Gx20 test ücretsiz Kargo 1 çift-7P Erkek ve Dişi Fiş gx20 test 7P Çapı 20 mm Tel Panel Dairesel Bağlayıcı Havacılık Soket Tak

v3820

Yeni ürün

13.72TL

Etiketler: fiş soket konnektör, Fiş Konnektör, L konnektör, Ucuz fiş soket konnektör, Yüksek Kaliteli plug konnektör, Çin l bağlayıcı Tedarikçileri.

Gx20 test ücretsiz Kargo 1 çift-7P Erkek ve Dişi Fiş Çapı 20 mm Tel Panel Dairesel Bağlayıcı Havacılık Soket Tak

Model: gx20 test-7P

Renk: Gümüşi beyaz

Malzeme: Çinko Alaşım

Miktar: 1 çift=1 dişi fiş+ 1 erkek fiş

Ödeme Bilgileri

Sadece ESCROW kabul ediyoruz.

İlgili gümrük beyan

Eğer göndermek için Çin Post Hava posta ile seçerseniz : Çin Toplam tutarı yazı hava posta

varsayılan 7 dolar,

Eğer (DHL , FedEx , TNT , UPS , DPEX , EMS , EKONOMİK Paket , Çin Post Air Parcel express ile göndermek isterseniz , Nakliye ücreti dahil), ürünün gerçek toplam fiyatını ilan Edeceğiz.

Eğer herhangi bir ek varsa lütfen bizi arayınız gerektirir.

Nakliye Bilgileri

1. Teslim Süresi:

Çin parsel Posta gönderebilir ya, DHL, FEDEX, TNT, Çin Post Kayıtlı Posta Kayıtlı veya Hong Kong Post Hava Posta, çoğu Ülke 15-35 iş günü içinde parsel geldi Kayıtlı gönderebiliriz.Çin açık veya DHL, FEDEX, TNT, çoğu Ülke 4-8 iş günü içinde parsel gelmiş olacak.EMS kargo genellikle teslim ülkeye iş günü bağımlı 7-15 gün sürer

2. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

3. İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

4. Genellikle 5 iş günü içinde ödeme göndermiş tüm siparişler temizlenmiş almak. Sadece hoş sağladığı teyit adrese gönderiyoruz. Ödeme yapmadan önce, adresinizi hoş emin olun lütfen gemi etmemizi istersiniz adresi ile aynı

5. Çin Post Olağan Küçük Paket Artı Lojistik bilgi sadece Çin'de kalır, lojistik bilgileri hedef ülkede görüntülenemiyor. Dikkatlice lojistik seçiniz.

Geri bildirim

Tüm olumlu geribildirim takdir edilmektedir.

Eğer hizmet ve ürünlerimizden memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen. Ve size de aynısını yapacağız.

Eğer herhangi bir sorun varsa, lütfen önce yerine negatif geribildirim bize ulaşın. Sadece olumsuz ya da nötr bir geribildirim sorunu çözmeyecektir.

Satisfational bir yol ile sorunu çözemeyiz lütfen bize güvenin.

Eğer herhangi bir sorunuz varsa, hoş mesaj yoluyla bizimle irtibata geçiniz

Harika bir gün var!

  • Malzeme: Çinko Alaşım
  • renk: gümüşi beyaz
  • Model Numarası: GX20 TEST-7P
  • Marka Adı: TnTAİ
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)
  • Paket Boyutu: 21cm x 13cm x 2cm (8.27in x 5.12in x 0.79in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.