3*6 100PCS/Lot*3X6X2 2.5 MM.5 MM Dokunsal Düğme Mikro Anlık Anahtarı

v2267

Yeni ürün

10.29TL

Etiketler: düğme desteği, kesici anahtarı, stil anahtarı, Ucuz düğme desteği, Yüksek Kalite kesiciyi, Çin tarzı Tedarikçiler geçin.

Paket 2.5 MM İnceliğini Düğme Mikro Sevgili alıcı Geçin*6*3 100pcs * içerir

İşi biz

Çin Post Olağan Küçük Paket Artı

UY Singapur Post OM Pro

SunYou Ekonomik Hava Posta

OMNİVA Ekonomik Hava Posta

takip numarası sadece ülkenizin havaalanına geldiğinde önce takip edilebilir

Uzun süredir parsel karşılamayan yerel Postane sorguya geldiğinde olsun, bazı parsel Postanesi pikap kendini alıcı gitmeniz gerekebilir git o takip numaraları bu web sitesi aracılığıyla elde edilebilir: www.17track.net/en Sevgili alıcılar öneririz.

Eğer daha fazla miktarda satın alırsanız, Lütfen bize ulaşın . daha fazla parça satın al. alışveriş 1 Eklemek için kullanılır.Diğer ödeme şekli, böyle bir çek veya posta Havalesi olarak kabul edemeyiz hoş kabul edebilir ödeme kabul ediyoruz, özür dileriz . 2.Tüm kredi kartları kabul edilir ve 24 saat 3'de aldık.Ödeme ihale kapanış Nakliye: 1 10 iş günü içinde alınmış olması gerekir. 2. biz dünya çapında gemi. Birincil rekabet avantajı:Asya/Sonth Amerika/Doğu Avrupa/Orta Doğu/Afrika/Batı Avrupa ve 3 vb. Satın almadan önce,hoş ve alibaba adresin doğru olduğundan emin olun.Ya da değil,ödeme önce düzeltin lütfen. 4. Eğer mal az 1,5 Kg,Çin Post 5 HK Gönderen veya gemi. Ödeme tamamlandıktan sonra 1-3 gün içinde,dünya çapında gemi en Önemli görev yerlerinden varmak: İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar gümrük idaresine bu ek maliyetleri satın almadan önce paketini imzalamadan Önce ne olacağını öğrenmek için, ürün ürün içinde olup taşıma sırasında hasar olup olmadığını kontrol edin lütfen bu kontrol etmeniz gerekir alıcıların sorumluluğundadır. Eğer değilse, bunu imzalamayı reddeden lütfen. Doğru ürünü aldıktan parsel Geribildirim imzaladığınız sürece Eğer renk, boyut, kalite veya başka bir sorun ile bazı sorun Varsa, serbestçe lütfen bize ulaşın önce bize nötr/olumsuz geribildirim vermek kabul: olacak. Bu Hoş geribildirim bize bırakın en kısa sürede OLUMLU tepkiler bırakacağız. Sıcak bir şekilde sizi tatmin çözümü vermek istiyoruz. Eğer bir parça sevgi, sıcak bir şekilde beklenen beş yıldız geribildirim. Zor seni tatmin eden bir hizmet vermek için çalışacağız. Görüşleriniz bizim için çok önemli olduğundan, biz içtenlikle bizim için olumlu geribildirim için çok teşekkür ederim davet ediyoruz!

  • Sertifika: CE
  • Tür Geçin : Mikro Switch
  • Model Numarası: 3X6X2.5 MM beyaz
  • Garanti: Yok
  • Öğe Türü: Anahtarlar
  • Ünite Tipi: (100 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)

İlgili ürünler

Trending.