Modern Diş Vinil Duvar Sticker Özet Diş Hekimi Diş Kliniği Dekorasyonu Duvar Çıkartması Ev Dekoratif Banyo Su Geçirmez Duvar Z045

v28911

Yeni ürün

72.98TL 54.73TL

Etiketler: Vinil duvar çıkartmaları, Duvar sticker Özet, dekoratif duvar çıkartması, Ucuz vinil duvar çıkartmaları, Yüksek Kalite Duvar sticker Özet, Çin dekoratif duvar çıkartması Tedarikçiler.

Mağazamıza hoş geldiniz .Bu ürün sizin için doğru yapmak için lütfen aşağıdaki açıklamayı okuyun lütfen. Eğer bu madde için herhangi bir sorunuz varsa,bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Alışveriş keyfini çıkarın.

(1 inç =2.54 cm) boyut :

42 cm x 52 cm boyunda

70 56 cm Genişlik x cm boyunda

93 cm x 116 cm boyunda

Ayrıca gibi olabilir :

Paketiniz aşağıdaki öğeleri içerir:

* Çıkartma Senin

Kolay uygulama talimatı anlamayan ve takip *

* Transferi Film

Detaylar : Malzeme: Çıkarılabilir ve dayanıklı kendinden yapışkanlı mat vinil. Tüm düz yüzeyler, Duvarlar, Pencereler, Kapılar, Dolaplar, Plastik, Metal, Fayans, Panoları vb için geçerli.(Dokulu duvarlara çıkartmalar uygulamak biraz daha zor olacak) tek bir katı tonu renk vinil kesip, ikinci renk içinde uygulamak istediğiniz duvar veya yüzey rengidir. Nedeniyle el ölçmek için, boyutu 1-4 cm hata olabilir. Çıkartma boyutu tüm ayrıntıları göstermek için büyük bir şey olabilir. 23 boyutları üzerinde daha kolay bir uygulama için birden çok yerinde ortaya çıkabilir. Tüm ürünlerimiz sipariş yapılır. Ben rafa yaş için mal bir evde ya da oturan olmamıştır yepyeni bir duvar çıkartması alıyorsanız emin olmak için bu işi yapıyoruz.

Nasıl kullanılacağı

1.Duvar Çıkartması-1 pc ;Transferi Film - 1 pc;Makas -1 pc;Kart -1 pc.Ekran yüzey nem, yağ veya toz temiz ve açık olduğundan emin olun.

2.Tasarım üzerine transfer film sopa, mümkün olduğunca kabarcıklar oluşturmak,sonra tekrar ve tekrar kartı ile kazımak kaçınarak.

3.Dikkatli bir şekilde transfer filmi çıkartın, bağlı, destek kağıt çıkartma tasarım ile.Çevirmek ve geri kalan destek kağıdı çıkarın.

4.Dikkatle ekran yüzeyi üzerine tasarım ve film yerleştirin.Kartınızı kullanarak, sıkıca film boyunca tasarım kazımak, kenarlara doğru tasarım merkezine.Dikkatlice çıkartma transfer filmi çıkarın.

5.(Gerekli parçalar halinde kesilmiş olabilir.)yapılması

Biz dünya çapında gemi nakliye ve Teslim Süresi. Madde İşlem Süresi: Çoğunlukla, öğeleri 2 ila 7 iş günü içinde sevk edilebilir. Transit zamanı ve Teslim süresi, paketinden, hem de nakliye yöntemi olarak nereden geldiğini nerede olduğunuzu ve bağlı olarak değişir. Ayrıca, teslimat tatil veya doğal kazalar için gecikebilir. Öğeleri Çin'den Havayolu ile sevk edilir, normalde 15 ila 30 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak. Ve öğeleri 7 ila 25 iş günü içinde ABD gibi ülkeler, Avustralya ulaşır.

Sizin memnuniyetiniz geri bildirim ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Saygılarımla Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Çok teşekkür ederim! Lütfen herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan önce bize bildirin. Samimi alıcılar bize sorunları çözmek için bir fırsat olabilir umuyoruz ve bizim en iyi ihtiyaçlarınızı karşılamak için çalışacağız. Dürüst satıcı vardır. Bizim için saygı çok takdir edilecektir. Ve tüm alıcılar için olumlu geribildirim terk edeceğiz.

  • Tema: Desen
  • Sınıflandırma: Duvar,Buzdolabı,Zemin Çıkartmaları İçin,Döşeme,Pencere Çıkartmaları
  • Model Numarası: Z045
  • Sansür Kodu: Z045
  • Desen: Uçak Duvar Sticker
  • renk: Siyah, Beyaz, Kırmızı, Sarı, Turuncu, 10 Allık, 12 Açık Mavi, Orta Mavi, 13, 16 Kral Mavi, Yeşil 19, 21 Teal, 24 Brown, 26 Eyalet Gri, Gri, 27, 28 Koyu Gri, 29 Ortanca Mor, Mor, 30, 31 Menekşe, 35 Yumuşak Pembe, 36 Fuşya
  • Senaryolar: Duvar
  • Belirtimi: Single-piece Package
  • Malzeme: PVC
  • Stil: Yaratıcı
  • Marka Adı: ZİNİAN
  • Boyutu: S 42 X 52 CM, M 56 X 70 CM, L 93 X 116 CM
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)
  • Paket Boyutu: 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.