LG G OUDİNİ Orijinal Çalışma %100 iyi kalite 8.3 V500 Anakart Ücretsiz Kargo Pad

v3457

Yeni ürün

266.12TL 252.81TL

Etiketler: Devreleri, Ucuz devreleri, LG G OUDİNİ Orijinal Çalışma %100 iyi kalite 8.3 V500 Anakart Ücretsiz Kargo Pad.

ShenZhen Sinkind Co Hoşgeldiniz.Ltd

Öncelikle ürünlerimiz andselecting Firmamız güvendiğin için sana çok minnettarım.

Nokia Lumia 950 Anakart İçin Orijinal Kilidi Çalışıyor %100 Test Ücretsiz Kargo

Hakkında bir anakart Bu anakart,yeni kullanılır. Bu anakart orijinal onarım,kopya değil. Bu anakart tam çalışıyor,bozuk değil.değil,tamir Ürünleri Bu anakart LG G İçin test Pad 8.3 V500 Anakart için kesinlikle ilgili

AÇIKLAMA

Benimle irtibata eğer herhangi bir soru varsa lütfen çekinmeyin. Sana elimizden geldiğince cevap vermeye çalışırız.Müşterilerimizin öncelikli.Öğeleri ve hizmetlerimizden memnun hale getirmek için büyük onur olur. Herhangi bir negatif geri bildirim göndermeden önce bize Pleasenotify. En iyi satın keyifli bir deneyim yapmak için willdo biz garanti veremeyiz.Eğer ürün ve hizmetlerimizi satisfiedwith varsa, bize 5 yıldızlı bir olumlu geribildirim vermek, çok teşekkür ederiz.

ÖDEME

Kredi kartları (banka transferi ve Western Union), gerçek zamanlı banka transferi, çevrimdışı ödemeler gibi DHgate.com mevcut pek çok ödeme yöntemleri vardır. Sizin için en uygun olan yöntemi seçebilirsiniz. Çıkarlarını korumak için, ödeme geçici olarak hoş tarafından yapılacak ve sipariş almak ve tatmin olana kadar bize yayımlanan olmayacak.

NAKLİYE

1. Ürün detay sayfasında kargo bedeli: Click “Nakliye ve ödeme” sekmesini ve teslimat detayları göreceksiniz. Gerekli bilgileri girerek nakliye maliyetini hesaplayabilirsiniz.

2. Farklı sevkiyat yöntemleri ile transit saat: Transit zaman değişir.

3. Madde İşlem Süresi: belirli bir sipariş için işlem süresi, ürün tipi ve stok durumuna göre değişir. Çoğunlukla, işlem süresi 3 ila 15 iş günü olabilir.

İADE POLİTİKASI

Alınan öğeleri alışverişi yapmak isterseniz, sipariş alınmasından itibaren 3 gün içinde bize başvurmanız gerekir. Ve ortaya çıkan ek nakliye ücreti ödemek ve iade öğeleri özgün durumunu tutulmalıdır.

Geri bildirim

Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Sadece 1 dakika sürer. Teşekkür ederim!

  • Uyumlu Marka: Nokia
  • Marka Adı: oudini
  • Model Numarası: LG G Pad 8.3 V500 Anakart
  • Paket Ağırlık: 0.035kg (0.08lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 18cm x 9cm x 5cm (7.09in x 3.54in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.