RGB kapalı şerit, 100pcs/lot, 10mm genişlik, süratli RGB bağlamak için şerit, Fabrika Toptan şerit LED şerit LED konnektör

v33738

Yeni ürün

102.88TL

Etiketler: 12 pin, bağlayıcı kalıp, bağlayıcı kaplin, Ucuz konnektör 12 pin, Yüksek Kaliteli bağlayıcı kalıp, Çin bağlayıcı kaplin Tedarikçiler.

RGB kapalı şerit, 100pcs/lot, 10mm genişlik, süratli RGB bağlamak için şerit, Fabrika Toptan şerit LED şerit LED konnektör

RGB bağlamak için çok kullanışlı şerit aydınlatma şerit şerit yol AÇTI. Yavaşça uzak kaydırıcı birimini çekin ve bağlayıcı içine şerit PCB kaydırın ve sonra geri konnektör gövdesine kaydırıcıyı kaydırın ve bağlayıcı PCB al hissedeceksiniz. Bunu sesli bir tıklama yapmaz, ama yerine oturana gibi hissedeceksiniz. Eğer bağlayıcı herhangi bir nedenle PCB kapmak olmaz, sadece daha kalın yapmak için çok bağlayıcı tutamaz şerit PCB arkasında bant küçük bir parça koyun. Şerit PCB üstüne bant koymayın veya bağlayıcı Elektrik bağlantısı olmayacak.

Özellikler:

1. Connect 10mm genişlik PCB lehim olmadan RGB şerit LED kullanımı.

2. Şerit bağlantı Tipi: 4 pin, şerit.

3. Renk:Beyaz.

4. Kolay ve güvenilir bağlantı.

1. 100 adet şerit bağlayıcı LED Pacakge Vardır.

2. Paket Adeti: 1 karton.

3. Paket Ağırlığı: 0,4 kg

4. 10cm*paket Boyutu: 20cm*15cm

1. Alipay kabul, Batı Birliği, T/T, Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

2. Ödeme emri 3 gün içinde yapılması gerekiyor.

1. Dünya çapında nakliye. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

2. Siparişiniz 3 gün içinde ödeme doğrulama sonra sevk edilecektir. Eğer stokta ürün varsa, hızlı bir şekilde gönderdi olacak. Veya her bir sipariş için teslim süresi onaylamak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı.

4. Teslimat zaman taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Teslimat süreleri, özellikle tatil sezonunda olabilir.

5. Ödeme beri 40 gün sonra sevkiyat almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Cevap size en kısa sürede gönderiyi takip edeceğiz.

1. İade: garanti süresi İçinde, herhangi bir kalite sorunu varsa, değiştirilmesi için bizimle irtibata geçiniz. Fotoğraflar ile sorun hakkında ayrıntılı bilgi veriniz.

Not:

1) alıcı değiştirme için nakliye maliyeti yarı ayı için gereklidir.

2) Eğer sorun hatalı işlemler veya zarar yapılan diğer adam neden yedek vermeyecektir.

2. İade: Eğer ürün memnun değilseniz, paranızı geri almak için karar, ürünü aldıktan sonra 15 gün içinde bize başvurmanız gerekir. Bu durumda, orijinal ambalaj içinde iade öğeler tutmak ve dönüş, hiçbir izleme belirli sebebini bize gereklidir. nakliye, ve po#. Hızlı alma ve İade Edilen Ürün kontrol üzerine iade ayarlayacağız.

Not: alıcı nakliye maliyeti yarı ayı için gereklidir.

1. Geri bildirim bizim için çok önemlidir. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz. Her zaman en yüksek kalitede ürün ve hizmet sunmak ve %100 Müşteri Memnuniyeti sürdürmeye çalışıyoruz.

2. Lütfen nötr veya olumsuz yorum vermeden önce bizimle irtibata geçiniz, böylece ihtiyacınızı karşılamak bizim servivce geliştirmek için çalışacağız.

Shenzhen Masterlite A. Ş., Şerit bağlayıcı, BNC konnektör, vb (DİĞER) Ltd, geliştirme ve CCTV aksesuarları üretim odaklı bir yüksek teknoloji şirketi olduğunu ve bu jack plug konnektör, splitter kablosu, güç bağlayıcı jack, DC kablo gibi aksesuarlar LED AYDINLATMA, LED. CCTV alanında ve Çin'de aksesuarları LED aydınlatma, güçlü R&D ve üretim kapasitemizi, güvenilir kalite ve uygun fiyat sayesinde çok rekabetçi bir şirket haline geldi. Firmamız Shenzhen city, Çin, yaklaşık 100 çalışanı ve 2000 m2 üretim alanı ile yer almaktadır. "Şirket 2007 yılında kuruldu beri İyi Niyetle, Teknik Yenilik, Uygun Fiyat" yönetim kavramı üzerinde ısrar ediyoruz. Pesistent çabalarımız sayesinde, müşterilerimizin dünya çapında tüm Çin ve tüm gelen yaygın bir güven kazandık. Bu arada, Çin yetkililerinden onur belgesi, AAA Kredi Notu, 2008, vb Yüksek ve Yeni Teknoloji Kurumsal ve biz Belgesi de dahil olmak üzere bir sürü var. En gelişmiş güç kaynağı geliştirmek ve birlikte LED teknolojileri için YANİ İYİ bir şirket ile 2010 yılından beri işbirliği yapıyoruz ve Shenzhen alanda ürünlerini dağıtmak için karar verdik.

  • renk: Beyaz
  • Model Numarası: DİĞER BB-MERKEZDEN-10MM-4-P-
  • Uygulama: Aydınlatma
  • Menşe yeri : Shenzhen, Çin
  • Kullanımı: Bağlantı olmadan şerit LED lehim
  • Marka Adı: SZMTLİTE
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)
  • Ünite Tipi: (100 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.