Mutfak Masası Yuvarlak Mat Kaplaması İçecek Doğal Saman Bizim Takımlara Bardak Bardak Altlığı Mutfak Aksesuarları Ev Dekorasyon

v3586

Yeni ürün

47.46TL 26.61TL

Etiketler: mutfak masa paspaslar, Masa mat, yuvarlak masa paspaslar, Ucuz mutfak masa paspaslar, Yüksek Kalite masa mat, Çin masa yuvarlak Tedarikçiler paspaslar.

modül adı=ckeditor Mutfak masası Yuvarlak Mat Kaplaması İçecek Doğal Saman bizim takımlara Bardak Bardak Altlığı Mutfak Aksesuarları Ev Dekorasyon

Özellikler:

Hayatın pamuk rahat dokunuş yüksek kaliteli ve zarif tadını çıkarın

Pamuk ipi dokuma mat ısı yalıtımı yastığı olarak kullanılabilir

İyi su emme de çaydanlık altlığı olarak kullanılabilir

Kalan lekeleri olmadan kolay temizlik

Ürün Açıklaması:

Ürün Adı : Sofra Paspaslar

Malzeme: Straw

Boyutu: resim olarak gösterilen

Renk: resim gösterildiği gibi

Teapod için Kullanılan fonksiyon:, Çanak , Tabak , Bardak, Vb

Teslimat Miktar/Paket içerir:

SEÇMEK,B,C,D: 1 adet x Mat ;

Resmi olarak Karışık SEÇİN: 4 adet x Mat (resim olarak gösterilir)

Paketleme Yöntemi: HAYIR Kutu. Güvenle İnci filmi çanta ile dolu.

Sıcak İpuçları: Doğal ürünler, nem dikkat geçirmez, insolate değil.

Lütfen İpucu :

Karo Ölçümü: manuel ölçüm nedeniyle izin 1-2cm farklılık gösterir Lütfen, Teşekkürler! =55 cm tüm ölçüm ve lütfen unutmayın 1cm)

Nedeniyle aydınlatma efektleri, monitörün parlaklığı, kontrast ayarları vb. fotoğraf ve gerçek öğenin renk tonu bazı küçük farklılıklar olabilir.

Nedeniyle fabrikanın farklı partileri için, Ürün ambalaj grafik ve metnin her parti biraz farklı olacak, İç ürün tam olarak aynıdır.

Dolayısıyla uzun nakliye için öğeyi transit hasarı, hemen geribildirim önce madde hasarı, öncelikle bizimle irtibata pls, anlayışınız için teşekkür ederim olabilir.

Dikkatlice lojistik teslimat süresi Okuyun ve eğer yüksek Teslimat zamanında ihtiyaç varsa, lütfen daha hızlı bir şekilde lojistik modunu seçin kadar Transfer Süresi var, emin olun. Anlayışınız için çok teşekkür ederim!

Bizim dükkan hoş geldiniz! Ürün ve hizmetlerimizi getirebilir umut mutluluk! Aşağıdaki alışveriş dikkatli bir şekilde alışveriş önce kılavuzu okuyun! Teşekkür ederim!

1.Sepete Ekle. 2.Escrow ödeme. 3.Mal gönderir. 4.5 parsel için işaret.Yıldız onaylamak ve bize 5 verin

Emanet kullanarak, paranızı güvenli bir şekilde hesabınıza yatırıldığı VİSA, MasterCard, Emanet, Para sadece teslimat onayladıktan sonra bize çıkacak kabul ediyoruz. Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

Tam Adı İle Adresi teyit

Tüm ürünler kesinlikle göndermeden önce test edilecektir. SADECE Hoş adresi için sevk ediyoruz. Adresinizi emin ödeme yapmadan önce teslimat adresi ile uyumlu olarak Hoş olun lütfen. Ve Rusya ve Belarus alıcı (adı, Baba Adı ve Soyadı Verilen çok önemli olan tam adınız, Teşekkürler bize bırakın lütfen!

EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, Çin Post, E-paket

EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, E-paket, China Post, Singapur Post, Hong Kong Post yani biz dünya çapında gemi ve. Üçüncü taraf hizmeti tarafından işlenir çünkü teslimat süresi kontrol edemiyoruz, ama parsel beklenen sürede geldi, lütfen bize ulaşın varsa, bunu izlemek ve sizi memnun bir cevap vermek yardımcı olacağız.

Tüm öğeleri ödeme temizleyin sonra 2 iş günü içerisinde gönderilir.

Not: Çin Post Air Mail/Parcel sadece Özel Teslimat yavaştır dünya çapında yazı sistemine ait. Öğeleri 7-25 iş günü dünya çapında genellikle gelecek. Ve varış zamanı bazı faktörler ve farklı alanlarda bağlıdır. Genel varış zamanı tablo kesmesi için aşağıda gösterilmiştir:

Gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir. Eğer tarife ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, satın almadan önce yerel politikaları okuyun ve yerel gümrük politikası anlamanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Ödeme aldıktan sonra OLUMLU GERİBİLDİRİM terk edeceğiz. Eğer bunu aldıktan sonra öğe ile memnun değilseniz lütfen bize ulaşın. Geri ödeme ve geri ödeme talep parsel alınan aynı koşulu olarak & iade madde aldıktan sonra bir hafta içinde yalnızca istekleri vardır. Öğe gelmeden önce bozuldu, yapmanız gereken tüm kırık olduğunu göstermek için bize net bir resim gönderme ise %100 geri ödeme sunuyoruz. Arızalı durum 7 GÜN içinde teslimat sonrasında fark olmalı. Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, e-posta ve size en kısa sürede yanıt vereceğiz e-gönderilen lütfen tekrar ediniz.

Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen Bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bir inceleme bırakın!

Eğer hizmet veya herhangi bir sorun ile memnun değilseniz, görüşleriniz ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz ve hemen sorunu çözecektir, teşekkür ederim!

  • Stil: Avrupa
  • Malzeme: Keten
  • Marka Adı: MAHOWİNGS
  • renk: 30x40cmEllipse1Pcs 11cmCircular bir 1 adet, B 18cmCircular 1 adet, C 36cmCircular 1 adet, D
  • Özellik: Çevre Dostu
  • Şekil: Yuvarlak
  • Masa Dekorasyon Ve Aksesuar Türü: Paspaslar & Pedler
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.59kg (1.30lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 40cm x 10cm (11.81in x 15.75in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.