Komik Sevimli Hayvan Geçiş Duvar Çıkartmaları Ev Dekorasyonu Salon Dekorasyonu Yatak Odası Çocuk Odası Wallsticker Etiketler

v25173

Yeni ürün

174.90TL 90.95TL

Etiketler: çıkartmaları ev dekorasyonu, etiket anahtarı, Duvar sticker, Ucuz çıkartmaları ev dekorasyonu, Yüksek Kalite anahtarı sticker, Çin Duvar sticker Tedarikçiler.

Nakliye politikası: doğru teslimat adresi ve tel sağlamak emin Olun . Bütün mallar sadece sizin tarafınızdan belirtilen teslimat adresine sevk edilecektir. Lütfen 1 istediğiniz nakliye hizmeti birini seçin:. (Az 2KG daha) Çin Post Hava Parsel, ücretsiz nakliye sunuyoruz. (Farklı ülkelerde bağlıdır) 10~50 iş günü ulaşmak al, takip numarası sağlayacaktır. (ama biraz daha uzun bir zaman, bu ürünleri beklemek için yeterli sabır gerekir. 2. Express EMS, ekstra Kargo ücreti seçebilirsiniz, (çok iyi bir sevkiyat yolu) 15~yaklaşık 7 iş günü sürer, sana tavsiye; (daha güvenli, daha hızlı ulaşmak Garanti): hatalı malları yerine koymak için mutluyuz. İade Politikası: (nakliye ücreti hariç) geri almak için öğeyi iade edebilir. Aldıktan sonra orijinal durumuna geri 3 gün içinde göndermeniz gerekir. Masrafları size ait olmak üzere nakliye dönün. Geri bildirim: bize bir nötr/olumsuz geribildirim vermek önce renk ,büyüklük ,kalite ile bazı sorun varsa , lütfen bizimle temasa geçin . sıcak bir şekilde sizi tatmin çözümü vermek istiyoruz eğer seviyorsan ,sıcak beklenen beş yıldızlı geribildirim ^_zor sırayla ithalat üzerine vergi ücretsiz veya düşük vergi ile sipariş aldığınızdan emin olmak için sizi tatmin Servisi ^ _ bir^ Lütfen Not vermek: çalışacağız ^(en aşağıda 10$) çok daha düşük bir değere sahip bir “hediye” olarak ilan ediyorum,eğer herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır eğer olacağız. senin Hakkımızda: mağaza Biz, tüm marka, renk, boyut ve mix yapabilirsiniz. Daha fazla marka, daha fazla model, daha fazla renk stok, ürün sevdim, ama saklıyoruz onları bulmak değil, lütfen endişelenme var. çünkü birçok ürün web sitesinde henüz onları liste değildir. bana resim veya madde kodu gönderebilirsiniz, size en iyi hizmeti vereceğim, Biz ürünleri doğrudan Çin fabrikasından geliyor. 100% İyi kalite! En Düşük Fiyat. Hoşgeldiniz Perakende ve Toptan! Satış için onları toptan,onları 1 tüketici doğrudan Satın alma işlemi açıklama: nakliye edebiliriz. İstediğiniz miktarı girin ve istediğiniz nakliye hizmeti birini seçin, Şimdi 2 Al "butonuna tıklayınız. Lütfen Teslimat Adresi, Miktarı Türü gibi gerekli bilgileri girin. Tıklamadan önce "Gönder", lütfen Sipariş bilgilerinizi kontrol edin. (Lütfen adres ve TEL doğru olur.) 3. 4 "satıcıya mesaj" (renk ve boyut) ilgili gereksinimleri doldurun, doğrulama kodunu girin, tıklayın "sipariş". Seçin ödeme yöntemi: Kredi kartı, siparişim 5 öde "tıklayın. Sipariş geldiğinde, bunun için imzalamadan önce herhangi bir kusur veya zarar için ambalaj inceleyin lütfen. Sipariş için imzaladıktan sonra. Herhangi bir istek doğrudan benimle irtibata geçin,size en iyi hizmet vermek benim için bir zevktir. Sizin memnuniyetiniz,bizim peşinde!

  • Oda dekor: Odası Yatak odası çalışma odası ofis oturma odası vb
  • Sınıflandırma: Buzdolabı İçin,Duman Egzoz İçin,Dolap İçin
  • Model Numarası: JDKO-878000
  • Tema: Portre
  • Desen: 3D Sticker
  • Stil: Avrupa
  • Nereye başvurulur : Düzgün ve temiz duvar cam metal ahşap vb
  • Malzeme: Reçine
  • Senaryolar: Duvar
  • Belirtimi: Single-piece Package
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.