LG için 3in1 Hybrid Ağır Koruma Silikon Amortisör Koruyucu Hard Case Kapak V20

v38671

Yeni ürün

33.61TL

Etiketler: lg için kapak, Kılıfı, Kapak, Lg için ucuz kapak, Yüksek Kalite kılıfı, Çin Tedarikçiler için kapak.

LG için 3in1 Hybrid Ağır Koruma Silikon Amortisör Koruyucu Hard Case Kapak V20

Not: Eğer u hiç bir özel gereksinimi varsa, (mağaza dışında renk )rastgele renk gemi olacak da rastgele renk gönderilir

Ürün Özellikleri

Özel olarak lg v20 için tasarlanmış,diğer telefon sığmaz

Sert plastik iç kabuk olan özel tasarlanmış kasa ve yumuşak dış silikon cilt

Koruma sağlar ve çizikler önler

Hoparlörler için mükemmel kesikler, kamera ve diğer bağlantı noktaları

% 100 Marka Yeni

Paket Dahil:

1 1* Durumda. Genellikle, Dünya HK sonrası/Çin post/Singapur post/DHL, Fedex, UPS,EMS/ düz kargo tarafından sevk Ediyoruz. 2. Madde ödeme (hafta Sonları ve resmi Tatiller Hariç) tamamlanması üzerine 3 - 5business gün içinde sevk edilecektir. 3. Teslim süresi yaklaşık Amerika Birleşik Devletleri: 8-22business gün B, Avustralya, İngiltere: 15-25 iş(HK sonrası/Çin sonrası/Singapur post/) Bir gün sürer. C) İspanya, Fransa, Almanya, Kanada : 15-30 iş günü. D) Diğer ülkeler: 35-65 iş günü. 4. Ürününüz 4 hafta sonra teslim olmasaydı bizimle irtibata geçiniz. Ama güçlü bir Havayolu daha uygun fiyat ve daha hızlı ve daha güvenli olan Hızlandırılmış Hizmet EMS kargo ile alıcı öneririz. Ayrıca, DHL başvurursanız, Fedex, UPS ve diğer ekspres gönderi, lütfen bize bildirin. 5.Teslim süresi: yaklaşık( DHL, Fedex, UPS) 6 3-7 gün sürer.Teslim süresi: yaklaşık( EMS ) 15-25 gün sürer

1. Genellikle 24 saat içinde Mesaj Cevap veririz, eğer (tatil günleri Hariç) 1-2 iş günü içinde bir yanıt almak için, lütfen bir kez daha Mesaj kutusunu kontrol edin ya da Lütfen TEKRAR bize e-posta yoksa.

2. E-posta müşteri hizmeti bizim önceliğimiz, eğer bize ulaşırsan, canlı yanıt seçiniz

1. Doğumdan sonra 3 gün içinde bize ulaşın (Kırık, Arızalı, hata Alınmış) herhangi bir nedenle memnun değilseniz. 2. Eğer öğeyi döndürmek için, paket üzerinde gösterilen hangi adrese ürünü iade etmeyin (ofisimiz değildir ihtiyacın olursa İADE ADRESİ KONUSUNDA lütfen bizimle irtibata geçiniz.s adresi). Aksi takdirde, bunu kabul edemeyiz. Ayrıca paketin içinde bir not bırakın ve Alıcı KİMLİĞİ ve Satıcı kimliğinizi yazınız. Sonra çıkar çıkmaz kısa sürede çözebiliriz. 3. Tüm öğeleri için mal alışverişi için kalite için orijinal durumda iade edilmelidir. Sadece orijinal paketi kabul ediyoruz. Öğeyi HİÇBİR erkek olduğundan emin olun-sabotaj yaptı. Sadece arızalı ürün değişimi teklif edilebilir, Eğer yüklemek öğe bozuk birisi varsa sorumluluğu olmayacaktır. Nakliye ve taşıma ücreti iade edilmeyecektir lütfen UNUTMAYIN, tüm nakliye ücreti alıcı tarafından ödenmesi gereken döner. 4. Objektif nedenlerle herhangi bir döner reddetme hakkını saklı tutuyoruz.

1. Pozitif geri ödeme çıkmasıyla otomatik olarak yapılır. Geri bildirim için teşekkür ederiz. 2. Yıldız puanlar bizim için çok önemli. Eğer işlem hakkında hiçbir şey eğer beklentilerinizi karşılamıyor. Lütfen bizi ve bize geribildirim ayrılmadan önce size bulmak için fırsat verin.

  • Uyumlu Modeller: LG V20
  • Malzeme: PC + PDA
  • Uyumlu Marka: LG
  • Yazın: Takılmış Durumda
  • Tasarım: Düz,İş
  • Özellikleri: Melez Darbeye Dayanıklı Durumda
  • Perakende Paket: Evet
  • Marka Adı: kumonkey
  • Fonksiyon: Anti-knock
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.