Tibet Gümüş autiful Çin Tibet Gümüş yeşil Yeşim Çaydanlık Tencere Sürahi pot araçlar düğün Dekorasyon Pirinç

v3752

Yeni ürün

239.37TL 122.08TL

Etiketler: pirinç dekor, pirinç aracı, pirinç çaydanlık, Ucuz pirinç dekor, Yüksek Kaliteli pirinç aracı, Çin pirinç çaydanlık Tedarikçiler.

dükkanıma hoş geldiniz

Bize

Savunduğumuz ne ve kim hakkında daha fazla bilgi edinin. Saygın bir şirketten çok memnun ve sadık müşteriler satın alma hakkında emin hissediyorum.

Bir Çin fengshui servet para yuanbao At lahana şanslı Heykeli Çekin Bronz burada , iyi durumda olduğundan ve yetenekli ustalar tarafından ince el sanatları ile geleneksel tarzda oluşturuldu . Bu değerli koleksiyon, değerli kişisel bir alter ya da çok iyi bir hediye büyük bir parçasıdır. el işçiliği inanılmaz detay çok iyi. Onu almak için bu fırsatı kaçırmayın .Size iyi şanslar dilerim!

Onur Müşterileri: mağazamıza Hoşgeldiniz ve gülümseyerek "alışveriş keyfi". Düzenli olarak koleksiyon ve yurtdışı Antikalar farklı türde satmak için ilginç bir fırsat bulduk. Burada yeni olmama rağmen ama Dürüstlük anlıyoruz ve Samimi bir yere için daha önemli. Yıllar önce bu Yana Pekin ve Tibet'te aile kurmak bizim işimiz de her yerden keyfini çıkarın. Dükkanımda, seni bekliyor, özellikle Bronz gibi eski aile süsler el sanatları gibi, porselen, Gümüş, emaye işi, askeri malzemeleri, Budist heykeller, Budist malzemeleri ve aksesuarları koleksiyonu dış değerini gösteren çok güzel öğelerdir. Elimden teker teker sunmaya ve rekabet ve güven sipariş katılabilir edeceğim !

Uluslararası Alıcılar:

İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu suçlamalar alıcının sorumluluğundadır

Bu ek masraflar teklif /satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin

Bu masraflar normalde (nakliye) şirket veya öğeyi aldığınızda lütfen ek nakliye ücretleri ile karıştırmayın yük sunarak toplanır

Politikaları

Aksi takdirde ürün listesinde belirtildiği sürece tüm öğeleri 30 gün memnuniyet garantisi bizim için geçerli. Tüm öğeleri satın alınması yeni çalışır durumda olmasını garanti etmektedir. Eğer herhangi bir sorun varsa veya öğeyi memnun %100 değil, lütfen hemen bize ulaşın, maddenin değiştirilmesi veya geri ödeme yok.

NOT: döndürülen Tüm öğeler, tüm aksesuarları, evrakları ile orijinal ambalajında olmalıdır, ve aslında madde ile gönderilen İçeriği. Alıcı kaynaklanan hasarları bu poliçe kapsamında değildir.

  • Tema: Maskot
  • Malzeme: metal
  • Marka Adı: HUARONGKANGYOU
  • Stil: Retro ve Nostaljik/Eski Mobilya
  • Paket Boyutu: 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
  • Paket Ağırlık: 2.0kg (4.41lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.