Karbon Dönüş Tek Led Motosiklet Lamba Blinke Flaşör Işık Bisiklet Aksesuarları Evrensel Para Moto LED

v29153

Yeni ürün

63.65TL 54.12TL

Etiketler: motos motos, moto evrensel, moto led, Ucuz motos motos, Yüksek Kaliteli moto evrensel, Çin moto led Tedarikçileri.

Ret kadar koli özellikler: Marka Yeni Yüksek Kalite Dönüş Sinyalleri: Uzunluk Amber: 3-1 Başına Blub LED ( 82 mm)/ 4": 14 12 V DC, 1 W 2 Tel, Siyah=Toprak, Sarı =Pozitif Uyumluluk : Olacak Evrensel Doğrudan Cıvata ile tam uyum KARBON ABS Plastik Kabuk Gövde C Ayak LED 1 ADET LENS Rengi: Duman Malzeme: ONAYLI

Yükledikten sonra dostça bir Hatırlatma: LED ışık genellikle biraz güç, bazen kullanmak, LED ışık yanıp çok hızlı ya da değil, göz kırpma , eğer bu sorun varsa, LED ışıkları ve OLUMLU arasına koymak için YÜK DİRENCİ gerek, genelde 6 ohm DİRENÇ bir çözüm, ancak herhangi bir yük dirençleri taşıyamıyoruz , gerekirse satın lütfen, teklif için teşekkürler! yapacak gidebilirsiniz!

Paket Şunlardır:

1 ADET Amber Dönüş Sinyalleri LED

Nakliye şartları: ödeme Alma görev aldıktan sonra 1 iş günü içinde sipariş gemi olacak, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Bu ek maliyetleri teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

Geri bildirim ve Detaylı Satıcı Değerlendirme: Eğer hizmetimizden memnun değilseniz, "MÜKEMMEL 5 Yıldız" ile (Ayrıntılı Satıcı Değerlendirme) işlem ayrıntıları oranı lütfen ve olumlu bir geribildirim bırakın. Senin için de aynısını yapacağız. Bizi çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim vermek ÖNCE hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz. Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir .

Bize ulaşın: Eğer herhangi bir sorun Varsa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.24 saat içinde e-posta cevap bize izin verin lütfen.Eğer politika ve nakliye şartları ile kabul etmiyorsanız, lütfen teklif etmeyin.

  • Öğe Türü: Dönüş Sinyali Işık
  • Marka Adı: evomosa
  • Ünite Tipi: Çift
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.