Ayaklar için sıcak Ped Yama Vücut Sıcak Sıcak Ayak 10 Saat 1 adet Anti Isı Soğuk Kış Noel Hediyesi Yapıştır Sanitasyon Deri Bacak

v3717

Yeni ürün

67.90TL 55.01TL

Etiketler: ısı sıcak, ısı ayak, vücut için ısıtma yastığı, Ucuz ısı sıcak, Yüksek Kaliteli ısı ayak, Vücut Tedarikçiler için Çin ısıtma yastığı.

65° Ortalama Derecesi: 40° Garanti: 3 Yıl çalışma Saatleri: 6-8 saat Kullanım: Ayak Malzemesi: Demir güç, tuz, aktif karbon, su, vb 35g/çifti Boyutu: 70*95mm Yüksek Lisans: Ürün Açıklaması: Adı: Sıcak ayak pedi Numarası: 2pc/paket Ağırlık:.

Bilgi:

1.Ürün iç çamaşırı dışında yapıştırılmış, doğrudan cilde bağlı değil

2.Lütfen dikkatli düşük sıcaklık yanıkları olabilir.uzun süre vücut ısısını kızarıklık, kabarcıklar ve diğer belirtiler üretecek.Maksimum ısıtma sıcaklığı 66, geceleri uyurken kullanmayın. 3.Hamile kadınlar ve şeker hastaları ve kan dolaşımı bir doktor gözetiminde kullanmak gerekir engelledi. 4.Çocuk, özürlü ya da hassas ciltler, biz daha fazla dikkat kullanmalısınız sıcaklık yanıklar olur. 5.Ürünleri ayırma, plastik ambalaj ürünleri önlemek için lütfen, vakum torbaları yaralanma veya hasar, ya da Ürün başarısız olur.((açık vakum torbaları hemen kullanılan, etkisi ısıtma olmalıdır 12 Saat 6 sürecek.Bir korumak için kuru, karanlık bir yerde ürünleri. 7.validlife: 3 yıl.

  • Yazın: Ocak altlıkları
  • Model Numarası: Foodpad
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.