CCTV Güvenlik Kamera 1 3 Kadın Erkek 5.5 mm*2.1 mm DC Güç jack Adaptörü Splitter 3 yollu Fiş Kablo 12 V Besleme şerit led

v22034

Yeni ürün

10.22TL 9.19TL

Etiketler: Bağlayıcılar, Ucuz Konnektörleri, CCTV Güvenlik Kamera 1 3 Kadın Erkek 5.5 mm*2.1 mm DC Güç jack Adaptörü Splitter 3 yollu Fiş Kablo 12 V Besleme şerit led.

CCTV Güvenlik Kamera 1 3 Kadın Erkek 5.5 mm*2.1 mm DC Güç jack Adaptörü Splitter 3 yollu Plug Kablo 12 V Beslemesi daha Kolay CCTV kamera kurulumu için Kolay seçim için tasarım aşağıdaki 5.5 mm 2.1*(Dış) Malzeme: PVC Plastik Renk: Gösteren Fotoğraflar herhangi bir 2.1 mm erkek DC güç adaptörü Tak Çapı İçin KULLANILAN: 5.5 mm, iç dış 2.1 mm Bağlantı Türü: kullanmak için zaman ve paradan tasarruf kablolama için şerit Özellikleri: %100 marka yeni ve yüksek kaliteli ürün ve Profesyonel görünüm led : 1* kadın 3 * erkek kablo Paket İçerir : 1 x DC Güç Splitter Kablo (kablo modeli olarak sizin seçtiğiniz) Fotoğraf: 1* kadın 3 * erkek kablo

Dünya çapında ( bazı ülkelerde ve APO/FPO Hariç) gemi*.

* Sipariş 3 iş günü içerisinde gönderilir.

* Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

* Gösterilen resimler sadece referans içindir.

* SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve holoidays dışlar. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

Durumu ve zaman farkı hisse senedi için * nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir.

* Uluslararası teslimat çok yerel gümrük ve sonrası servis bağlı hatırlatırız.

* Emanet ve diğer popüler terimleri ödeme şartları kabul ediyoruz.

Eğer Escrow hariç diğer şartlar ile ödemeye, önceden bize ulaşın istiyorsanız*.

Ödeme 3 gün içinde yapılmalıdır * sonra sipariş onaylamak.

Arızalı Ürün için 1 yıl garanti veriyoruz * aksesuarlar 3 ay garanti ile geliyor.

Gemi önce her ürün test ve garanti * %100 çalışıyor.

* Arızalı ürün bildirilen OLMALI ve müşteri (Alıcı yeniden hasarsız tüm orijinal öğeleri içermelidir satılabilir durumunu) değiştirilmesi için alındığı tarihten itibaren 7 gün vardır.

* Ücretsiz satın alma 1 yıl içinde tamir hizmeti sunuyoruz. İlk 1 ay için, bulunduğunuz yere (Çin) bir şekilde nakliye bedeli ödeyeceğiz. Satın alma 1 ay sonra, alıcı nakliye maliyeti 2 şekilde ödemek gerekiyor.

Dönüş öğesi varınca*, en kısa sürede göndereceğiz.

* Garanti ya da kötüye veya alıcı tarafından yanlış yükleme sonucu normal çalışma koşulları altında olmayan fiziksel zarar görmüş olan herhangi bir ürünü kapsamaz.

Hizmet kalitemizi arttırmak bizim için geribildirim çok önemlidir. Biz içtenlikle ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize Olumlu bir Geribildirim terk etmeye davet ediyoruz.

* Eğer ürün veya hizmet ile herhangi bir sorun bulursanız, herhangi bir nötr veya negatif feedback ayrılmadan önce ilk olarak bizimle temas kurmaktan çekinmeyin, en iyi memnuniyeti sağlamak için elimizden geleni yapacağız.

  • Tak: 1 3 Kadın Erkek
  • Paketi De Dahil Olmak Üzere: Seçim 1 x DC Güç Splitter Kablo (kablo modeli)
  • Model Numarası: 2A22110
  • Bağlantı türü: 2.1 5.5*mm
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.041kg (0.09lb.)

İlgili ürünler

Trending.