1 adet Büyük Cazibesi Balıkçılık Yem Minnow ısca Yapay Yem Sazan Peche Crankbait Balıkçılık Jerkbait 9.5 CM-13.5 G

v2107

Yeni ürün

26.06TL 14.33TL

Etiketler: jerkbait cezbeder, Jerkbait, jerkbait fishing, Ucuz jerkbait cezbeder, Yüksek Kalite jerkbait, Çin jerkbait fishing Tedarikçiler.

1 adet Büyük Cazibesi Balıkçılık Yem Minnow Suni Yem Sazan Peche Crankbait Balıkçılık Jerkbait 9.5 CM-13.5 G Özellikleri:

Isırmaya yırtıcı kışkırtacak eylemler yüzme canlı oluşturur.

Yüksek gerilimli tiz kanca yakalamak güvenli.

Parlak gövdeli ve 3D gözleri daha fazla balık çekmek için.

Vücudunda Metal top, yüksek bir ses ile rulo, balığın dikkatini çekebilecek.

Balık severler için harika balıkçılık aracı. Özellikler:

Malzeme: ABS

Renk: 8 Renk

Madde uzunluğu: 9.5 cm

1m Paket Listesi ağırlık: 13.5 g Derinlik:0:

Çin Post Olağan Küçük Paket ARTI , bu nakliye yöntemi izlenebilir 1 * Lure Not:. genellikle bunun için lütfen bekleyin gelmesi 40-90 gün sürer. Tam teslimat gün farklı bir yer,ya da başka nedenlerle bağlıdır.bazı ülke possilbly uzun zamandır .Teklif önce ,beklemek için yeterli sabır olduğundan emin olun.

Nakliye Detayları:

1. En öğeleri tam ödeme onaylandıktan sonra 7 iş günü içinde kargoya vereceğiz. Genellikle nakliye zaman 7-60 gün arasındadır . Ama bazen farklı özel problem çözme bağlıdır olduğunu. Siparişiniz üzerine 2kg ise Çin Post Air Mail ile kargo, Nakliye EMS,DHL, TNT veya FEDex ile biz çoğu zaman da dairemiz vardır . sabırla bekle lütfen ve açık tartışma lütfen. Anlayışınız için çok teşekkür ederim. 2. Madde İşlem Süresi: belirli bir sipariş için işlem süresi, ürün tipi ve stok durumuna göre değişir. Çoğunlukla, işlem süresi 3 ila 15 iş günü olabilir.Biz stok içinde çok sayıda ürün, Firmamız shanghai Çin,çok hızlı kargo veremeyiz. İlk dönen veya bir anlaşmazlık açmadan, sizin için tüm sorunları çözmek için çalışacağız önce iade ve Geri ödeme: Eğer ürünlerimiz ile herhangi bir sorun Varsa, bizim müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz. Tüm öğeler orijinal durumda iade edilmelidir, ya da para iadesi yapmak reddediyoruz. Arızalı Ürün için bize açık resimler veriniz.Teşekkürler! Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız geri bildirim: Lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Marka Adı: HENGJİA
  • Pozisyon: Okyanus Tekne Balıkçılık,Ocean Beach Balıkçılık Okyanus Kaya Fshing,Göl,Baraj, Gölet,Nehir,Akarsu
  • Model Numarası: CB020
  • Yazın: Yapay Yem
  • Kategori: Lure
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.