Kadın 270 Derece Açılı HDMI bağlantı Noktası Koruyucu Adaptör Erkek Dikey

v35298

Yeni ürün

8.09TL

Etiketler: hdmı Adaptörü hdmı, hdmı Adaptörü, dişi adaptör, Ucuz hdmı Adaptörü hdmı, Yüksek Kaliteli hdmı Adaptörü, Çin adaptörü kadın Tedarikçiler.

Port Koruyucular veya ağır HDMI kabloları Konnektörleri ekstra bir baskı varken ekipmanları üzerinde aşınma ve yıpranma rahatlatmak için mükemmel bir çözüm sürekli takmayı ve sökmeyi nedeniyle HDMI bağlantı noktaları vardır. Eğer bağlayıcı düz tarafı üst olduğunu söyleyecektin ve kesik tarafı alt olsaydı, bu bağlayıcı yatay yerleştirilmiş bir HDMI bağlantı noktasına bağlandığında sağ tarafı işaret eder. Eğer port dikey olarak monte edilir ve düz tarafı solda ise, yukarı doğru işaret ederdi. Eğer düz tarafında sağ olsaydı, aşağıya dönük olur. Kadın AdapterPort Koruyucular erkek ekipmanları üzerinde aşınma ve yıpranma rahatlatmak için sürekli tıkalı ve ağır HDMI kabloları Konnektörleri ekstra bir baskı olduğunda prizden veya bağlı bağlantı noktaları HDMI mükemmel bir çözüm vardır.

Eğer bağlayıcı düz tarafı üst olduğunu söyleyecektin ve kesik tarafı alt olsaydı, bu bağlayıcı yatay yerleştirilmiş bir HDMI bağlantı noktasına bağlandığında sağ tarafı işaret eder.

Eğer port dikey olarak monte edilir ve düz tarafı solda ise, yukarı doğru işaret ederdi.

Eğer düz tarafında sağ olsaydı, aşağıya dönük olur.

Boyutları: 1 5/8" x 1 3 / 16" x 1/2"

Paketi 1X HDMI dik Açı bağlantı Noktası Koruyucu Adaptör dahildir:

Not:Işık çekim ve farklı görüntüler gerçek biraz farklı resimde maddenin rengi neden olabilir. Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

  • Marka Adı: AuGreener
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.026kg (0.06lb.)

İlgili ürünler

Trending.