Boyut S M L XL Neo çam su Geçirmez Neopren Olabilir DSLR Lens Aksesuar Nik için Koruyucu Kamera Lens Kılıfı Çanta Case Yastıklı

v3831

Yeni ürün

136.49TL

Etiketler: kamera lens kılıfı çanta, Kamera Lens Kılıfı, Lens Kılıfı, Ucuz kamera lens kılıfı çanta, Yüksek Kaliteli kamera lensi çantası, Çin lens kılıfı Tedarikçiler.

NEOPine Kamera çantası çanta,davanın temel ve üst şok emici dolgu ile darbe hasarlara karşı kamera korur. Sert kabuk dış tarafından sağlanan nesneleri kırma ve delici koruma lens sarılı. 1.100% Marka Orijinal ve Yüksek Kalite. 2.Neopren ve Benzersiz tasarım, moda yaptı. 3.Taşımak için yumuşak, hafif, esnek ve kolay. 4.Hasar, toz ve çizikler kamera lensi korumak. 5.bir set 8.5 x 8 x 8 cm / 38g / Parça Boyutu: aşağıdaki gibi Kamera Lens Çantası(S/M/L/XL her 1 adet) 4 adet lens çanta Boyutu: vardır. M Boyutu: 12 x 9.7 x 9.7 cm / 68g / Parça. L Boyutu: 16 x 16 x 16 cm / 72g / Parça. XL Boyutu: 23 x 9.5 x 9.5 cm / 91g / parça. Resimlerde kamera ve aksesuarlar dahil DEĞİLDİR! Gönderi:

1. Dünya çapında Nakliye ,Çin Post parsel Kayıtlı Hava Posta ile gemi takip edeceğiz. Firmasında 6 Daha ( ama eğer sipariş miktarı daha az.00,izleme olmadan detayları Çin Post Olağan Küçük Pakeage Artı parsel gemi)var

2. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

3. Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.

4. Eğer 40 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

/İadesi İade:

1.Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Öğeleri dönmeden tarafından yapılan nakliye ücreti alıcı tarafından karşılanacaktır.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve sonrası bize vermeniz GEREKİR.

Gümrük:

Sipariş hediye veya özel vergi ve kolay özel takibi en aza indirmek için daha düşük bir değer olarak ilan edilecek. Eğer ülkenizde ithalat vergi durumu hakkında bilgi edinmek ve (veya tamamen ortadan kaldırmak vergiler) ödemek zorunda vergi en aza indirmek için yolu vardır düşünüyorsanız, lütfen ilgili etiketleme, paketleme, Bildiriler, faturalar, vb) talimatları koyarak sadece ne istediğini söyle.checkout sırasında notlar alan. Talimatları takip etmek daha mutluyuz. Dikkat lütfen! Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değiliz

Geri Bildirim & Hizmet:

1.Görüşleriniz bizim için çok önemli, lütfen bir ürün veya hizmet,çok Teşekkürler memnun kaldıysanız olumlu geribildirim için bir kaç saniye sürebilir.

2.Her zaman sizin için en iyi ürünler için en iyi ve makul fiyatı ve hizmeti sunmak için mutluyuz.

3)nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. En iyi ilk anda sorunu çözmek için çaba sarf edeceğiz.

4.Herhangi bir soru veya gereksinimleri vardır,sadece herhangi bir zamanda bizimle irtibata geçin, Ali express online mesaj ya da e-posta yoluyla lütfen çabuk cevap etmekten mutluluk duyarız.

Mağazamızda rahat geçirmeniz ve mutlu alışveriş!

  • Malzeme: Neopren
  • Model Numarası: lens çantaları
  • Yazın: Yumuşak Çanta
  • Marka Adı: neopine
  • Paket: No
  • Ünite Tipi: (4 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 20cm x 12cm x 6cm (7.87in x 4.72in x 2.36in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)

İlgili ürünler

Trending.