Sony Nikon Canon İçin su geçirmez Kamera Çanta Kılıf SX510 SX40 SX50 HS, SX170 SX60 SX700 lazer ışık kullanır M12 M5 M3 M6 Omuz Çantası Is

v3393

Yeni ürün

64.88TL 56.45TL

Etiketler: Kamera Çantası Durumda, Su Geçirmez Kamera Çantası, Kamera çantası, Ucuz fotoğraf makinesi çanta case, Yüksek Kaliteli su geçirmez Kamera çantası, Çin kamera çantası Tedarikçiler.

Açıklama:

Taşımak için yüksek kalite, kompakt, hafif, son derece dayanıklı malzeme ve kolay.Yumuşak iç katman çizik ve darbelere karşı LCD ekranı korumak için.

Hasar,toz,çizik ve parçacık kamera ve lensi korumak için.

Toz, parmak izi ve çiziklerden dijital kamera korumak.

Kompakt, hafif ve son derece dayanıklı tasarım

İç yumuşak tasarım yumuşak ve rahat bir dokunuş verir

Renk: Siyah Kırmızı

Özellikler:

Ağırlık: 210g/6.0 oz

Renk: Siyah

Malzeme: Naylon

(Uxgxy) iç boyutu:16 x 9 x 11 cm.

Dış boyutu (Uxgxy):20 x 11 x 13,5 cm

Paketi de dahil olmak üzere:

1 x Kamera Çantası

1 x Omuz Askısı

Görüntü:

Profesyonel fotoğrafçılar tarafından fotoğraf biz en iyi gerçek fotoğrafları hizmet amaçlı. Aldığınız öğeyi fotoğrafları aynıdır, ama kibarca sapma izin verin. Eğer ürün ile ilgileniyorsanız ve satın almak istiyorum, sonra ödemeyi tam bir sipariş.

Gönderi:

1. Dünya çapında Nakliye , harcamaları azaltmak İçin, her öğe takip ile gönderecektir. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

2. Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.

3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

4. Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

7. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir.

/İadesi İade:

1.Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Öğeleri dönmeden tarafından yapılan nakliye ücreti alıcı tarafından karşılanacaktır.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve sonrası bize vermeniz GEREKİR.

Gümrük:

Sipariş hediye veya özel vergi ve kolay özel takibi en aza indirmek için daha düşük bir değer olarak ilan edilecek. Eğer ülkenizde ithalat vergi durumu hakkında bilgi edinmek ve (veya tamamen ortadan kaldırmak vergiler) ödemek zorunda vergi en aza indirmek için yolu vardır düşünüyorsanız, lütfen ilgili etiketleme, paketleme, Bildiriler, faturalar, vb) talimatları koyarak sadece ne istediğini söyle.checkout sırasında notlar alan. Talimatları takip etmek daha mutluyuz. Dikkat lütfen! Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

Geribildirim:

Görüşlerinizi gelişme bizim için çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz.Negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Sizinle sorunları çözmek için çalışacağız. Anlayışınız için teşekkürler!

  • Yazın: Yumuşak Çanta
  • Malzeme: Naylon
  • Aksesuar Türü: Omuz Çantaları
  • Marka Adı: HuWANG
  • Paket: Evet
  • Model Numarası: Su Geçirmez Kamera Çanta Kılıf
  • Paket Ağırlık: 0.255kg (0.56lb.)
  • Paket Boyutu: 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.