Kadınlar Altın/Gümüş Renkli Elmas Taklidi Kristal Anime Aksesuarlar İçin Collare Kedi Takı Küpe E121 Küpe Moda Takı Bırakma

v24005

Yeni ürün

34.22TL 27.37TL

Etiketler: Küpe, kadınlar için küpe altın, Küpe Bırak, Ucuz küpe, Kadınlar için yüksek Kaliteli küpe altın, Çin Tedarikçileri küpe bırak.

Kadınlar İçin U7 Kedi Takı Küpe Hediye Sarı Altın/ Rhinestone Kristal Kadın Damla Damla Kristal Kedi Küpe Moda Takı E121 Küpe Küpe Moda Takı Küpe

Fotoğraflarda malzeme: çevre dostu bakır Boyutu: Durumu: 1 çift küpe ,kağıt kartı 100% yepyeni ve mükemmel zanaat Paket İçeriği: çantası, OPP lütfen dikkat, ipek kese(hediye)

Eşleştirme takı seti ve kolye sipariş etmek istiyorsanız buraya tıklayın lütfen :

Tüm siparişler için ücretsiz kargo. Nakliye yöntemi sipariş miktarı ve hedef bağlıdır.

Hedef

Ücretsiz Kargo Politikası

Amerika Birleşik Devletleri

200 $>Ücretsiz FedEx/DHL

Rusya Federasyonu

200 $>Ücretsiz EMS

Brezilya

Eğer express gerekiyorsa ücretsiz Post Hava Posta, bizimle irtibata geçiniz.

Kanada

Ücretsiz Post Air Mail

-$200 $60, Ücretsiz ePacket

200 $>Ücretsiz FedEx/DHL

Birleşik Arap Emirlikleri

150 $>Ücretsiz Aramex

Avrupa ülkeleri/

Asya/ülke

Avustralya / Yeni Zelanda/

Afrika ülkeleri

200 $>Ücretsiz DHL/FedEx/ Aramex/EMS

10-60 gün (sıkı gümrük politikası,yoğun sezon,kötü hava gecikmeye neden olabilir) Post Air Mail *teslim süresi:.

EMS/ePacket olan *teslimat süresi: 7-15 gün.

DHL/Fedex/Aramex ile *teslimat süresi: 3-8 gün.

*Express parsel vergi sorunu olabilir.Gümrük bu durumda vergi ödemek için işbirliği yapma lütfen.

*Uluslararası parseller normalde bilgi online izleme unpdating için 2-5 iş günü sürebilir.

*Siparişler ödeme tamamlandıktan sonra 12-36 saat içinde sevk edilecektir. Büyük miktarda sipariş hazırlamak için daha fazla gün sürebilir.

Varsayılan paket aşağıdaki resim gibi. Eğer hediye kutusu ihtiyacınız olursa,lütfen bize ulaşın ve$3 adet ($1) ek ücret ödemek.

Ürünlerimiz en iyi metel kaplama tekniği ve mükemmel el sanatları ile yapılır, normalde 2 yıl içinde kaybolmayacak. Eğer uygunsuz giyen alışkanlıkları tarafından kullanılan ama belki de zarar verdi. Onları iyi saklayın, uzun süre yepyeni görünecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

Eğer memnun değilseniz,lütfen "5 yıldızlı"istek ve değerli öneriniz bizi terk etmeye çekinmeyin.Destek gerçekten takdir edilecektir. Emir memnun olmayan herhangi bir nedenle, geri bildirim veya açık anlaşmazlık ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Sizin için sorunu çözmek için çalışacağız.Teşekkür ederim!

1, Kalite sorunları: Eğer ürün veya transit kırık açıklamalarına,aldıktan sonra net bir şekilde 7 GÜN içinde fotoğraf çekmek lütfen sipariş mesajla fotoğraf gönderme olarak aynı değil.Onaylattıktan sonra size iade veya değiştirme sağlayacağız.

Ben produncts gibi, emirleri aldıktan sonra 15 gün içinde bizimle irtibata geçin,ürün orijinal durumda olduğundan emin olun ve kendinizi tarafından nakliye maliyeti üstlenmek lütfen lütfen herhangi bir nedenden dolayı 2, 2,başka bir sebep.Döndürülen produncts aldık sonra iade veya değişim sağlayacağız.

Instyle Takı Guangzhou,Çin moda mücevher Fabrikası. Tasarım ve moda takı üretim deneyimleri 10 yıldan fazla var. Çok kaliteli benzersiz moda tasarımları şu andan itibaren rekabetçi fiyat ile listelenecektir. Hoş geldiniz taramak ve satın almak!Herhangi bir soru, sorun, gerektirir veya ürünlerimiz hakkında öneriyor, e-Posta, TradeManager aracılığıyla bize ulaşın veya siparişiniz için lütfen mesaj bırakın. Biz sizin için elimizden geleni en kısa sürede cevap vereceğiz. Teşekkür ederim!

Sevgili alıcılar, ürünlerimiz ile ilgili herhangi bir sorun sonra onları almak bulursanız, hemen bize ulaşın ve bize bazı sorunlar resimleri göster lütfen. Onları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize çok beş yıldızlı bir geri bildirim verirseniz memnun olacağız. Çok teşekkür ederim!

  • Malzeme: Rhinestone
  • Model Numarası: e121
  • İnce veya Moda: moda
  • Öğe Türü: Küpe
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Marka Adı: Collare
  • Şekil\desen: Hayvan
  • Stil: Moda
  • Küpe Türü: Küpe Bırak
  • Metal Türü: Yok
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 5cm x 3cm x 3cm (1.97in x 1.18in x 1.18in)
  • Paket Ağırlık: 0.015kg (0.03lb.)

İlgili ürünler

Trending.