12MM Montaj Delik PBS-11 Buton Oto Anahtar-kilit Kırmızı/ Yeşil Anahtarları DİY Elektronik Bileşenler, Aksesuarlar Geçin

v29347

Yeni ürün

6.45TL

Etiketler: mix geçin, boxer geçin, mount switch, Ucuz anahtar mix, Yüksek Kaliteli boxer anahtarı, Çin mount Tedarikçiler geçin.

--

Rating: DC 250V 1.5

Temas Direnci: ≥ 100mΩ

İzolasyon Direnci:≥ 100mΩ

Dielektrik Gücü: AC 1500V 1 dakika

Çalışma Gücü: 700 ±200gf

Elektrik Yaşam: ≥ 50,000 döngüleri

Satın almadan Burada bu bağlantıyı sadece anahtarı --- not: resimler diğer aksesuarlar dahil değildir.

Not: Bu ürün Ekonomik Hava Posta ile gemi olacak , bu çok ucuz, ama tam izleme bilgileri var. Eğer kabul ediyorsanız, lütfen rastgele açık anlaşmazlık yok. (Söz veriyoruz Hoş Sistem tarafından sipariş göndereceğiz, Hoş tarafından korunacaktır. 60 Günlük sonra sipariş alırsınız, eğer tam bir izleme bilgi istiyorsanız, tam geri ödeme için Çin Post Hava Posta seçiniz sorabilirsiniz. Burada fiyat satış için, eğer toptan/ ajan iseniz, Lütfen sipariş listenizi veya sipariş ve bize mesaj bırakabilirsiniz bize gönderin toptan sipariş okuyun. sizin için fiyat düzenlemesi yapabiliriz. Fiyat çok rekabetçi olacak.

Ödeme:

Batı Birliği , Para Booker , VİZE , QİWİ , WebMoney , Banka Havalesi , vb Kabul edemeyiz.

Nakliye:

Bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Bir kez ödeme tamamlandı sınırlı gün içinde öğeleri göndereceğiz. Hızlı bir şekilde ürünleri kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, harçlar ve vergiler ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler belki de teslimat sırasında toplanan. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

Ne kadar her Zamanki gibi Sipariş Alacaksınız?

Not: (Satıcının Yöntem) Diğer Ücretsiz Kargo fiyatı her ülkenin varış süresi ve oranı hoş sistemi istatistiklerine göre sipariş göndereceğiz demek, sizin için en iyi teslim şekilde seçin. [Önerilen]

1. 1-3 iş günü içerisinde sipariş göndereceğiz. Bazı büyük toptan sipariş daha fazla güne ihtiyacım var. (PS: Eğer stokta ürün İse, fabrikadan sizin için özelleştirmek gerekiyor, bu durumda 5-8 gün ihtiyacınız olacak.)

2. Özelleştirmek sipariş için, Sipariş satıcı başvurun lütfen zaman gönderin.

3. Post air mail teslim süresi kontrol edemez. Meşgul sezon, kötü hava,gümrük ayar geciktirir.

Sonrası Hizmet Ve Teslimat Süresi

(Sipariş Hazırlık Süresi Dahil Değil)

Çin Post Hava Posta Kayıtlı

(Slovak Cumhuriyeti) (İslam Cumhuriyeti), Arnavutluk, Arjantin, Aruba/ Azerbaycan/ Bangladeş/ Bahreyn/ Brunei/ Çek Cumhuriyeti/ Dominik Cumhuriyeti/ Finlandiya / Fiji / Gürcistan / Endonezya/ Hindistan/ İran/ Jordan/ Kamboçya/ Mauritius/ Maldivler / Hollanda/ Umman/ Peru / Pakistan / Puerto Rico / Portekiz/ Paraguay / Slovakya / Sırbistan/ Ukrayna / Vietnam / Fransa / İngiltere / ABD/ Yeni Zelanda/ Belçika / İsviçre/ Danimarka/ İrlanda / İsrail / Norveç / İsveç / Türkiye/ Avusturya / Malezya / Singapur/ Tayland / Güney Kore / Japonya

Yaklaşık 10-39 gün

Birleşik Arap Emirlikleri/ Kıbrıs/ Kazakistan/ Filipinler/ Suudi Arabistan/ Bulgaristan / Belarus / Almanya / Estonya /İspanya / Yunanistan/ Macaristan / İtalya/ Litvanya /Letonya / Polonya/ Romanya/ Rusya Federasyonu / Slovenya/ Avustralya/ Şili/ Kolombiya/ Kanada / Meksika/ Kamerun/ Mısır / Nijerya /Güney Afrika

bu ve Diğer birçok Ülkede

Yaklaşık 15-60 gün

Savaş, Siyasi Kargaşa, Trafik ile Brezilya ve Ülke Rahat

Hakkında 25-120 gün

İş Express

EMS/ DHL / UPS / Fedex / TNT

5-15 gün (Bazı Beklenmedik durumlarda ve özel dönem 8-23 gün)

(ABD)ePacket

7-24 gün

Özel Hat

Nakliye Maliyeti ve Teslim Süresi Sık Değiştirir. Ayrıntıları almak için temas satıcı lütfen

1. Satın alma işi, belki gümrük parsel için vergi tahsil edecektir. (Genellikle düşük beyan değeri ile hediye paketi göndereceğiz.)

2. Gümrük genel olarak tek parsel bölümünü kontrol edin. Eğer şanssız parsel için vergi tahsil edilmiş ise, gümrük vergisi ödemek işbirliği lütfen.(Hoş ilke göre: Satıcı, alıcının vergi sorumlu değildir.)

Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. eğer herhangi bir nedenle öğelerin makbuz 5days içinde eşyaları geri verirseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız. Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Boyutlandırma veya Uyum Sorunu:

Boyutlarda ayrıntılı özellikleri belirli ölçümleri ile gösterilmiştir. Sipariş vermeden önce özellikleri kontrol edin. Boyutu normal olarak kabul edilebilir farklılıklar ölçümü yaklaşık 0.5 inç vardır. Eğer ürün boyutuna uygun bulursanız, doğrudan bizimle irtibata geçebilirsiniz.

  • Özellikleri: 8x8mm
  • Öğe Türü: Anahtarlar
  • Tür Geçin : Düğme.
  • Model Numarası: PBS-11
  • Malzeme: Plastik
  • Marka Adı: JOYİNG LİANG
  • Sertifika: CCC
  • Geçerli: 3A
  • Garanti: 1 yıl
  • Paket Ağırlık: 0.01kg (0.02lb.)
  • Paket Boyutu: 11cm x 13cm x 2cm (4.33in x 5.12in x 0.79in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.