1 adet 54 W 1.5 V Güneş Paneli, Güneş enerjisi Cep telefonu Şarj cihazı Ev DİY Modülü

v33063

Yeni ürün

14.75TL 13.99TL

Etiketler: modül diy, modül güneş, modül evler, Ucuz modül diy, Yüksek Kaliteli güneş modülü, Çin modül evler Tedarikçiler.

Not:

Sadece biz tedarik parça numarasını parsel artık parça Çin gidince Çin yolunu gösteriyor Yanwen Ekonomik Hava Posta nakliye yolu, ama hoş bir Müşteri hizmeti kişi için , ya da sadece bize e-posta kontrol etmek için bu numarayı kullanabilirsiniz, sizin için kontrol edecektir .

Yanwen Ekonomik Hava Posta çok ucuz bir nakliye yolu , sevk yolu seçtiğinizde 40-60 Günlük sevkiyat, alabilir ,pls uzun vadeli nakliye kabul edin . Umarım anlayabilirsin. Teşekkürler! *3mm Özellikleri 1 3) benzersiz süreci bileşenleri güzel, güçlü ve rüzgar yapar dayanıklı, kolay kurulum 2) Yüksek dönüşüm hızı ve Yüksek Verimli çıkış) Mükemmel düşük ışık etkisi 4 80 60*0-300mA Voltaj: 1.5 V Ağırlık: 20 g Tel: 15 CM Boy: parametre Güneş Paneli: 54 W Güneş Epoksi Kartı Geçerli:) Düşük güç aletleri her türlü Uygun Açık güneş reklam aydınlatma Küçük ev aydınlatma sistemi Güneş sokak Aydınlatma çerçeve Uyum Güneş Bahçesinde donmuş su ve deformasyon önlemek için benzersiz teknolojisi, acil durum ışıkları, reklam ışıkları, trafik ışıkları, ev ışıkları, elektrikli fanlar, bu tür güneş enerjili su pompaları, güneş sokak lambaları, küçük güneş sistemi Paket 1*Güneş Paneli Şunlardır:

  • Marka Adı: Heltec Otomasyon
  • Aksesuar türü: Şarj Cihazı Aksesuarları
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 14cm x 13cm (5.91in x 5.51in x 5.12in)

İlgili ürünler

Trending.