HTC ONE İçin 0.3 mm 9 H sertleştirilmiş cam X S720E G23 Ekran Koruyucu Koruyucu film ön kılıfı +temiz kitleri

v38877

Yeni ürün

12.96TL 11.04TL

Etiketler: Sertleştirilmiş Cam, 9 H sertleştirilmiş cam, htc için cam, Ucuz sertleştirilmiş cam, Yüksek Kalite 9 H Sertleştirilmiş Cam, Çin cam için htc Tedarikçiler.

Öğeleri Dahil: - 1 perakende paketi Not olmadan dayanıklı cam x - 1 x Seti - 1 x Kabarcık Kutusu: Eğer Emir=güçlü >Eğer, Fazladan 2 İndirim KAPALI%. Nedeniyle farklı gruplar halinde Ürün resimden kesme fark olacaktır.İşlevini etkilemez. Eğer durum acaba sipariş etmeyiniz.

Sertlik:9 H

PET ekran koruyucu 3 kat daha zor. ekranda bu tür bıçak ve anahtar gibi sert bir nesne kullanarak çizik bile almazsınız

Hassas dokunmatik:

Güçlü silikon bir tabaka ile kolayca yükleme yapmak için kaplamalı ve dokunmatik ekranın hassasiyetini etkilemeyecek şekilde sıkıca bağlı ekran camın arka tarafında

Yağ tutmayan kaplama:

Ekran ve kir şey yüzey üzerinde parmak izi bırakır önleyen yağ tutmayan kaplama için Nano teknoloji işleme kolayca temizlenebilir

Kırılmaz:

Cam ekran koruyucusu keskin kenarı ile küçük bir parça kırık değil.Hala ekran koruyucu bütün bir parça çizik karşı telefon ekranını korur tutar

Yükleme Rehberi:

1. Adım takılan tozsuz bir oda seçin Lütfen, banyoda en iyisidir.

Adım 2 Kullanın temiz ekran toz veya yabancı cisim siliyor.

Alt koruyucu film, hafifçe bağlı hizalama telefon ayna, Aşağı, Sol, Sağ kenarlık sol Gözyaşı 3. adım.

4 üst koruyucu filmi Kaldırarak adım.

Adım 5 tekrar bağlı pozisyon hizalanmış, dört sınır için biraz daha zor. Telefon orta kısmını lütfen basmayın

Not:

Aşağıdaki açıklama sadece bu ürünün malzeme ve özelliklerini açıklar, bunu açıklamak için, bu ürünleri fotoğraf değil,sadece referans için diğer modellere benzer ürün resimleri kullanıyoruz.

Нижеследующее описание описывает только материал и характеристики этого продукта, мы используем другие модели, похожие на изображения продукта, чтобы описать его, а не изображения этих продуктов, только для справки.

PET ekran koruyucu daha *Tüm şeffaflık: Gerçekçi görüntü ve %99 daha fazla şeffaflık Çok daha yüksek geçirgenlik özelliği. *Sertlik: 9 H, EVCİL hayvan daha 3 kere ekran koruyucu. ekranda bu tür bıçak ve anahtar gibi sert bir nesne kullanarak çizik bile almazsınız. *Hassas dokunmatik: güçlü silikon bir tabaka ile kolayca yükleme yapmak için kaplamalı ve dokunmatik ekranın hassasiyetini etkilemeyecek şekilde sıkıca bağlı ekran camın arka tarafında. *Yağ tutmayan kaplama: yağ itici kaplama için Nano teknoloji işleme, kir şey çok kolay temizlenebilir. *Cam ekran koruyucusu keskin kenarı ile küçük bir parça kırık değil kırılmaz. Hala çiziklere karşı telefonu ekranı korumak için ekran koruyucu ve parça parça ediyor.

Ödeme:

Bir sipariş verdiğinizde, aynı zamanda, bir nakliye yöntemi seçin lütfen. İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Lütfen bu ek maliyetleri satın alırken ücret ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi başvurun. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

Nakliye:

1-2 iş günü içinde(hafta sonu ve tatiller hariç) temizlenmiş ödeme sonra sevk ediyoruz, emin teslimat adresi doğru olduğundan emin olun lütfen.

İade ve Değişim Politikası:

Eğer madde herhangi bir kusur varsa iade ve değişim kabul ediyoruz. Herhangi bir sorun ile ilgili olarak 30 gün içinde bizimle irtibata geçiniz. Size keyifli bir alışveriş deneyimi sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Her zaman en iyi memnuniyeti sağlamak için çalışıyoruz, eğer satın alma ile herhangi bir sorun veya endişe varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

Not:

Eğer öğeleri posta taşıyıcı tarafından zarar görmüşse, ürünün durumu göre değiştirme veya bir kısmını geri ödeme yapabiliriz. Eğer madde olduğu gibi, senin için geri ödeme veya değiştirme yapabiliriz. Eğer öğeleri memnun değilseniz, değişim için bize ulaşın ya da sadece iade nakliye için ödemek zorunda dönebilirsiniz.

Geribildirim :

Geyik müşteri, eğer hizmetimizden memnun değilseniz, bize olumlu geribildirim bırakın lütfen. Büyük takdir edilecektir. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle irtibata geçiniz. Elimizden sorunu çözmenize yardımcı olalım.

BİZE ulaşın:

Bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. (Hafta sonları ve tatiller hariç) 24 saat içinde cevap vereceğiz.

  • Kullanın: Cep Telefonu
  • Model: HTC BİR X S720E G23
  • Stil: Açık Ve Şeffaf
  • Özellik: Patlamaya dayanıklı Anti Shatter
  • ransparence: % 99 Clear Ekran koruyucu
  • Kalınlığı: 0.3 mm Sertleştirilmiş Cam
  • Durumu: % 100 marka yeni
  • Yazın: Ön Film
  • Uyumlu Telefon Marka: HTC
  • Menşe yeri : Guangdong, Çin
  • Marka Adı: VBNM
  • probuct renk: Şeffaf
  • Özellikleri: Çizilmeye dayanıklı,Ultra-ince,Kolay Kurulum
  • Paket: Evet
  • Kenardan kenara Kapsama: No
  • Perakende Paketi İle : No
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.