Samsung Gear 2 için 3x Clear LCD Anti-Çizik Ekran Koruyucu Kapak Shield Film Deri R381 Aksesuarları Neo

v2249

Yeni ürün

47.94TL 44.10TL

Etiketler: Ekran Koruyucu film, Ekran Koruyucu, ekran Kalkan, Ucuz ekran koruyucu film, Yüksek Kaliteli ekran koruyucusu, Çin ekran kalkanı Tedarikçiler.

Özellikler: Açık ve inanılmaz ince, Ultra HD, mükemmel cihazınızın hatlarını uyuyor. Esnek malzeme ile kolay uygulama cihazınızda kıvrımlı köşeler ve kenarlar maksimum tam kapsama için tasarlanmıştır. Tam vücut ve ekran koruma ile her bir aygıtı ve aygıt için uygun özel çizilmeye dayanıklı, ultra-sert, net optik, askeri sınıf, sarı-dayanıklı malzemeden oluşturulmuş ve . Tek başına film üzerinde küçük çizikler önlemeye yardımcı olur kendi kendini iyileştirme teknolojisi. Önemli ölçüde toz, yağ ve parmak izi lekeleri azaltır.

Bez su temizleme gerekli özellikler: Marka yeni, Net Ekran Koruyucusu, Geliyor, ekran şekline göre kesilmiş Ön yüklemek için tam LCD cam ekran Parlama, yardım parlak ışıklar altında yüzey parlamayı rahatsız edici bir dokunmatik ekran ile karışmaz en aza Azaltmak Kapağı 5-10 dakika sürer. Mükemmel karakter tanıma Kolay yüklemek için, Kendinden yapışkanlı, ortadan kaldırdıktan sonra hiçbir yapışkan kalıntı bırakmaz! Kaldırmak için, sadece köşede bir kabuğu ve yavaş yavaş devam edin.

Paket İçerir: 3** Yükleme aracı 1 Clear LCD Ekran Koruyucu saati sadece örnek olduğu ve satış için bulunmaz bir Film.

Paket ve installtion aracı

NAKLİYE

İki iş günü içinde gemi.

Amerika Birleşik Devletleri paketleri ePacket Birinci Sınıf Posta ile sevk edilecektir, ve bazı düşük değer öğeleri dışında çoğu ABD siparişler için ücretsiz nakliye ve izlenebilir sağlıyoruz.

Diğer uluslararası paketler, Çin Post Birinci Sınıf Uluslararası Posta ile sevk edilecektir. En paketi izlenebilir olacak, ama bazı paketleri Çin'de olduğunda izlenebilir olacak, ama hiçbir izleme bilgi öğeleri Çin gidince sağlanabilir.

En paketleri 2 hafta sonra teslim edilecek, ama internatinoal paketleri teslim etmek için 6 hafta gibi uzun sürebilir. Sigorta şirketi bir paket kaybı rapor etmeden önce 50 gün beklememizi gerektirir beri, bizim alıcılar gün aynı sayıda beklemek istiyoruz.

Nakliye ücretleri için üst bölümünde daha fazla ayrıntı bakın.

Geri bildirim

Yıldızlı olumlu geribildirim derecelendirme 5 takdir ve aynı şekilde karşılık söz edebiliriz. Ürünler bir veya daha fazla kategoride 5 yıldız hak ediyor, lütfen negatif (1, 2 veya 3 yıldız) geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata olmayan hissetmeniz gerekir. 100% satisfiction sağlamak için her türlü çabayı göstereceğiz.

TOPTAN İLKESİ

Eğer toplu bir alım arıyorsanız,sizin için toptan fiyat sunabiliriz.Eğer ilgileniyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz.

  • Yazın: Ön Film
  • Kullanın: Cep Telefonu
  • Paket: No
  • Kenardan kenara Kapsama: Evet
  • Özellikleri: Ultra-ince,Çizilmeye dayanıklı,Kolay Kurulum
  • Perakende Paketi İle : Evet
  • Uyumlu Telefon Marka: Samsung
  • Marka Adı: ickoy
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.06kg (0.13lb.)

İlgili ürünler

Trending.