USBCAN2 II USB CAN J1939 protokolü uyumlu CANOPEN Çözümleyicisi

v34430

Yeni ürün

480.04TL

Etiketler: protokol Çözümleyicisi, olabilir Çözümleyicisi, usb olabilir, Ucuz protokol Çözümleyicisi, Yüksek Kalitesi analiz edebilir, Çin Tedarikçileri usb olabilir.

Teknoloji Harbin Enstitüsü, Otobüs studio CAN bus teknolojisi uzmanı, CAN bus uygulama araştırma ve geliştirme Fazla 8 yıl , Profesyonel Ar - Ge ekibi yurtiçi USB üretim-OLABİLİR, OLABİLİR hata ayıklayıcı ithal cihazlar ile uyumlu odaklanmış, indiricisi ve hata ayıklama İndiricisi ile donatılmış (ithal ekipman böylece, tek tek kelimeler satın almak genellikle çok pahalı) uzmanlaşmış OLABİLİR .

Firmamız USB farklı modellere göre Çözümleyicisi OLABİLİR, ECAN Araçları çalıştırmak , Zhouligong Test EDEBİLİRSİNİZ , Zhouligong Pro Üç yazılım kullanmak için istikrarlı, güçlü ve tamamlayıcı, basit ve kolay çalışan üç yazılım, geçerli sayfa ürünleri İçin, aşağıdaki gibi ayrıntılı seçim formu, Kırmızı parçası donanımları ve destekleyen yazılım kullanılması için ihtiyaçlarınıza göre seçebilirsiniz general.

Guangcheng teknoloji USB-ürün seçim tablosu

Bu formda ekipman fiyat vergi ücretsiz. Eğer faturaya ihtiyacınız varsa, ekstra puan vergi ödemek ve müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Şirketimiz USB yapımında ev veya yurtdışından ithal edilen cihazlar ile uyumlu olan cihazlar, hata ve diğer ürünlerin indirebilirsiniz uzmanlaşmıştır. Eğer ihtiyacınız varsa, lütfen mağazası'nı ziyaret edin

Bu tür bir aygıt, Linux işletim sistemini desteklemiyor. Eğer Linux ortamında kullanmak için ihtiyacınız varsa, daha fazla bilgi PCFor lütfen bağlantıyı girmek için tıklayın model purchaseECAN lütfen

USB-II C genel amaçlı bir USB-çözümleyici OLABİLİR, OLABİLİR Zhou Ligong çalıştırmak, yazılım Test Çift Kanallı cihaz ve Zhou Ligong Pro OLABİLİR. (2A) II/II+ ZLG USB-OLABİLİR, USBCAN ile uyumlu değiştirebilirsiniz-2E-U, yeni yazılım, destek DBC fonksiyon Testi çalıştırmak.

Otobüs ağı kayıtları Otobüs Analizörü tüm şirketim geliştirme için kullanılabilir, test, yönetim ve bakım OLABİLİR, alır ve uygun yazılım kullanımı İle otobüs veri gönderir, yarım çaba ile çalışabilirsiniz.

Üçüncü nesil USB tam alüminyum anti-parazit yeteneğini artırır ve hem de sağlam ve hafif olan alaşım paketi yapılır Çözümleyicisi OLABİLİR.

Sürücü, tak ve kullan yüklemesi elde edilebilir sonra, çok uygundur.

32 iç kontrol kullanımı-sınıf yüksek-hızlı endüstriyel-bit MCU, teslim alma ve gönderme hızı saniyede 8000 Kare daha büyüktür, yani baud hızı 1 m ayarlanır, büyük veri kayıp değil) iki veya morethings kulak ver hızlı tepki ve istikrarı garanti eder.

Endüstriyel ürünler-sınıf çip değil sadece - 40 ~ + 85 yüksek sıcaklık yaşlanma testi ve 3 gönderme ve tam kapasite veri test aldıktan sonra 24 saat x sonra Kare tüm veri kaybolur.

Tüm ürünler güvenilir ve tutarlı olan fabrika montaj hattı ve devre ile makine ve kaynak sonrası fabrikaya boş yapay çift kontrol tarafından üretilen tüm ürünler sağlamak.

Çift USB 5 v güç kaynağı benimser. USB hattı yük büyük olduğunda yeterli akımı sağlamak mümkün olmayacaktır, 5 v DC güç kaynağı takın ayırmak için, güç sistem istikrarı artırmak için kullanılabilir.

Manyetik kaplin yalıtım tipi bağlantı modu benimseyen, otobüs yüksek ortak mod sinyali, artış ürün yaşam, genel sistem istikrarı artırmak, verilere müdahale olmadığından emin olun.

İSO11898 standart, CAN standart - Otobüs kanal.

Her kanal bağımsız, aynı anda birden çok hata üstlenebilir, birbirimizi etkilenmez.

Protokolü ayrıştırma fonksiyonu ile, SDS, SAE J1939, KALKABİLİRİM anlaşma, vb açabilirsiniz ayrıştırabilir. (ithal ekipman kontrolü için, sürücü, otomobil elektronik sensör ya da kullanıcıların bu anlaşmalar kullanır, eğer bu protokoller için çok aşina değilseniz, bu özellik proje sürecini hızlandırmak için yardımcı olabilir)

Oto elektronik Kullanıcı destek yeni DBC yazılım şirketi ben yazılımı J1939 protokolü DBC dosyası ithalat destekler. Analitik işlevi kullanarak ECU anlamını ve araç parametreleri bir parçası, her bir veri çerçevesi veri görmek sinyal aracın kırmak için kullanılabilir ve bakım hata ayıklama sezgisel, Otomotiv elektroniği kullanıcıları için gerekli araçları yapmak, size çok zaman kaydedebilirsiniz.

Yerleşik 120 Ohm direnç ile kodunu değiştir seçimini arayabilirsiniz.

Destek CAN2.0 ve B CAN2.0 protokolü, standart çerçeve ve uzantısı çerçeveler dahil.

Anlaşma çerçevesi, simülasyon ana veya cihazdan, simüle operasyon gönderebilirsiniz.

32 donanım (ilk, ilk çıkar) FIFO önbelleği, maksimum kapasite saniyede 8000 çerçeve ulaşabilirsiniz.

10 KBPS arasında Baud hızı 5 k (baud hızı, lütfen iletişim Müşteri Hizmetleri) ayarlanabilir 1 MBPS~, üst makine yazılım yapılandırması.

Ürün sürücü desteği Vista ve üstü / 2003/7/8 ve 32 bit işletim sistemi Windows.

Yanan ekipman uygulamaları, araç ECU usul yakma gibi bir dosya OLABİLİR otobüs gönderirdi, kendisi tarafından geliştirilen yazılım yanma OLABİLİR.

İkinci gelişme olarak gösterilen bu mağaza tüm ürünler İki kalkınma destek ve tam İki geliştirme teknik destek sağlar.

  • Marka Adı: MLLSE
  • renk: GRİ
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.