İPhone 5s 6 6splus 7 7plus İçin MaiYaCa Siyah tpu silikon Örgü Meditasyon karikatür koyun Diy Renkli telefon kılıfı

v32964

Yeni ürün

17.15TL 12.69TL

Etiketler: dava için iphone, Telefonu durumlarda, iphone 5s için kılıf, Ucuz case iphone, Yüksek Kaliteli telefon kılıfları, Çin iphone 5s Tedarikçiler için durum.

Cep telefonu kılıfı malzeme değişim tablosu,Tüm siparişleri 1 Nisan 2017 önce,telefon kabuk malzeme pc sert plastik .1 Nisan 2017 sonra,telefon kabuk malzeme siyah yumuşak sıfırlama vardır.Hoşgeldiniz online mağazamızda!!! Aşağıdaki bilgiler için alışveriş önce dikkat ediniz!!! Bu durumda malzemesi Ne kadardır ? Lojistik bilgileri Nasıl Kontrol edebilirim: Yumuşak siyah seviyelerine bir Soru:? Bir Ürün paket Çin gittikten sonra kayıt takip edilebilir "Çin Post Olağan Küçük Paket Artı", ücretsiz kargo. Eğer tam izleme gerekiyorsa, "Çin Post Air Mail" ya da "Epacket" Kayıtlı seçiniz, ama ek ücret zorundadır. S: Ne kadar mal alabilir miyim? Bir: her zaman Çin öğe göndermek için Olağan Küçük Paket Artı Post kullanıyoruz . 60-90 30 Amerika Birleşik Devletleri 25-44 gün Kanada-60 Günlük İsrail 36-60 gün Rusya Federasyonu 35-60 gün Fransa 27-45 gün Şili 50-80 gün İspanya 35-60 gün İngiltere 35-55 gün Avustralya 30-55 gün Brezilya hala paketimi değilim ama sigorta zaman azalıyor lütfen ve Ödeme “Q Nakliye ile” etiketini tıklatın Hollanda 30-55 gün Almanya 33-60 gün Daha fazla bilgi :gün? Bir: Lütfen bize ulaşın , sizin için zaman sağlayacağız . Eğer hala beklenen teslimat süresi içinde gelmesi değilse, paketiniz kaybolur belki , tekrar göndermek veya tam bir geri ödeme vereceğiz . Eğer herhangi bir sorun varsa bizimle irtibata geçebilirsiniz keşke , biz bunu çözmek için elimizden geleni yapacağız . Açık tartışma lütfen , teşekkür Ederim! Rus arkadaşım dikkat sırayla (en az 3 parça içerir) Lütfen doldurun alıcının tam adı ve posta kodu: lütfen,aksi takdirde parsel ülkenizin gümrük geçmek olmaz.

ordine, altrimenti probabilmente non sarà mümkünse ricevere il pacchetto içinde Amico Russo başına: si met alımı di compilare ıl nome completo del destinatario. Mancata başına Noi non siamo responsabili dell'ordine momento se olmayan forniscono sufficienti informazioni al consegna. (doğru con dikkat prima di ordinare)Favore Başına dikkat

1. tutti gli ordini başına la spedizione mevcuttur offrire ediyoruz.

2. 1 ordine sarà spedito entro senin ~ 2 giorni;

3. Contattarci tempestivamente e vı rimborseremo o cı risentiamo 40 giorni (Brezilya 50 giorni), se hala non potete ricevere le merci sonra pls.

4. Contattarci prima di aprire una kısmı ateist lütfen. grazie per la vostra comprensione bu yüzden tanto!!! 100% yepyeni ed alta qualità.

genere di tutti not: neden di birkaç monitör e le luci della telecamere possono causare lievi differenze di bir saç rengi önce, öncelikle colori ben.

