Yeni varış açık yeşil klasik performans Bale tütü, balerin dans kostüm taytlı kadın ve kız profesyonel bale tutu

v25485

Yeni ürün

1 714.68TL

Etiketler: tutu balerin, Tütü Etek, kostüm silah, Ucuz tutu balerin, Yüksek Kaliteli tütü etek, Çin kostüm silah Tedarikçileri.

Dans Favori bir fabrika 2009 dans kostümleri ve tek parça kıyafet olan tutus, her türlü malzeme vardır.

Özel koleksiyonumuz çarpıcı dekorasyonu ile benzersiz sahne kostümleri vardır profesyonel tutus yaptı. Her tutu piyasadaki en iyi kostüm oluşturmak için çabalayan profesyonel terzi ekibimiz tarafından sipariş yapılır.

Ürün No.: B17020 Yeni varış açık yeşil klasik performans Bale tütü, balerin dans kostüm taytlı kadın ve kız profesyonel bale tutu

Renk: mavi Işık yeşil

Bu sahne kostüm yüksek kalite bir tutu, yarışmalar ve profesyonel bir performans için uygundur. Müşteri boyutu Lütfen bizimle Boy, göğüs, bel ve Kalça ölçümü gönderme Yaptı. Bant nasıl yapılır:

Yanlarda rahat kollarınızı, Göğüs ölçüsü tam kısmı, zemin ile ölçme teyp paralel tutulması İle büstü.

Bel: bel en küçük parçası etrafında Ölçün. Giyim üzerine.

Kalça: kalça tam kısmı Ölçmek.

Kolan: Kolan grafikte yarı çevresi "dir. Pls run bir omuz aşağısı kasık altında, sonra başka bir omuz ölçüm bandı, sonunda yarıya.

Bel (yumuşak kısmı) bel küçük parçası üzerinde ip veya kurdele geri Koymak Uzunluğu:. Önemli bir kemik kafa kapanarak arka boyun bulunur.Geri Uzunluğu dikey belirgin kemiğinden bel hattı yapışmış.

Sipariş nasıl:

Ölçümler daha sonra ödeme yapmak istediğiniz boyut renk veya miktar seçmek için Kene standart boyutlarda karşılamak. İlgili alt boyutları rasgele boyutları seçmek için işaretleyin ve sonra ödeme sonra gerekli boyutları bizi yalnız bırakın lütfen.

Ölçümler Özelleştirilmiş ve Boyut seçeneğini İşaretleyin belirtilen standart ölçülerde karşılamak: ödeme yaptıktan sonra bize (Boy, Göğüs, Bel, Kalça Çevresi, Uzunluğu geri) vücut ölçüleri ile ilgili bir mesaj bırakmayın. Renkleri değiştirmek için, lütfen önce bize danışmak istiyorum.

Ambalaj: alıcı EMS nakliye yolu seçerseniz, güvenli bir durumda tutu tutacak karton bir kutuda tutu göndereceğiz. Bu şekilde, bu şekilde alıcı kullanımı sugesst biz en iyi yoldur. Eğer Çin Post seçin alıcı (sadece BİZE alıcı bu nakliye yöntemi seçebilirsiniz) Hava Posta veya ePacket Kayıtlı , tutu plastik bir torba içinde paketlenmiş olacak ve EMS nakliye maliyeti daha düşük olacaktır.

Önceden siparişlerinizi çok önemlidir neden kaset hakkında resim: Bazı tutus, dikili süslemeleri daha fazla sürebilir el özel tür-nedeniyle, bu.

"Pik saatlerde" sırasında Şubat (Ekim) siparişler ekstra zaman gerektirir, deneyim, yüksek iş hacmi nedeniyle olabilir. Performans önce 40 için en az 25 gün sipariş için müşterilerimize öneriyoruz. Bu tutus kullanmak gerekir önce Şubat sonuna kadar mid Jan genellikle Çin Yeni Yıl tatili, bu yüzden sipariş 2 ay.

5 yıldız derecelendirme fabrika işçileri ve kurmayları tüm çabalarına beyan ve teşvik edilir. Çok teşekkür ederiz.

  • Malzeme: Spandex
  • Menşe yeri : (Anakara)Çin
  • Kullanın: Sahne Kostüm Performans ve uygulama
  • Ürün Adı: yetişkin kızlar profesyonel bale tutu mavi renk
  • Model Numarası: B17020
  • Marka Adı: Dans Favori
  • Performans: balerin klasik profesyonel performans Bale tutu
  • Dans Türü: kızlar konser rekabet Bale kostümü
  • Cinsiyet: KIZ
  • Paket Boyutu: 45cm x 37cm x 20cm (17.72in x 14.57in x 7.87in)
  • Paket Ağırlık: 2.0kg (4.41lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.