Yeni Varış Saç Dükkanı Vinil Duvar Çıkartması Spa Berber Dükkanı Saç Salon Yazı Alıntı Duvar Sticker Pencere Cam Dekorasyon

v2825

Yeni ürün

157.68TL 141.91TL

Etiketler: Cam dekorasyon, Berber dükkanı saç, Vinil Duvar Çıkartmaları, Ucuz cam dekorasyon, Yüksek Kaliteli Berber dükkanı saç, Çin vinil duvar çıkartmaları Tedarikçiler.

Özellik: 100% yeni ve yüksek kalite Anında çıkarılabilir, yerini değiştirebilirler ve yeniden kullanılabilir, yüzeyi duvarda buzdolabı, fayans ve diğer sert yüzey yerlere yerleştirilebilir zarar veya hasar ile Marka. Hiçbir ölçü, hiçbir kesim, sadece kabuğu ve Dikkat sopa: sopa önce yüzey temiz ve kuru olduğundan emin olun gerekir. Herhangi bir yağlı kir veya su etiketi mükemmellik etkileyecektir. Bazen bazı kabarcıklar büyük çıkartmalar görünür olabilir, bu kabarcık kaldırmak ya da sadece pin lütfen olursa olabilir. Duvarın bazı beklenmeyen nedenlerden ıslak bağlı olduğunda: 1)Not: Pls hafif renk bozulmaları izin, farklı monitör farklı görüntüler bu bir hava üfleyici ile duvar ve etiket ya da kuru duvar kuru dikkat edildiğinde tekrar et olur sticker, üzerinde kötü etkileri olabilir.İade etmek veya İhtilaf sebebi değildir .Bu nedenle kabul etmiyoruz .Pls lütfen Anlayın. 2)Boyutu sınırlı olduğundan ,sipariş Boyutu üzerinde Sınırlı Olduğunda orjinal boyutu, tüm Ürün sevk edebiliriz,Kompost Desen ,Belki Birkaç Parça Farklı bir Sayfa Gelir ,Boyutlarına Bağlı olarak Bu Ürünü Almış olabilirsiniz. Duvarda Kendine etiket bağlamanız Gerekir . Anlamak için teşekkürler! Lütfen bize renk belirten bir mesaj bırakın,bu çok önemli(w) x 900 mm (h) 580mm varsayılan renk: Siyah Not malzeme: PVC Boyutu:.Aksi halde,varsayılan renk alırsınız.

Ekran lütfen madde boyutu kontrol etmek için resimleri mutlaka maddenin gerçek boyutunu gösterme, sadece onlar.

Paket özelliği:2 adet):1x Duvar sticker + 1x transferi film Dahil

1 inç =25,4 mm=2.54 cm

Bilgi fişi Çek,sipariş verdiğinizde tam adı, tam adresi ve telefon numarası bırakınız, aksi takdirde mal belki geri postaneye yerel posta ofisine döndü. Ve yeniden mal için nakliye maliyeti için ödeme yapmayacağız.

Sipariş verdiğinizde bana bir mesaj bırakın lütfen,ihtiyacınız olan renk haber ver

Alıcı SSS: 1. Ne kadar sipariş gemi olacak? Merhaba, normal şartlar altında, üç gün teslimat. 2. Ne sıklıkta ürün alacak mıyım? A: Merhaba, taahhüt süresi içinde, genellikle 7-35 iş günü (özel ülkeler hariç) servis edilecektir. 3. Ne zaman bağlılık içinde ürün almadım. Bir: Merhaba, eğer söz verilen zaman içinde, aldınız, ve size tam bir geri ödeme yaparım, merak etmeyin Lütfen kayba tahammül edeceğim. 4. Hasarlı bir ürün aldım, nasıl yapabilirim? : Ürünler tabi sıkı bir ambalaj, normal şartlar altında zarar görmemiş, Eğer ürün bozuksa, merak etmeyin Lütfen tam bir geri ödeme vereceğiz. Eğer başka bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın ve size hizmet için mutluyuz.

  • Sınıflandırma: Duman Egzoz İçin,Kabine Soba İçin,Döşeme,Duvar,Tuvalet Çıkartmaları,Mobilya Çıkartmaları İçin,Buzdolabı İçin Geçiş Paneli Çıkartmalar,Yer Çıkartmaları,Pencere Çıkartmaları
  • Tema: Karikatür
  • Stil: Yaratıcı
  • Model Numarası: RS9058
  • Desen: Uçak Duvar Sticker
  • renk: Siyah, Mavi, Gri, Yeşil, Pembe, Mor, Kırmızı, Beyaz, Sarı, Kahve, Turuncu
  • Malzeme: Plastik
  • Senaryolar: Duvar
  • Belirtimi: Single-piece Package
  • Marka Adı: POOMOO
  • Paket Boyutu: 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)

İlgili ürünler

Trending.