Tam Kare Matkap DİY Elmas Boya "Bayan Kurbağa tuvalet" 3D elmas Nakış Dikiş karo Mozaik, Ev Dekor Hediye 5D

v3579

Yeni ürün

53.43TL 36.90TL

Etiketler: elmas nakış çapraz dikiş, 5d Diy, 5D DİY Elmas Boya, Ucuz elmas nakış çapraz dikiş, Yüksek Kalite 5d diy, Çin 5d diy elmas boya Tedarikçileri.

Tam Kare Matkap DİY Elmas Boya "Bayan Kurbağa tuvalet" 3D elmas Nakış Dikiş karo Mozaik, Ev Dekor Hediye 5D Boyutu: 20x20cm 25x25cm 30x30cm 40x40cm 50x50cm 55x50cm 35x35cm

D İY Elmas Resim

Malzeme

Pamuk ve reçine elmas

Öğeler dahil

1. Yeterince reçine elmas.

2. Çizimler, renk tablosu da dahil olmak üzere A4 Model HD çizimler ()

3. Sakız matkap cımbız, plastik tepsi klibi için kullanılır.

Özel fotoğraf

Sizin için herhangi bir boyut özel olabilir, ve o da, tıpkı bizim yüksek çözünürlüklü resim göndermek için gereken özel fotoğraf baskı yapabiliriz.

Teslim süresi

1. 30 gün, ama belki de 2-3 aya ihtiyacı Brizal için Çin Post Hava Posta: Normalde 15.

Nakliye Bırak

Yerel satın Kareye yapışma için gerekli tamamladıktan Sonra Tuval Paket Rulo, Kırışıklıkları Önlemek - Paket elmas miktarı Hakkında Tam matkap elmas,baskılı kumaş, araçları Vardır : Marka adı: KUFWKEY Elmas Resim-Özellik: Kare elmas resim en İyi Kalite , İyi Hizmet İyi Fiyat-Hiçbir Çerçeve Çerçeve Hakkında bilgi : Matkap Yaklaşık 2.5 mm Kare Reçine Elmas Renkli Miktar: 30-45 Renk-Kullanımı: Ev/Otel/Ofis Dekorasyon , Eşsiz bir Hediye: %100 Tam Matkap: Var:: elmas %20~%30 daha fazla miktarda, mutlak yeterince Boyutları 1 Öğeler dahil seçin Lütfen Malzeme: Pamuk ve Kare elmas kullanımı:diy elmas boya ; elmas nakış resim;: kullanılabilir. Yeterince reçine elmas. 2. Çizimler, renk tablosu) olmak üzere 3 A4 Model HD çizimler (. Sakız matkap cımbız, plastik tepsi klibi için kullanılır.

Mağaza kullanın Kare reçine elmas bizim hammadde olarak ve iki elmas stil:dokuz ve on üç kenar-kenar var. Bu iki stilleri kombinasyonu resmin parlaklık parlak doku ile daha şık ve zarif görünmesini sağlayacaktır.Geleneksel reçine boya ile karşılaştırıldığında,çalışmalarımız stereophotograph ve lüks, mükemmel yeni stil reçine elmas tarafından dile getirilen güçlü bir duygusu var, ev dekorasyonu için zarif bir tat için ayakta! Reçine elmas sadece birkaç üreticileri tarafından üretilmiştir. Ayrıca, nedeniyle küçücük boyutuna, kesinlikle eksikliği sorunu önlemek için zor. Bu arada, o da çok küçük bir boyutu olan maddelerin eksikliği almaya çalışanların bir çok alacaktır. Bu nedenle, Agassi her çanta için elmas daha fazla %20 toadd eksikliği sorunu olasılığı için DİY işlem hataları gibi bazı beklenmedik durumlar olarak telafi etmek için karar verin. Agassi\\ \ 's reçine elmas koşulları her türlü gerekli renk değişiklikleri ifade etmek için farklı renkler ile 447 elmas oluşur. Zengin renkler ve canlı etkisi tamamen kişisel ilgi, koleksiyon, hediye, DİY, ya da üst düzey Ev Dekorasyon olarak kullanılan için ihtiyacı tatmin edecek.