(telefon olmayan modeller)pacchetto compreso: 1X Caso avete bisogno

Sobre el embalaje:

: Le enviaremos Çin por correo ordinario ufaklık paquete neden de poco beneficio Bir y tiene ninguna bilgi de seguimiento en su país, sólo en Çin daha fazla. Lütfen espere pacientemente (yeni de entrega en iyi: 39-60 días ) O usted puede pagar daha fazla miktarda para biz değiştirme mısınız por correo aéreo registrado poste de Çin y epacket, que usted-ebilmek var olmak seguirlo yapılacak. Por negativo o kısmı ateist girişler de e-mail, estaremos sad voto No Izin iyilik! Nuestros advandages: 1. Apoyamos OEM, Enviar su foto Giberti, su durumda en imprimir su bir patron vamos! Cantidad no es limitado. 2. Apoyamos orden mezclada, Miktar zuecos que y modelos, La cantidad alcanza 10 unids, le daremos de 10% descuento! Nuestra tienda en Disfrute de las compras! 3. Apoyamos ventas al por mayor de eBay, Etsy, vb. Hasta 1 unids. Cantidad Más, más descuentos! 4. Todos los durumlarda con la precisión de A y pintura gerçek, Quepa perfectamente su teléfono y uygulaması kolay de kurmak, quitar! Buen aspecto y sensación de la mano. Regalo para nosotros mismos, amigos, parientes! 5. Satın 1 obtener 3 regalos gratis : Soporte para teléfono móvil + espina de pescado bobinadora para auriculares kablo + enchufe prueba de polvo bir brillante!

6. Dikkat : yüzük nedeniyle la diferente bir monitör, el renk kirliliği un poco como usted piensa diferente!

Paketleme Detayları

Ödeme Ve Dünya çapında nakliye Nakliye. Lütfen/Kodu ve adı (posta adresi onaylamak ,verdiğiniz adrese paketi göndereceğiz.Herhangi bir yanlış adrese sorumlu değiliz. Tam ödeme onaylandıktan sonra, Paket 3 gün içinde gönderilecektir. Devletleri Birleştirmek Epacket tarafından 5-15 hakkında bussines gün sürer. Diğer ülkeler Çin Post Hava Posta ile gönderilir ve ürün almak için 15-60 gün sürer. Davamız hakkında bize teslim etmeden önce kontrol edilecektir. Satın aldığınız mal açıklama olduğunu garanti ediyoruz. Müşterilerimiz elimizden bir şey yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sizin memnuniyetiniz bizim nihai hedefimizdir. Eğer purchaed madde herhangi bir kalite sorunu varsa ya da ulaşım kaybolur,ondan sorumlu olacağız. Geribildirim herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Seninle herhangi bir sorunu çözmek için çalışacağız. Eğer üründen memnun değilseniz,bize 5 yıldızlı bir geribildirim için çok teşekkürler, çok naziksiniz.

  • Ücretsiz kargo : Nakliye bırak
  • Boyutu: 6.5cm*12.5cm
  • Marka Adı: MaiYaCa
  • Satış Yolları: Toptan ve Perakende
  • Paket İçerir: Cep Telefonunuz İçin 1xCase Kapak
  • Kategori: Cep telefonu aksesuarları
  • İPhone 6 ve 6 İçin durum : İphone 6 ve 6 için kapak
  • Fonksiyon: Kir-dayanıklı
  • Model: 6sDL4269
  • Stil: Örgü Meditasyon karikatür koyun
  • Tasarım: Desenli
  • Malzeme: İphone 5 5s, iphone 6, 6, 7, iphone İçin, iphone 6 plus, iphone 7 plus
  • Uyumlu Marka: Apple iPhone
  • Toptan: destek
  • iPhone 6 için 6 : iphone 6 ve 6 için kılıfı
  • Yazın: Yarım sarılmış Durumda
  • Perakende Paket: No
  • Menşe yeri : (Anakara)Çin
  • Uyumlu iPhone Model: iPhone 6,iPhone 6,iPhone 5,iPhone 6 Artı,iPhone 5s,4s 7 Artı,iPhone 4,iPhone5c,iPhone SE,iPhone 7,iPhone 6 plus,iPhone
  • Özellikleri: Kir-dayanıklı
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 18cm x 15cm x 2cm (7.09in x 5.91in x 0.79in)

İlgili ürünler

Trending.