ve altın geliyor ve eski Hindistan taş Zirkon "eclipse" olarak nitelendirdi. Eski Arap, İran ve Hint içinde Zirkon çok popüler olduğunu göstermektedir. İle Zirkon taşlar bağlı Aralık zafer, turkuaz ve lapis lazuli taşı, sembol olarak listelenmiştir, iyi şanslar, başarı garantisi yoktur. Yüzük, saat, kolye ve diğer takı kakma ve dekorasyon için kullanılabilir, takan sonsuz cazibe eklemek;

Zirkon yüzük gömülü, elmas cila kıyaslanabilir ve fiyat elmas malzeme çok yararı olur. Sayesinde güçlü parlaklık bu Zirkon, yüksek dağılım ve sertlik daha büyük, genellikle elmas yerine yapmak için kullanılır. Gem üstün insan mükemmellik haline gelmiştir. Zirkon yüzük moda, yakalı giymek, kadın benzersiz cazibesi göstermek modern kadın beyaz için uygundur.

Zirkon bakım:

1, Zirkon ve kozmetik kesinlikle ayrı olmalıdır. Zirkon yağ direnci yağ, kolay sınıf kozmetik, yüzey parlaklık yapmak.

2, çamaşırhane, Zirkon mücevher asla banyoda olmalı.

3, kimyasal gaz kirliliği çevrenin tam olarak, Zirkon mücevher giymek gerekir. Tüm takı için kükürt kıskanıyor, bir pestisit önlemek zümrüt.

4, terleme, Zirkon mücevher giyilmelidir değil.

5'ten fazla, mücevher parçasını ayrı ayrı yerleştirilmelidir. Zirkon, örneğin, büyük sertlik, kolay diğer taşlar çizik.

6, Zirkon mücevher, kaçının birlikte uyuşturucu ile konur. Bazı ilaçlar takı kimyasal reaksiyon üretebilir, mücevher renk bozulması olun.

7, inci, mercan, kehribar, vb. Su ile. Su yıkama olarak, çatlak yol açabilir.

8, Zirkon, yüksek sıcaklık kaçının. Yüksek ısıya dayanıklı olmayan bazı taşlar, dehidratasyon ve çatlak veya renk değişikliği kolay yüksek sıcaklık durumu altında. Bu 55 derece üstü Opal değil, yüksek ısıya dayanıklı, Yeşim çözüm yüzeyinde Balmumu parlaklık azaltmak için katman mum gibi.

9, dalgalanmaları önlemek Zirkon. Birçok kakma mücevher taban tasarımı çok güçlü olmasına rağmen, ancak ciddi beyin sarsıntısı uygun değildir, iş yerinde çektiği için, takı almak gerekir.

Siyah kolay uzun bir süre için giyilen 10, gümüş takılar, normal bir olgu ait, mevcut amonyak su, soda suya daldırma ya da diş macunu kullan sildi, reoccupy temiz su, kuru parlaklık geri silin.

Spinel ve bakım:

Uzun aşınma spinel arıtma içerir çünkü. Latin ve degaussing yaklaşım söz, bu yüzden de demagnetization adlı arındırmak. Kaydedildi "okuyucuları için hesapları: tekrar arındırmak için 1 ila 3 ay sürer. Bu spinel da düzenli olarak temizlik yapılmalıdır. Spinel mantar büyüme üzerinde bilimsel olarak konuşmak gerekirse, insanlar ölü deri dokusu yapışma, uzun bir süre için kolay cilt yıkamak için değil, standart savunma tuz arıtma yöntemi ile temiz.

Çalışma yöntemi:

1: spinel kaldırın.

2: savunma tuz her spinel 10 gram göre, su 500 gram ayırma. Birden çok spinel arıtma ise birlikte su miktarını artırmadan savunma tuz artar.

Filtreleme araçları 3: Kraliyet muhafızı tuz, süzme araçları suya sonra. 24 saat arınmak bekleyin. Kısa Bekleme Süresi 24 saat ile 24 saatten fazla, ama olabilir.

4: Eğer bir önceki adım tamamlandığında, dua gerekiyorsa, savunma tuzu çıkarmak, Kraliyet Muhafızları xuan her iki tarafta yazmak, isim hakkında bir kaşık ya da bir kase tapınak mühür bir kenara ay sonra doğum günüm, keşke yazabilirsiniz.

  • Model Numarası: 8mm
  • Malzeme: Taş
  • Madde Çapı: 8mm
  • Öğe Türü: Boncuk
  • Ağırlık: 0.2
  • Maddenin Şekil: Yuvarlak
  • Marka Adı: koraba
  • İnce veya Moda: moda
  • Ünite Tipi: Pack
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.