Elmas resim malzemesi, reçine, bütün mozaik desenleri reçine elmas, yapışkan kağıt, temel harita ile delinmiş dışarı sattık. Elmas resim satışı hiçbir kalite sorunları döndürmeyin satılıyor. (Örnek: ürün resmi ile aynı değildir, mükemmel ürün boyutu görmez hayal değildi, kusurlu, vb. eğer kaliteli bir sorun değil. Ürün boyutları profesyonel fabrika seri üretimi için reçine matkap ürün açıklamasında belirtilen, ama aynı zamanda küçük, kaçınılmaz arızalı tatbikat, anlayışınız için teşekkür Ederiz! Reçine ile elmas fazla %30 daha fazla olacak, daha az sondaj fenomen genellikle görünür olabilirsiniz satın lütfen değil.

Sizin için herhangi bir boyut özel olabilir, ve özel fotoğraf yapabileceğimiz, sadece etkisi daha büyük boyut, daha iyi etki bizim yüksek çözünürlüklü resim göndermeniz gerekiyor! Her elmas boyutu : 2.5x2.5 mm. Resmin karmaşık ise, küçük boyutu çok iyi değil. Eğer herhangi bir resim büyük boyutta ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın! Hakkımızda elmas resim bittikten yarı, yok çerçevesi vardır. Yapmak için elmas nakış araçları sağlayacağız. Ve %20 daha fazla elmas yerleştirdik. Ürünlerimiz ucuz olmasa da, ama bizim malların kalitesini en iyisi! Bunu bitirdikten sonra bize resimleri resimleri gönderebilirsiniz, takdir tüm dünyada alıcılar göstereceğiz! Görüşlerinizi bu Yana görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Sadece 1 dakika sürer. Teşekkür ederim! Eğer ürün ve hizmetten memnun değilseniz, lütfen herhangi bir negotive ve herhangi bir tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Seni en iyi şekilde tatmin etmek için çalışacağız. Teşekkürler! Ekspres Teslimat Dikkat! Çin anakaradan uluslararası satıcı vardır. LÜTFEN SABIRLI OLUN! Genellikle standart uluslararası havayolu sunuyoruz.Teslimat için 25 ila 10 iş günü olabilir. Eğer herhangi bir soru veya herhangi bir özel istek varsa, lütfen bize ulaşın. 24 saat içinde ABD arasındaki saat farkı cevap vereceğiz . Not Burer nakliye sırasında vergi,gümrük ve diğer masraflar için sorumlu olacak. Tüm öğeleri öğe ile memnun değilseniz Satış hoş berified Adres Şartlarda sevk edilmelidir, orijinal durumda bir hafta içinde aldıktan sonra iade edilebilir. birlikte nakliye maliyeti ile maddeyi alır almaz size tam geri ödeme göndereceğiz. Ama alıcı iade nakliye ödemek gerekir. Hoşgeldin Bir Dahaki Sefere Ziyaret Etmek !

  • Çerçeve: No
  • Stil: Avrupa
  • Customzied: özelleştirilmiş kabul
  • Malzeme: Kare Matkap Reçine
  • Fiyat: En alçak ,en İyi ve rekabetçi
  • Yapıştırma Alanı: Tam
  • Tuval Paketleme Yöntemi: Sıvadı
  • Ürün Adı: Elmas Resim Çapraz Dikiş/natürmort
  • Elmas Şekli: Kare
  • çok amaçlı: Yatak Odası, Yemek Odası, Çalışma, Ev, Ofis,Ev dekorasyonu
  • Desen Türü: Karikatür
  • Form: Tek
  • Renk sayısı : 30-45
  • Dış Ambalaj: tüm resim rulo paketlenmiş
  • Kumaş Türü: DİY Elmas Nakış / Elmas Resim /elmas mozaik
  • Kullanın: Resimler
  • Boyutu: 30x30cm 40x40cm 50x50cm 55x55cm 35x35cm
  • bitmemiş: hayır,el yapımı ihtiyacım
  • Marka Adı: KUFWKEY
  • Detaylar: Fotoğraf tam kare reçine elmas
  • Stil matkap : 100% matkap , matkap tamamlamak , tam matkap
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.