HS İçin sıcak Satış 220V 80W havya Çekirdek Isıtma Elemanı Yedek Parça Kaynak makinası-80A Çin

v2342

Yeni ürün

11.25TL 10.70TL

Etiketler: aracı topları, kask otomatik kararan kaynak, iş kaynak, Ucuz araç topları, Yüksek Kaliteli kask otomatik kararan kaynak, Çin işi Tedarikçiler kaynak.

-80A Özellikleri: •havya çekirdek ısıtma elemanı eski çekirdek için en iyi yerini, Menşe havya Yerine verimliliği ve uzun ömrü sağlamak için: (HS 80W Voltagle:220 V ~ 50 Hz İzolasyon direnci:10~100 m Ohm Elektrik Gücü: 1500 V Uygulanabilir Model Tipi: HS-80AH Güç:Anakara) Guangdong Çin 80A Dahil HS İçin en iyi Satış 220V 80W havya Çekirdek Isıtma Elemanı Yedek Parça Kaynak makinası:

1 x havya Çekirdek Isıtma Elemanı

Hizmet Şartları Gönderi

Ödeme Alipay, T/T, Western Union, Paypal ve Visa ile ödeme kabul Ediyoruz. Bu Alipay dışında, dönüşüm yetkili müşteri tarafında. 3 gün içinde sipariş verin ve sevkiyat 1-2 gün ayarlayacağız. Hizmet sonra alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve po# bize vermeniz GEREKİR. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz. Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız. Sizin memnuniyetiniz geri bildirim ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer memnun withour ürün ve hizmet iseniz, Lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Eğer herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce ilk olarak bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Boyutlar: 14 MM 30*180*
  • Giriş Voltagle: 220V
  • Model Numarası: HS-80A H
  • Çıkış Sıcaklığı: 80W
  • Paket Boyutu: 21cm x 6cm x 5cm (8.27in x 2.36in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.045kg (0.10lb.)

İlgili ürünler

Trending.