PL4 30Pcs/Lot-4 mm M6 M6" Pnömatik Konnektörler Dirsek Uydurma BSPT yepyeni

v2343

Yeni ürün

67.83TL 64.47TL

Etiketler: m6 tv, m6 jantlar, m6 el feneri, Ucuz m6 tv, Yüksek Kalite m6 jantlar, Çin m6 fener Tedarikçiler.

Açıklama:

PL4-4 mm M6 M6" Pnömatik Konnektörler Dirsek Uydurma BSPT

Marka 0 ~ -60 C den° O miktar: 30 adet Medya:Hava veya Vakum Basıncı :1.91 MPa (13.5 kgf/m2)max Çalışma Sıcaklığı Aralığı : yeni, iyi kaliteli (y & yüksek perf ormance

15 diğer ülkeler için ABD'YE Gemi nakliye:7-15 gün Gemi:-35days Not:Brezilya. Rusya .Ukrayna'nın diğer ülkelere göre çok daha uzun sürer,yani geri ödeme süresi 60 gün. Tam ödeme Taahhütlü Posta yoluyla (takip numarası Dahil) Çin Post Hava Posta yoluyla sipariş gemi olacak alındıktan sonra 48hours içinde sevk edilmesi ile madde.

Döndürür bir değişim için geri kabul Ettik, ya da öğeler teslimat 30 gün içinde iade 30 gün Garantisi %100 İade Politikası. Öğeleri kendi orijinal durum, yıpranmış değil, ya da değişmiş olmalı. İade kargo iade edilmeyecek.

Ürün aldıktan sonra geri bildirim, bu öğeleri aldığınızı bize bilgi verecek gibi bize geri bildirim bırakın lütfen. Gerçekten siparişinizi aldıktan sonra size olumlu bir geri bildirim vereceğiz olumlu geribildirim ve 5 Yıldızlı derecelendirme ihtiyacımız var. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. İşlem ile ilgili bir sorun veya sorunuz varsa, lütfen geribildirim herhangi bir tür ayrılmadan önce bizimle irtibata geçin. Ve bize makul, endişe ne olursa olsun makul bir süre içinde düzeltmek için fırsat verin. Negatif geri bildirim hiçbir şeyi çözmüyor. Her zaman işleri yoluna koymaya hazırız. Bu yüzden bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin.

Burada Ürün sorularınızı, sipariş durumu ve iadeler ile yardım etmek için buradayız Müşteri Hizmetleri. Sana olan bağlılığımızı posta, 24 saat, hafta sonu geç 48 saat içinde e cevap için. Bize olabilecek herhangi bir soru veya endişeniz ile bir e-posta gönderin.

Satış İthalat masrafları,vergiler ve chargee açısından fiyat veya nakliye ücreti dahil değildir.Masraflar alıcının responsibity bu ek masraflar satın alma önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin Lütfen. Genellikle gümrük beyannamesi düşük bir maliyetle mal işaretliyoruz ve MHV veya VATS ya diğer ithalat vergileri en aza indirmek veya önlemek için çalışıyoruz,ama ülkenizin politikasına bağlı olarak hiçbir vergi guarance miyiz

Teşekkürler Ve İyi şanslar!

  • Yazın: Parçaları
  • Model Numarası: M6 PL4-M6 (4 mm)
  • Ünite Tipi: (30 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 13cm x 8cm x 8cm (5.12in x 3.15in x 3.15in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)

İlgili ürünler

Trending.