LED Işık Vücut Kabuk Çatı 1/10 1/16 1/18 RC Araba Canavar Kamyon Paletli HSP GÖZCÜLÜĞÜNÜ Wltoy Himoto Redcat İçin Işık Seti Far Bağlama

v21195

Yeni ürün

12.83TL 9.60TL

Etiketler: açık mavi gelin ayakkabıları, Işık akı, farlar wiki, Ucuz açık mavi gelinlik ayakkabı, Yüksek Kaliteli ışık akı, Çin wiki Tedarikçi farlar.

led ışık far GÖZCÜLÜĞÜNÜ HSP Traxxas Losi Eksenel Tamiya Redcat Himoto Losi Wltoy Hobbico Kyosho, radyo kontrol rc model hobisi araba parçası Hop yükseltilmiş Futaba kısımları yırtmaç-

Hoş geldiniz RCAWD İçin

Ürün Adı : kaporta çatı ışık Elektrikli RC Araç Tipi İçin far : RC Hobi Model Araba Türü İçin RC Araba : Canavar Kamyon Paletli Ölçek : 1/10 1/16 1/18 Yakıt Kaynağı : set İçin mount : HSP GÖZCÜLÜĞÜNÜ Wltoys Himoto Redcat Traxxas Eksenel Paket Miktar. : bir set

1 Müşteri Hizmetleri. Ödeme hakkında şu Anda, aşağıdaki ödeme yöntemleri Hoş:Visa/MasterCard/Maestro, Banka Havalesi, WebMoney, Üye kabul edilmektedir.Rusça (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), American Express için para, Western Union,QIWI, DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, İdeal, Giropay, Sofort Bankacılık, Przelewy24, cep telefonu. Clik Burada 2 Daha fazla https://icshall.alipay.com Bilmek. Nakliye ile ilgili bir sipariş verdiğinizde istediğiniz nakliye yöntemi seçebilirsiniz . 3. Geri bildirim sipariş için herhangi bir sorun varsa, önce bizimle irtibata geçiniz bırakarak . En iyi hizmet sunulacak .

____________________________________________________________________________________________________________________________

Ürünler Hakkında

Rengi : Metal ürünler tuz oksidasyon tedavi tarafından renkli . Bazen renk eloksal tedavi olarak biraz farklı olacak . Sipariş önce bildiğinizi umuyorum.

Hakkında Karalama : metal çizik olmak çok kolay Çünkü. Metal ürünler gibi çizik gibi yüzey üzerinde bir arıza olabilir. Anlayışınız için umuyoruz.

Farklı Parti Süreci hakkında: belki de her toplu işlem görünümü ile biraz değişik olacak, çalışmaya ürünleri etkilemeyecek. Sipariş önce bildiğinizi umuyorum.

Yaklaşık 1 Teslimat Adresi. lütfen sipariş önce doğru adresi onaylamak . Eğer sipariş sonra adresini değiştirmeniz gerekirse , lütfen iptal et ve doğru adresi ile yeni bir düzen var . 2. lütfen İngilizce adresini sunuyoruz. Analphabetic sistem adresi kargo şirketi tarafından gönderilen olmayacaktır . Ve bu sipariş iptal edilebilir . 1 Rus Alıcı İçin Hoş Kaliteli Nakliye. Alıcı Adı Pasaport adı Muş. 2. Ay değeri 1000 euro ve ağırlık 31kg daha az olmalıdır daha az olmalıdır . Ya da vergi ödemek zorunda . 3. Bir boyut veya renk ürün miktarı , 5 adetten fazla olmamalıdır . Ya da vergi ödemek zorunda . 4. Nakliye Sipariş sonra, taşıyıcı, pasaport numarası , pasaport adı ve pasaport Verme Tarihi teklif isteyecektir . Ve imzalanan Gümrük işlemleri Lisans Sözleşmesi online gerekiyor.

Eğer 60 gün sevkiyat sonra almak istemiyorsanız bizimle 15 gün içinde para iadesi için başvurun. Takip bilgisi olan takip numarası sunuyoruz . Eğer ürün kargo kırık ise sizi kınıyorum.

  • Kullanın: Taşıtlar Ve Uzaktan Kumanda Oyuncaklar
  • RC Parça ve aday devletler: Bağlantı/Kablolama
  • Araç Türü İçin : Arabalar
  • Malzeme: Plastik
  • Yükseltme Parçaları/Aksesuarları: lamba ışık
  • Uzaktan Kumanda Çevre Birimleri/Cihazlar: Far
  • Aracı Malzemeleri: Birleştirilmiş sınıf
  • Dört çekerli Öznitelikleri: Montaj
  • Model Numarası: N10114
  • Marka Adı: RCAWD
  • Paket Ağırlık: 0.028kg (0.06lb.)
  • Paket Boyutu: 13cm x 10cm x 3cm (5.12in x 3.94in x 1.18in)
  • Ünite Tipi: Set

İlgili ürünler

Trending.