Yeni geldi Sıcak Toptan 1 ADET/lot 20 MM 22MM naylon kayışlar perlon kayışlar dokuma kayışlar kayış izlemek bant renkli renkli

v25654

Yeni ürün

61.66TL 49.31TL

Etiketler: izlemek bant pin değiştirme, Harikalar Diyarında izle alice, izlemek bant pin sökücü, Ucuz izlemek bant pin değiştirme, Harikalar Diyarında Yüksek Kalite İzle alice, Çin izlemek bant pin sökücü Tedarikçiler.

5.50 6.50 6.50 6.50 6.50 6.50 6.50 6.50 6.50 USD USD USD USD USD USD USD USD USD USD 6.66-7.57

-Malzeme : Perlon kayış, 304 paslanmaz çelik toka

Dikiş-Teknoloji :

-Renk: fotoğraf gibi(Gümüş Toka)

Toka dahil uzunluk : 255mm-265 mm ()

1.5 mm 1.0-kalınlık : yaklaşık

Klasik Tasarım :

Saatler çeşitleri için Uygun-takım elbise :

- Packag: kordonlu saat*1/ Bahar bar*2

NATO Kayışlar

*Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

*Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

*Eğer hemen ihale kapattıktan sonra kontrol edebilirsiniz, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin Ödemeler için lütfen 3 gün içinde tamamlanır.

**DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

**Siparişleri zamanında ödeme doğrulama sonra işlenmiş. Sadece teyit sipariş adresleri için gemi**. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı olmalıdır.

**Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.

**SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. **30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. ***Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı. *Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle bize vermeniz GEREKİR**. ***Çok sayıda Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile özgün durumu ve ambalajında öğe aldıktan sonra, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz. ***Eğer ürün(ler) (not olarak ilan edilir) ise tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

Tüm işlemler olumlu geribildirim ve 5 YILDIZLI derecelendirme ile OLUMLU DEĞERLENDİRME için çalışıyoruz. Eğer satın memnun değilseniz, görüşleriniz ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz herhangi bir nedenle ve Geribildirim için herhangi bir sorunu çözmek için yardımcı olacaktır eğer biz bu işlem tamamlandı ve bizim için olumlu geribildirim terk eden her alıcıya bırakılacaktır

Eğer ürünlerimizden memnun iseniz,bize 5 verin-yıldız geribildirim. Öğe Olarak Tanımlanan İletişim Gönderim Hızı

  • Toka Türü: Toka
  • Durumu: Etiketleri olmadan yeni
  • Öğe Türü: Saat
  • Kalınlığı: 1.0-1.4 mm
  • Model Numarası: 22MM 20/
  • Marka Adı: DİNOVE
  • Band Malzeme Türü: Naylon
  • Bant Uzunluğu: 255mm-265 mm
  • Renk toka : Gümüş
  • Bant Genişliği: 20 mm, 22mm
  • Paket Ağırlık: 0.04kg (0.09lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.