Honda CB400SF FARKLI 92-15 CB400SB 04-15 İçin Damper ve Montaj Direksiyon toptan Motosiklet

v2773

Yeni ürün

418.24TL 384.77TL

Etiketler: Direksiyon damperi, motosiklet direksiyon damper, Motosiklet amortisör, Ucuz direksiyon damper, Yüksek Kaliteli motosiklet direksiyon damper, Çin motosiklet damper Tedarikçileri.

Sonrası Ayarlanabilir Direksiyon Damper & Braketi Montaj Kiti Motosiklet. Deneyimli biniciler kaliteli bir direksiyon damperi değerini bilin. Tank slapper ve titreşim damperi tarafından engellenebilir. Sonuç olarak, alıştığınız şekilde steers ve beklenmedik durumlarda umut verdin şekilde tepki veren bir bisiklet var. 6063-T6 Kütük Alüminyum ... Renk 1x Set (Direksiyon Damperi ve Montaj) -- Malzeme 100% Yeni -- Miktar belirtimi & Özellikleri: -- Durumu:::: Resim -- Artış Gösterildiği gibi köşeler ve yüksek hızlı istikrar ... daha güvenli bir şekilde Aktif/Hız Hassas Sistemi Sönümleme Sönümleme 22 mevki-CNC ayarlanabilir-sınıf alüminyum ... Kit Hiçbir değişiklik yüklemek için Kolay tabi damper ve montaj aparatı içerir-yüzey işlem Anotlanmış, hiçbir Yükleme talimatı NOT: 1 hafif uçak işlenmiş -- Damper sürüş Yap. Kurulumdan sonra, çok doğru ve çok direksiyon damper veya aktivite için yeterli alan olup olmadığını kontrol etmek için sol. baş dön 2. Eğer direksiyon damperi ve kit motosiklet veya yağ tankı ulaşmak olmadığını kontrol edin. Eğer onlar yapmak ya da oda eksiktir, yatay olarak yeterli yere direksiyon damperi hareket. Honda CB400SF PERFORMANS 92-15 CB400SB 04-15 Nakliye Terimleri teçhizat:

Ürün tam ödeme sonra Çin'den sevk edilecektir alınan

Teslim süresi:

----Genel olarak Uçak, hakkında 21-28 iş günü ABD'YE

----Genel olarak Havayolu: 25-30 iş günü İNGİLTERE, AU, Amerika, Batı Avrupa, Asya.

----Dünyanın geri kalanı için teslimat genellikle hücre duvarı içermezler iş günü sürmektedir.

----Ayrıca, DHL, EMS gibi Ekspres Servis ile öğeyi gemi, ekstra ücret ödemeye hazır bekleyebiliriz. Haberin detayları e-posta ile bize ulaşın.

Notlar:

1.Hoş adres için sevk ediyoruz. Adresinizi Hoş emin olun lütfen ödeme yapmadan önce teslimat adresi ile eşleşiyor.

2.Görüntüler sadece referans içindir. Lütfen standart olarak madde al.

3.Lütfen bize ödeme yaparken paypal ileti kişisel ihtiyaçlarınız, bu renkler beyannamesi vb, paketler, değer olarak belirtiniz.

4.Dahil ancak gümrük posta denetimi, grev, mücbir sebepler vb sınırlı değildir teslimat sırasında herhangi bir gecikme için sorumlu olmayacaktır.

5.Bir alıcı olarak, yurt dışından bir şey yapmak için vergi ödemek için sizin görevinizdir. Bizim fiyatımız vergiler, KDV, ya da diğer gizli ücretler dahil değildir. Ödeme Koşulları:

1.SADECE Alipay bu doğrulanmış Adres(ler) Alipay ve gemi maddenin kabul ediyoruz

2.Gemi adresi Hoş olur. Adresinizi Hoş emin olun lütfen ödeme yapmadan önce teslimat adresi ile eşleşiyor.

4.Bizim fiyatımız vergiler, KDV, ya da diğer gizli ücretler dahil değildir.

5.Dahil ancak gümrük posta denetimi, grev, mücbir sebepler vb sınırlı değildir teslimat sırasında herhangi bir gecikme için sorumlu olmayacaktır. İade politikası:

1. Bunu aldıktan sonra eğer Arızalı ise 14 gün içinde ürün değişimi yapmalıyız. Verir, tüm orijinal ambalaj ve aksesuarları olmalıdır.

2. Alıcı iade nakliye masrafları sorumludur ve stoklarımızda bağlı olarak değiştirme ya da bir kredi sağlayacağız

3. (S) birimi döndü ve sigara bulundu-ayıplı alıcının masrafları iade edilecektir. Nakliye, taşıma, sigorta ücretleri iade edilmez.

4. Bu dönemden sonra iadeler kabul edilmeyecektir

  • Malzeme Türü: Alüminyum
  • renk: Siyah
  • Öge Genişliği: 0inch
  • Ağırlık: 0.5kg
  • Madde Uzunluğu: 0inch
  • Öge Yüksekliği: 0inch
  • Modeli ve Yılı: Honda CB400SF FARKLI 92-15 CB400SB 04-15 için
  • Marka Adı: H2CNC
  • Öğe Türü: Kapakları & Süs Kalıpları
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)
  • Paket Boyutu: 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)

İlgili ürünler

Trending.