1.2 m Ve 1.5 m Çocuklar Top Oyun Havuzu Çocuk Oyun Oyuncak Çadır çocuk Parkı Top havuzu Katlanabilir oyuncak Basketbol Çukur Bir Basketbol Bilardo

v3342

Yeni ürün

92.04TL 64.40TL

Etiketler: oyun havuzu, Oyuncak Çadır, oyun top havuzu, Ucuz oyun havuzu, Yüksek Kaliteli oyuncak çadır, Çin oyun top havuzu Tedarikçiler.

1.2 m Ve 1.5 m Çocuklar Top Oyun Havuzu Çocuk Oyun Oyuncak Çadır çocuk Parkı Top havuzu Katlanabilir oyuncak Basketbol Çukur Bir Basketbol Bilardo

Özelliği:

*37cm(1.2 m havuz oyuncak çadır )120 cm Boyutlar:120 cm*

150cm*150cm 40cm*(1.5 m havuz oyuncak çadır)

Uygun yaş:3 ay Sonra yaşlı bebeğin. Kırmızı puantiyeli tema oyun çocuk oyunu görünürlük için güvenlik bölümlendirme ile çocuklar için kalem. Kurmak veya büküm teknolojisi ile saniyeler içinde bir oyun alanı Kaldır. Yetişkin gözetimi gereklidir. Uzun bir hayat için ekstra sağlam malzemeden yapılmış arka bahçesi, Parklar, partiler, günlük bakım ve daha fazlası için iç veya dış mekan kullanımı için ideal tam hızlı ve kolay montaj için sağlam direkler ile birlikte harika. Küçük boyutu, kompakt ev ya da çocuk odası sığdırmak için kolaydır. Çocuk veya evcil hayvan için çok eğlenceli Pls manuel ölçüm çadırın çünkü 3 cm hata allow1-okyanus topları vardır Not:.

Alıcı Dikkat (ürün listesinde açıklanan olmalıdır) Özel Renk ihtiyacınız Varsa, ve diğer özel gereksinimi. notta ihtiyacı yazmak lütfen, eğer stok ise, eğer bunu yapmadıysan, size gönderilen yanlış öğe sorumlu olmayacağım ihtiyacını karşılamak için gayret edeceğiz.

Eğer büyük miktarlarda satın almak isterseniz, dükkanıma bakın ve toptan Katalog girin veya gereken madde adı ve miktarları ile gönderin, o zaman size en iyi fiyat teklif edecek.

Öğenin konumu Çin ve Lütfen çapraz kurulu sevkiyat nakliye servis sağlayıcı ve gümrük dayalı olarak uluslararası nakliye genellikle uzun iç çekmek, tavsiye ediyoruz. Tüm öğeleri normalde 48 saat içinde ödeme aldıktan sonra sevk edilen, yasal tatil dışında olacak.

Çin posta yoluyla aşağıdaki gibi ürünler gönderiyoruz ve express sağlamak posta:

1. Hedef 18-29 gün ülkenin en) kayıtlı mesaj: Normal varış.

2. 3-8 hedef Çalışma günlerinde vb (DHL/EMS) Express: Normal varış.

Takip kayıtlı yaklaşık zaman tablosu

Öğe Kayıtlı yazı ile nakliye sırasında kaybolursa, Postane tarafından iddia için izin lütfen.

Nakliye maliyeti taşıma ücretleri, paketleme ücretleri ve teslimat ücretleri kapsayacak. Öğe, sadece teyit adresleri hoş, bu yüzden adresin doğru olduğundan emin olun lütfen sevk edilecektir.

Herhangi bir özel gecikme ya da vergi için herhangi bir sorumluluk kabul edemiyoruz. Teslim süresi son derece bağlı ve (hafta sonları ve tatiller hariç) posta Servisi tarafından tecrübelerime göre verilir çünkü nedenidir. İzleyin ülkedeki özel katıdır, bu yüzden bu ülkeye nakliye süresi bazen başka bir ana ülke: İtalya, Almanya, Fransa, İspanya vb daha uzun olabilir, bu ülkeden olsaydı, lütfen sabırlı olun. Pls bu kesinlikle özel bir ana ülkede sorun var anlamına gelmez dikkat edin.

Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz alıcıların Bilgi:. Ama bazen uluslararası teslimat çok dağıtım şirketi ve ülkemizin her ikisi de görevleri yerel geleneklere bağlıdır. Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Alıcı ülkenin herhangi bir görev ve özel masraflar için sorumlu olmalıdır. Teklif önce özel ile temasa geçiniz.

Politikalar İade ve Garanti

Eğer teslimat ile normal kullanımda oluşan öğeler hasar veya arıza durumunda. Bir dönüş için teklif olacaktır.

Eğer yanlış bir öğe aldıysanız, bir geri dönüş için teklif olacaktır.

Nedeniyle bazen alıcı (aslında iyi olabilir) hatalı bir öğe aldı düşünebilirsiniz dijital ürünün özelliği,ama hiçbir otorite veya hiçbir sezgici kanıt desteği teyit edebilir, alıcı hala bir dönüş için teklif olacaktır.

Tüm arızalı ürün 2 ay içerisinde değişim veya para iadesi için satın alınan tarihten itibaren iade edilmesi gerektiğini lütfen unutmayın. Alıcı Çin ofisimize sonrası sayfa/kendi mal onun öğeleri iade etmelidir.

ÜCRETSİZ alışverişi için hak kazanmak için ya da ürünü iade edilmelidir:

iade madde aldı, "yeni" durumu gibi; ve (mümkünse, orijinal kutu ve ambalaj) herhangi bir aksesuar ile tamamlayın.

Bu söz kaza, yanlış kullanım, ve diğer non-normal kullanımından kaynaklanan hataları içermez.

Eğer öğe kusurlu ise, satın alma tarihinden itibaren 60 gün exchange hizmet garanti veriyoruz.

Geri bildirim

Eğer işlem veya ürün sonucu ile herhangi bir sorun varsa, lütfen bize ulaşın önce negatif geri bildirim ile yanıt vermeyin. Müşteri ilişkilerimiz ve bizim geribildirim derece gurur duyuyoruz ve herhangi bir sorunları çözmek için elinden geleni yapacaktır.

Bize göre alıcı öneririz eğer alıcı ürünle ilgili sorun varsa, bu kadar somut olarak ne biliyor ve hızlı bir şekilde çözebiliriz önceki konuşma içerebilir.

(Sizin için yararlı Olabilir diğer öğeler

  • Boyutu: 1.5m, 1.2m
  • Özellikleri: Katlanabilir
  • Yazın: Çadır
  • Malzeme: Polyester
  • Marka Adı: MERHABA SUYİ
  • Yaş Aralığı: 13-24 Ay,2-4 Yıl,5-7 Yıl
  • Ünite Tipi: Çanta
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)

İlgili ürünler

Trending.