Sıcak! 152*30CM Polimerik PVC Mat Krom Vinil Araba Balonlu Araba Dekorasyon Sticker Renk Değiştiren Araba Sticker Tamamladı

v36470

Yeni ürün

49.11TL 46.64TL

Etiketler: çıkartmaları kedi, oto boya etiketler, etiketler görüntüle, Ucuz çıkartmaları kedi, Yüksek Kaliteli oto boya etiketler, Çin ekran Tedarikçiler etiketler.

152*30CM Polimerik PVC Mat Krom Vinil Araba Balonlu Oto Aksesuarları Özellikler: 1 İle Sticker Renk Değiştiren Araba Sticker Tamamladı. 2 Ürün Adı: Mat/leke Krom Vinil. Malzeme: PVC. 3. 30cm 4 boyutu:152*. Yapıştırıcı: 30u kalıcı açık 5. Kullanım: Araba kaydırma, motosiklet, motor kaputu, işlemek, araba çatı, bilgisayar, cep telefonu vb. Özellikler: 1.Güçlü kendinden yapışkanlı 2.Su, kir, yağ, tuz, zayıf asit yağ karşı ayağa kalkar. 3.Sadece sabun ve su ile kolayca temizlenebilir. 4. Kuru hamur. 5. Kolay hava kabarcıkları kaldırılması. 6. Isı ile gerilebilir. 7. Kolay kurulum. Kurulum : 1. Vinil yüklemeden önce alkolle yüzey temizlik malzemesinin Yardım ve kusurları neden olabilecek herhangi bir kirletici maddeleri temizler. 2. Bir ısı tabancası kullanarak yükleme vinil daha esnek hale getirerek de yardım ve kırışıklıklar kaldırmak yardımcı olabilir. 3. Kabarcıkları dışarı pürüzsüz yardımcı yumuşak kauçuk çekçek kullanarak ve motor kaputu, empennage Uygulama: Karbon fiber modifikasyonu, yüzey, araba kolu, döner levha, vb çevresindeki kırışıklıklar. Araba hayranları arzusu var. İpuçları: gerçek mal ve fotoğrafları belirli bir renk farkı var,anlayış için teşekkürler.

  • Marka Adı: MYXDEC
  • Yazın: Mat film
  • Malzeme: PVC
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.25kg (0.55lb.)

İlgili ürünler

Trending.