10 ADET KN1121 250V 15A Geçiş Dokunmatik Anahtar-Anahtar Mini Küçük aç / kapat AC DC Contralling 3 no Şalteri

v3711

Yeni ürün

69.34TL 54.80TL

Etiketler: 3 anahtarı, dokunmatik anahtarı, geçiş anahtarı dokunun, 3 ucuz geçiş, Yüksek Kaliteli dokunmatik anahtarı, Çin geçiş anahtarı Tedarikçiler dokunmatik.

10 ADET KN1121 250V 15A Geçiş Dokunmatik Anahtar-Anahtar Mini Küçük aç / kapat AC DC Contralling 3 no Şalteri

Ağırlıklı olarak AC veya DC devreleri kontrol etmek için kullanılır. Anahtarı küçük, narin, ince ve tamamen işlevseldir. Yaygın ev aletleri, Elektrik Ekipmanları, iletişim ekipmanları, paneller için kullanılan ve benzeri.

Voltaj: 250V. Akım: 15A. Model: ÜZERİNDE. İğne: 3. Boyutu: 55 dayanıklı bağlantı*. Yükleme delik: 12mm. Net ağırlık: etrafında 25gr.

10 adet KN1121 250V 15A geçiş Anahtarı

NAKLİYE Siparişler genellikle (genellikle 24 saat içinde) 1-2 iş günü içinde Çin sonrası Hava yoluyla sevk edilir. Teslim 7 25 gün olacak . Sonra sevk edilir. Transit süresi değişir gerçek. Yukarıda posta transit zamanı en iyi tahmin ama garanti değil. Öğeleri 7 ila 25 iş günü içinde gelecek. Varış zamanı bazı faktörler ve varış zaman Bu tablo sadece referans sunmak farklı alanlarda bağlıdır, ben aşağıdaki bütün ülkelere biz teslim anlamına gelmez. Lütfen bazı yerel satıcıları seçin. eğer sabırla nakliye zamanı beklemek yapamıyorsanız ilan ettik. Bir kez satın alırsınız. eğer 30 gün içinde ürünü teslim aldığınızda sığınak varsa lütfen negatif veya Nötr geribildirim. çünkü sürekli nakliye zaman dile getirdik. Döner&satıyoruz Tüm ürünler fabrika garantisi vardır Warrantry. sömürülmüş dont kapak öğeleri. yanmış ve herhangi bir biçimde zarar görmüş. Eğer otuz gün içinde öğe almadıysanız Mesaj yoluyla bizimle irtibata geçiniz. Postane ile kontrol edeceğiz. ve sonra yeniden veya herhangi bir kayıp öğeleri geri ödeme. Ürün zaten hatalı olması durumunda. en kısa zamanda bizimle irtibata geçin ve sonra aldıktan sonra 7 GÜN içinde iade etmelisiniz. Posta ve paketleme ücreti iade edilmez. Maddenin bize geri dönen olarak yapılan teslim veya sigorta ücretinden sorumlu olmayacaktır. Bizden satın alınan bir ürünü iade ederseniz. Fabrika Durumuna geri olmalıdır. Bu ambalaj içerir. ekler. kılavuzları vb. Döndürülen öğe GÖRÜŞLERİNİZİ süreci bizim için ve eğer 30 gün içinde ürünü teslim aldığınızda sığınak eğer negatif veya Nötr geribildirim bırakma Lütfen BİZE ULAŞIN için 5 iş Günü bekleyin . çünkü sürekli nakliye zaman dile getirdik. Amacımız Üst Düzey Müşteri Hizmeti sunmaktır. normalde çok iyi bizim her sorunu çözmek için çalışacağız. Büyük ölçüde OLUMLU görüşleriniz için teşekkür ederiz. Lütfen yardım sormadan negatif geribildirim bırakmayın. Herhangi bir sorunuz varsa . servis uzmanlarımız, Günde 8 Saat e-posta çekinmeyin lütfen. Haftada 5 Gün .En kısa sürede size cevap verecektir. Eğer 24 Saat içinde yanıt(çalışma gün) . posta kutusunda spam kontrol ediniz

  • Garanti: 3 monthes
  • Özellikleri: Mini
  • Model Numarası: 16080067S02
  • renk: Anahtarlar
  • Sertifika: CCC
  • Öğe Türü: Anahtarlar
  • Tür Geçin : /Dokunma Kapatın
  • Miktar: 10 Adet
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.