Gümüş Mor Altın Siyah Krom Vinil Şal Gökkuşağı Holografik Lazer Vinil Film Kabarcık Ücretsiz Araç Sticker

v22197

Yeni ürün

1 920.44TL 1 632.37TL

Etiketler: çıkartmaları boyutu, Çıkartmaları Çıkartmaları, etiketler ücretsiz, Ucuz çıkartmalar boyutu, Yüksek Kaliteli çıkartmalar çıkartmalar, Çin Tedarikçileri ücretsiz etiketler.

Satın almadan önce tüm açıklamalar dikkat ediniz.

Ürün Adı: Krom Holografik Vinil Film

3 yıl Açık öğe Adı Holografik Krom Vinil Şal Renk 4 Renk Boyutu 1.52 m x 18 (boy 1.60 x 58ft) Film Kalınlığı 0.15 mm Malzeme Esnek PVC Yapıştırıcı Yüksek Kaliteli Çıkarılabilir Tutkal Hava tahliye Evet Ömür boyu, 15 cm * 155cm 6 yıl Paket Boyutu Kapalı 15cm *

1, Yüksek Kaliteli Ürün;

Çalışmak için 2, Dayanıklı ve kolay;

(Hava Tahliye Kanalları) 3, Hava Kabarcığı Ücretsiz;

4, Yüksek Kaliteli Çıkarılabilir Yapıştırıcı(yükleme sırasında yeniden pozisyon) Olabilir;

Isı tabancası Veya saç kurutma makinesi ile (Gerilebilir) 5, Esnek, herhangi bir iç veya dış düz yüzeylerde kullanılabilir.

Uygulama Yeri: Araba, Motosiklet, Yat, Tekne, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, mobilya, vb.

Çok mal paketi aldık. İyi durumda mal almak Emin olmak için.

Çeşitli ödeme yöntemleri kabul, Alipay(EMANET), Ödeme SADECE teslim onaylamak sonra çıkacak vs Western Union gibi.

1-5 İŞ GÜNÜ içinde sipariş ödeme ve onay doğrulama sonra mal göndereceğiz. Her zaman en iyisini elimizden geldiğince hızlı herhangi bir gecikme olması durumunda gemi için çalışıyoruz, önceden size bilgi verecektir. Mal gönderildikten sonra TAKİP NUMARASI alacaksınız. Nakliye zaman FedEx veya DHL ile yaklaşık 5-7 İŞ günüdür, Eğer Çin Sonrası Hava Posta ile sevk, nakliye zaman farklı ülke için 10-60 İŞ günüdür.

Uzun/ürünlerini incelemek için daha kısa sürebilir özel temizlemeye farklı zaman çizelgesi olabilir her ülke nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. Mal fiyat ve nakliye maliyeti UZAK ALAN ÜCRET ve İTHALAT TAXS veya herhangi bir diğer vergiler dahil DEĞİLDİR. FedEx veya DHL uzak alan teslimat adresi durumunda uzak alan ücret hakkına sahip olacağız. Ve Alıcı(varsa) vergi sorumludur. Genellikle, daha düşük bir değer yazıyoruz ve önlemek veya vergi azaltmak için "HEDİYE" veya "ÖRNEK" olarak ürün mark. Eğer nakliye faturası veya fatura üzerinde tam değeri ihtiyacınız varsa, lütfen sipariş verdiğinde bize haber verin.

Görüşleriniz bizim için çok önemlidir. Eğer mal ve hizmet istersen bize OLUMLU GERİBİLDİRİM verin lütfen. Son derece takdir ediyoruz. Eğer mallar ile herhangi bir sorun varsa, lütfen önce negatif geribildirim BİZE ULAŞIN. Elimizden sorunu çözmeye çalışın, ve size tatmin edici bir çözüm verecektir. Ürün hakkında sorularınız için bize sorularınızı göndermek için çekinmeyin. BİR iş günü içinde size cevap verecektir. Burada e-postanızı bekliyoruz.

1

  • Yazın: Renk Değiştiren Film
  • Malzeme: PVC
  • Boyutu: 1.52M x 18M (5ft x 58ft)
  • Marka Adı: aomior
  • Fonksiyon: Hava Kabarcığı Ücretsiz
  • Öğe adı: Krom Holografik Vinil Şal
  • Paket Ağırlık: 10.0kg (22.05lb.)
  • Paket Boyutu: 155cm x 15cm x 15cm (61.02in x 5.91in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.