KİA İçin YESSUN Borrego / Mohave Araç Arka görüş Kamerası Ters Park Kamera / Geri Doğrudan Yüksek Kaliteli Tak

v2105

Yeni ürün

175.58TL 117.63TL

Etiketler: Arka Görüş Kamerası, Kamera Geri, arka görüş Park kamerası, Ucuz arka görüş kamerası, Yüksek Kaliteli kamera arkası, Çin dikiz Park kamera Tedarikçileri.

Otopark Geri Kamera HD Renkli CCD Gece Görüş su Geçirmez Kamera Geri Kamera Araba dikiz Ters

KIA Borrego / Mohave için

Araba KIA Borrego / Mohave İçin Kamera Ters

Aksesuar ve Kablolar

Fiyat ve Paket Manuel (tailight gücü ile bağlantı) 1 x HD CCD Çip Araba Arka görüş Kamerası 1 x 6M Video kablosu 1 x 1M Güç Kablosu 1 x Kullanıcı vardır :

/ Delik Açıklama Ters: Bu Renk Araba Arka Kamera OEM tasarım yüksek kaliteli renkli kamera (Sağ veya Sol) montaj Yeri: Araç Plaka Işık. Yüksek çözünürlüklü geniş görüş açıları ve iyi su geçirmez fonksiyonları ile, olayları ve kaza azaltmaya yardımcı olur. Bu teklif, bu fiyata daha iyi bir ürün elde edemezsiniz. Anahtar Özellikleri: 1 .2 Yüksek çözünürlüklü ve 170 derece geniş görüş açıları. İyi su geçirmez işlevi. 3. 4 Araçların çeşitli uygulanabilir: araba, kamyon, RV, mini-van vb. Kötü bir araba dikiz etkisi sorunu çözmek, Park Yardım ve olaylar ve kaza azaltabilir. 5. 6 Desteği NTSC PAL TV sistemi. Zarif ve çağdaş tasarımı ile, bu kamera 7 çok popüler. Yüksek kalite ve 8 dayanıklı malzemeden yapılmış. Basit ve mütevazı tasarım ve küçük boyutlarına hiç dikkat çekmeyecek. Özellikler: 1.Etkili Pixls: 752 (H)x582(V) 2.3 Güç: 12 V DC.4 görüş Açısı: 170 derece.6 NTSC görüntü Sensörü: CCD1/3 5.TV sistem:.7 yatay Çözünürlük: 520 TV satır.8 Lens: 18,5 mm.Sync. Sistem: iç 9.10 S/N Oranı: >48Db.11 elektronik Shutter: 1/60 için 1/100,000 saniye.Video Çıkışı: 1.0 Vpp, 75Ohm 12.13 Beyaz Dengesi: Otomatik.TAŞIMA için 14 su geçirmez.Video Kablosu Uzunluğu: 6m hakkında

Sipariş Süreci:

Ödeme Hakkında:

Hoş ESCROW üzerinden popüler ödeme yöntemlerinden en kabul ediyoruz.

İlgili Kargo Gönderi 7 iş günü ödeme alıcının bilgileri ve teslimat adresi teyit sürece temizlendikten sonra 3~içinde düzenlenecektir. Lütfen nakliye gecikme önlemek için doğru posta kodu ve geçerli bir telefon numarası verin. Alıcılar özel tüm arka kamera için tüm siparişler 1 yıl "koşulsuz iade" ilkesi tüm alıcılar söz veriyoruz İade ve Garanti.. genellikle Hava Posta , DHL, FEDEX, EMS, ARAMEX-Kayıtlı-Ücretsiz Kargo / posta ile yolluyoruz kalmış. Eğer mal bozuk hatası ya da bize geri göndermek olsaydı, tam bir geri ödeme veya yeni bir değiştirmek için! Alıcı iade nakliye maliyeti Ücretleri. Geribildirim Müşteri tatmin edici bir nihai hedefimiz var. Eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen bize 5 yıldız geribildirim. Eğer bir sorun veya sorunuz varsa önce geribildirim herhangi bir tür bırakarak bir anlaşmazlık ya da açın lütfen bizimle irtibata geçiniz. Tüm mesajları veya e-postaları bir iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, lütfen yeniden yönetmek bizim e-posta veya şikayet gönderin. Eğer bize iyi bir geribildirim vermek takdir edilir. Bize sormadan herhangi bir anlaşmazlığı ya da kötü geribildirim veren alıcıya satış hizmeti sonra tedarik kazandık.

  • Tel veya Kablosuz: Tel
  • Lens Malzeme: Plastik + Cam
  • Model: AZ-Borrego / Mohave
  • Malzeme Türü: ABS
  • Marka Adı: YESSUN
  • Kılavuz Çizgi: Evet
  • Shell Malzeme: Plastik
  • Alarm Tipi: Araç Yedek Kameralar,Aksesuarlar
  • Video Kablosu uzunluğu : 6M
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 20cm x 14cm x 8cm (7.87in x 5.51in x 3.15in)

İlgili ürünler

Trending.